Alle bord og tilbud tilknyttet Restaurantfestivalen kan reserveres nå og frem til 25. februar på www.bookatable.no.
Restaurantfestivalen, som nå strekker seg over en lengre periode enn en uke, arrangeres årlig av Bookatable by Michelin, Europas største nettsted for restaurantreservasjoner. Restaurantfestivalen er Norges største tilbakevendende kroarrangement, og lar spisegjester få nyte spesialsammensatte torettersmenyer for 250 eller 350 kroner.
– Restaurantfestivalen arrangeres for alle som elsker å spise på restaurant. Hvert år tar stadig flere restauranter del i dette og etterspørselen fra restaurantgjestene øker, noe som betyr at det er et behov for en slik stor kampanje som dette, som byr på matglede og inspirasjon til gode priser, sier Åsa Murphy, managing director Nordics i Bookatable.
I fjor ble over 10 000 spisegjester tiltrukket av tilbudet, og i år ventes interessen å bli ennå større da flere enn 70 restauranter tar del rundt i Norge, med en hovedtyngde av deltakere i Oslo.
Noen av restaurantene som deltar
Restaurant Eik, Oslo
Fjord, Oslo
Bar Stavanger, Stavanger
Nama, Bergen
Ekebergsrestauranten, Oslo
Frati Restaurant, Trondheim
Ling Ling Hakkasan, Oslo