Vinn 10 skrivedager i Hemingways studio i Key West!

Vil du sitte og skrive i Hemingways studio i Key West? Nå har alle med en skribent i magen sjansen til å vinne nettopp denne muligheten!...
FORFATTERBOLIGEN: Her bodde Ernest Hemingway under mesteparten av 1930-tallet. FOR EDITORIAL USE ONLY. Photo by Laurence Norah/Florida Keys News Bureau

Førstepremien i Florida Keys Flash Fiction Contest er en reise til Florida Keys med tilgang til Ernest Hemingways studio i løpet av 10 dager i juli. Alle bidrag til konkurransen må sendes inn senest den 31. mars 2016.

Startskuddet for konkurransen har allerede gått. Temaet er korte fortellinger, essays og andre korte historier. Flash Fiction Contest er åpen for personer fra USA og andre utvalgte land, inklusive Sverige og Norge, som er over 21 år gamle. Konkurransebidragene skal inneholde maks 500 ord, og leveres inn på konkuransens offisielle hjemmeside fla-keus.com/flashfiction innen 31. mars 2016.

 

Premien

Den lykkelige (og dyktige) vinneren får en premie i form av et gavekort på 1 500 dollar til flyreise, opphold i et hus ved anlegget The Studio of Key West med en varighet på 21 netter mellom 5. og 31. juli., et kredittkort på 500 dollar til mat og andre utgifter, samt et Key West Attractions Association VIP-kort som også gir deg adgang til ulike arrangementer i løpet av festivalen Hemingway Days mellom 19. og 24. juli. Under festivalen kåres blant annet vinneren i årets Hemingway-look-a-like-konkurranse.

Men den mest verdifulle delen av premien er likevel muligheten til å tilbringe opp til 10 dager i Ernest Miller Hemingways studio, som han brukte da han bodde i 907 Whitehead Street på Key West under store deler av 1930-tallet.

– Vi har aldri tidligere hatt muligheten til å tilby dette. Det er en sjelden sjanse for en forfatter eller skribent til å få ta i bruk Hemingways studio og nyte den kreative atmosfæren som finnes her, sier Mike Morawski, direktør for Ernest Hemingway Home & Museum.

SKRIVESTUEN: Her satt Hemingway da han skrev blant annet Snøen på Kilimanjaro og Klokkene ringer for deg. FOR EDITORIAL USE ONLY (Rob O'Neal/Florida Keys News Bureau/HO)

SKRIVESTUEN: Her satt Hemingway da han skrev blant annet Snøen på Kilimanjaro og Klokkene ringer for deg. FOR EDITORIAL USE ONLY (Rob O’Neal/Florida Keys News Bureau/HO)

Key West – et viktig sted for Hemingway

Det var i Key West at Hemingway, nobelprisvinneren i litteratur 1954, skrev noen av sine mest kjente verk – som Afrikas grønne fjell, Snøen på Kilimanjaro og andre noveller og Klokkene ringer for deg.
Når Hemingway trengte en pause fra skrivingen drev han gjerne sportfiske utenfor Florida Keys – eller besøkte Sloppy Joe’s Bar, som var eid av hans venn og fiskerkompis Joe Russell.

HEMINGWAYER: Hvert år arrangeres det en Hemingway-look-alike-konkurranse i Key West. I år har nettopp du sjansen til å delta – i alle fall som tilskuer.... FOR EDITORIAL USE ONLY (Andy Newman/Florida Keys News Bureau/HO)

HEMINGWAYER: Hvert år arrangeres det en Hemingway-look-alike-konkurranse i Key West. I år har nettopp du sjansen til å delta – i alle fall som tilskuer…. FOR EDITORIAL USE ONLY (Andy Newman/Florida Keys News Bureau/HO)

Alle detaljer om konkurransen, inklusive regler og det offisielle påmeldingsskjemaet, finner du på websiden fla-keys.com/flashfiction. Konkurransen arrangeres av Ernest Hemingway Home & Museum, The Studios of Key West, Key West Literary Seminar og Florida Keys & Key West Tourism Council. Dommer er en representant fra Key West Literary Seminar.

For mer informasjon om Florida Keys & Key West, besøk fla-keys.com

RELATERTE ARTIKLER

Hellas har alt du ønsker deg!

Å være sammen med menneskene du elsker, koble deg til naturen, føle deg fri....

Alt du ønsker er Hellas!

Å være sammen med menneskene du elsker, koble deg til naturen, føle deg fri.

Fjord Line tilbyr hurtigtest ved ankomst Danmark

Fjord Line har nå lagt til rette for at reisende som mangler koronasertifikat, får anledning til å foreta...

Slik åpner Thailand igjen

Utvalgte stranddestinasjoner som Koh Samui, Krabi, Phang Nga (Khao Lak) og Pattaya deltok i arrangementet for å oppdatere...

Endeløs gresk sommer

Endeløse strekninger med krystallklart vann, evig solskinn, eksplosive lokale farger og vakre solnedganger...

Nytt REIS ute nå: Mot lysere tider!

Regjeringen åpner for reiser til utlandet fra 5. juli. Sommer i Norge eller Europa? Tipsene får du i...

Kategori
FeaturedNyheterReportasjerVerden