Ny digital utgave av REIS ute nå!

Under pandemien utgis den digitale utgaven av REIS helt gratis! Drøm deg bort, og få med deg inspirasjon til nye og spennende reisemål til den dagen det igjen er...

Visste du at steder og stemninger du møter i NRK-serien Babylon Berlin, som ruller over norske TV-skjermer akkurat nå, fremdeles lever i beste velgående i dagens Berlin? Bli med oss på en reise gjennom Babylon Berlin – hvor berlinerne igjen «danser på kanten av vulkanen»!

Hvordan vil korona–pandemien påvirke de norske skistedene i vinter? Vi tok turen til Trysil og Geilo for å finne det ut.

Les mer om dritfine dasser (joda, de finnes!) langs norske turistveier, om det gode liv i Toscana, om jakten på paradiset og mye mer i denne utgaven av REIS – som du kan lese gratis gjennom hele korona-pandemien!

Følg denne linken for å få med deg alt dette og mye mer i den rykende ferske digitale utgaven av REIS! 

RELATERTE ARTIKLER

Lei din egen øy på Maldivene

Hvis du drømmer om en familie- eller bryllupsfest utenom det vanlige, har du nå muligheten til å leie...

6 sportslige tidsfordriv å drive på med hjemmefra

Når skjønnheten til en fantastisk sommer begynner å nærme seg,

NCL lanserer ny skipsklasse

Norwegian Cruise Line (NCL) bryter grensene for konvensjonelle cruise- og ferieopplevelser med avdukingen av Norwegian Prima.

Dronning Sonja stiller ut på Røisheim

H.M. Dronning Sonja stiller ut egne kunstverk på Røisheim i sommer. Utstillingen som omfatter grafikk og keramiske arbeider...

Perlen I Middle Keys Marathon

Første gangs besøkende til Florida Keys kommenterer nesten umiddelbart øyekjedens unike avslappede atmosfære, som ser ut til å...

Ber nordmenn booke direkte i sommer

– Bestill overnattingen direkte hos overnattingsbedriften du skal besøke. Unngå å bruke eksterne internettsøkemotorer når ferieoppholdet bookes.

Kategori
EuropaFeaturedNorgeNyheterReportasjerVerden