Saksøkte hotell i jakten på mannen som gjorde henne gravid

Ni måneder etter et tre-netters, intimt treff på et hotell i Tyskland fødte kvinnen et barn. Et rettslig forsøk på å få hotellet til å oppgi navnet på den...
En tysk kvinne og hennes elsker hun kun husker fornavnet på førte til en graviditet som nå skaper rabalder for et hotell i Halle, Tyskland.

Hotellet i den tyske byen Halle mener det ikke har noen juridisk forpliktelse til å overgi personlige data til en av deres tidligere gjester. Kvinnen har oppgitt barnefarens navn som Michael, men på det tidspunktet barnet – som heter Joel – skal ha blitt unnfanget, hadde hotellet fire personer registrert med dette fornavnet.

Barnet ble født i 2010, men at en rettsinstans forkastet kvinnens anmodning om en rettsforfølgelse så sent som i oktober i fjor ble ikke kjent for offentligheten før ganske nylig.

Retten argumenterte med at en slik forfølgelse i tillegg til barnefaren også ville få konsekvenser for de øvrige mennene med fornavnet ”Michael” som var registrert på hotellet i den angjeldende tidsperioden.

Retten fremholdt også at den potensielle farens rett til selvbestemmelse i forhold til personlig informasjon var viktigere enn kvinnens rett tll barnebidrag.

RELATERTE ARTIKLER

Lei din egen øy på Maldivene

Hvis du drømmer om en familie- eller bryllupsfest utenom det vanlige, har du nå muligheten til å leie...

6 sportslige tidsfordriv å drive på med hjemmefra

Når skjønnheten til en fantastisk sommer begynner å nærme seg,

NCL lanserer ny skipsklasse

Norwegian Cruise Line (NCL) bryter grensene for konvensjonelle cruise- og ferieopplevelser med avdukingen av Norwegian Prima.

Dronning Sonja stiller ut på Røisheim

H.M. Dronning Sonja stiller ut egne kunstverk på Røisheim i sommer. Utstillingen som omfatter grafikk og keramiske arbeider...

Perlen I Middle Keys Marathon

Første gangs besøkende til Florida Keys kommenterer nesten umiddelbart øyekjedens unike avslappede atmosfære, som ser ut til å...

Ber nordmenn booke direkte i sommer

– Bestill overnattingen direkte hos overnattingsbedriften du skal besøke. Unngå å bruke eksterne internettsøkemotorer når ferieoppholdet bookes.

Kategori
EuropaFeaturedNorgeNyheterReportasjerVerden