New Zealand – Det perfekte reisemålet

New Zealand er et unikt land med uante muligheter. Mange i vår del av verden har ennå ikke oppdaget hvilke fantastiske muligheter som åpner seg for den som vil...

Text og foto levert av Matchbanker.no

Unike muligheter for reisende på New Zealand

 

Landet er et øyrike med to hovedøyer; North Island og South Island. Der North Island byr på alt fra pulserende byliv i New Zealand største by Auckland, eller i den sjarmerende hovedstaden Wellington, til vakre vingårder på Waiheke Island. Man finner også Hobbiton Land og mange andre kjente innspillingssteder. Steder filmselskapene har valgt ut nettopp på grunn av sin sjarm og originalitet. Flere steder kan man også kjenne på naturens indre krefter ved aktive vulkanske områder, se geysirer og fasinerende boblende undergrunn. På South Island kan man oppleve høye fjell og dype fjorder ved Milford Sound, og dra til lokalbefolkningens ferieparadis Queenstown, hvor det er muligheter for å stå i slalåmbakker og gå spektakulære fjellturer i nærområdene.

 

Det er mulig å reise rundt med både tog og buss på New Zealand. Men ønsker man å komme til på de virkelige gjemte perlene og oppleve landet på en egen og skreddersydd måte, er det en god mulighet å leie bil, enten campervan eller en helt vanlig leiebil. Det finnes utallige utleieselskaper, og er man ute i god tid burde det ikke være vanskelig å finne en bil til en god pris. Om man ikke ønsker dette er det også flere reisebyråer som tilbyr pakkereiser, som tar deg til de mest kjente stedene og guider deg rundt, samtidig som mange også tilbyr overnattingssteder ved slike løsninger.

 

New Zealands strender byr på enestående bølger som folk fra hele verden reiser til for å oppleve. Surfing på New Zealand er helt unikt, da landet har milelange kystlinjer hvor det er det utallige steder å surfe. Enten man er erfaren eller ikke, så kan man leie utstyr og eventuelt også en surfeguide mange steder, noe som vil være en opplevelse for alle og enhver.

Hvordan få råd til å reise til New Zealand?

 

Skal man reise til New Zealand er det anbefalt å ha nok tid, da det er massevis å se og oppleve der. Og da New Zealand er et land som mange ikke drar til sånn uten videre, krever det mer tid og penger å dra dit enn til de fleste europeiske land. For noen vil dette kanskje by på finansielle utfordringer. Men det er mye å velge mellom for å finne en løsning på dette. Et alternativ kan være lån uten sikkerhet. Det er et lån hvor man ikke trenger å stille eiendeler til pant. På Matchbanker.no kan man sammenligne lån og å se etter flere finansieringsmuligheter. Så kan drømmen om å besøke New Zealand gå i oppfyllelse. Grip muligheten, det er verdt det!

Flybilletter til New Zealand

 

Selv om New Zealand for mange virker fjernt, da det ligger på andre siden av jordkloden, er det nærmere enn du tror. Qatar har nylig åpnet en ny rute fra Oslo til Auckland, med kun en mellomlanding. Dette gjør reiseveien mye lettere og mer behagelig enn hva den var tidligere. Prisene varierer i forhold til sesongene, men om du er ute i god tid er prisene absolutt overkommelige for de fleste.

 

Find flybilletter til New Zealand her

RELATERTE ARTIKLER

Estepona – pris redusert fra € 2.050.000!

Til salgs: Nydelig penthouse med panoramautsikt i Esteponas mest eksklusive beachfront-bebyggelse!

Geilos best bevarte hemmelighet

I skyggen av gigantene Bardøla, Vestlia og Dr Holms Hotell ligger Geilo Mountain Lodge som en av Geilos...

Hellas: Naturlig skjønnhet og uvanlig dyreliv

Fra det pittoreske og vakre landskapet i Thrace til de dramatiske kløftene i Zakynthos – Hellas byr på...

REIS utgave 4/2020 gratis tilgjengelig nå!

Tips for fantastiske steder i Norge du kan besøke i høstferien – og inspirasjon for reiser ut av...

Pikk & pakk i Pompeii

Jeg har gledet meg til dette i en mannsalder, men må innrømme at opplevelsen tar en uventet retning:...

HELSE & VELVÆRE – SPA – THERMISKE KILDER

Velvære gjelder ikke bare psykisk helse. Det er en generell følelse, en indre glød av helse, kraft og...

Kategori
AnnonsørinnholdHellas