Nytt REIS ute nå: Mot lysere tider!

Regjeringen åpner for reiser til utlandet fra 5. juli. Sommer i Norge eller Europa? Tipsene får du i denne utgaven av REIS – helt gratis, selvfølgelig!...

Endelig skjer det: Vi skal få reise ut i verden igjen! Fra 5. juli åpner Erna for reiser inn og ut av EU- og EØS-land, forutsatt at du er vaksinert – og ellers følger alle oppsatte retningslinjer. Snart skal vi få oppleve lyset også utenfor tunellen!

For mange er det nok for sent i forhold til å booke en utenlandsferie i juli, og også i år vil de fleste av oss tilbringe sommerferien i Norge. Derfor gir vi deg fremdeles tips for norgesferien, samtidig som vi nå sakte, men sikkert også begynner å gi deg reportasjer fra resten av verden. I denne utgaven kan du lese om Mjøsas betydning for Innlandet og landet forøvrig, dengang og nå. Vi gir deg tips om skjulte strandperler i Europa, om herlige opplevelser på Malta, om en spennende togtur i luksusklassen, om norske hoteller med historie i veggene, om bærekraftig turisme i Phuket og mye mer.

Alt sammen helt gratis, selvsagt. REIS skal forbli tilgjengelig for alle så lenge pandemien pågår. For om vi ikke har kunnet reise fritt, er det fremdeles fritt frem for å drømme seg ut.

Følg denne lenken for å lese juni-utgaven av REIS, og alle tidligere utgitte magasiner under pandemien!

RELATERTE ARTIKLER

Fjord Line tilbyr hurtigtest ved ankomst Danmark

Fjord Line har nå lagt til rette for at reisende som mangler koronasertifikat, får anledning til å foreta...

Slik åpner Thailand igjen

Utvalgte stranddestinasjoner som Koh Samui, Krabi, Phang Nga (Khao Lak) og Pattaya deltok i arrangementet for å oppdatere...

Endeløs gresk sommer

Endeløse strekninger med krystallklart vann, evig solskinn, eksplosive lokale farger og vakre solnedganger...

Nytt REIS ute nå: Mot lysere tider!

Regjeringen åpner for reiser til utlandet fra 5. juli. Sommer i Norge eller Europa? Tipsene får du i...

Lei din egen øy på Maldivene

Hvis du drømmer om en familie- eller bryllupsfest utenom det vanlige, har du nå muligheten til å leie...

NCL lanserer ny skipsklasse

Norwegian Cruise Line (NCL) bryter grensene for konvensjonelle cruise- og ferieopplevelser med avdukingen av Norwegian Prima.

Kategori
FeaturedNyheterVerden