Maldivene med opplevelser for hele familien

Dykking, snorkling, spa, kajakkpadling, aktiviteter for barn, for ikke å glemme fantastiske bungalows med eget svømmebasseng.
Bo luksuriøst med hav, strand og korallrev som omgivelser.

Maldivene er paradiset for dem som elsker havet. Dykk ned til korallene, bli venner med fargerike fisker, og kom helt nær delfinene i det krystallklare havet rundt Grand Park Kodhipparu, Maldives. Alt kan gjøres på dette én-øy-ét-resort hvor vann, sport og barneaktiviteter venter.

Tekst og foto: Pressemelding Grand Park Kodhipparu, Maldives
Epost: terje@atlanticforlag.no

 

Velkommen til et slaraffenland midt i det Indiske Hav! Det er mye du kan gjøre når du er i paradis, eller du kan velge å gjøre absolutt ingenting. For den eventyrlystne tilbyr Grand Park Kodhipparu, Maldives et bredt utvalg av vannsport og dykkeropplevelser i verdensklasse. Få en aktiv ferie for hele familien hvor ingen kommer til å bli kjede seg.

Her kan du få din egen bungalow med eget lite svømmebasseng.

Her kan du få din egen bungalow med eget lite svømmebasseng.

 

Snorkling

Kodhipparu er navnet på øya som huser hele feriestedet Grand Park Kodhipparu, Maldives. Øya ligger i et av de beste korallrevene i Maldivene. I det krystallklare vannet kan du lære om og oppdage hva undervannsverdenen tilbyr mens du snorkler rundt øya. Du møter lett hundrevis av fargerike fisker på revet – bare noen få meter fra familiens villa som flyter over vannet på pæler. Det er også mulighet for å dra på private snorkleutflukter med guide.

Padling, dykking, snorkling eller noen daffe timer på stranden. Kanskje spa og massasje, eller en smakfull cocktail i baren. Det er du som velger.

Padling, dykking, snorkling eller noen daffe timer på stranden. Kanskje spa og massasje, eller en smakfull cocktail i baren. Det er du som velger.

 

 

Dykking

Ta en svømmetur dypere ned i havets fantastiske rike rundt Nord-Male Atollen. Dette er hjemmet til et mylder av marine arter, berømte dykkesteder, svarte revehaier og lekende delfiner på jakt etter nye svømmekamerater.

Grand Park Kodhipparu, Maldives har et fullt utstyrt dykkesenter med et team av PADI-sertifiserte fagfolk som sikrer familien en minneverdig dykke-opplevelse. Det er for eksempel kurs for nybegynnere og erfarne dykkere, mulighet for spesialdykking og dykking for barn.

Korallrevene er noen av de vakreste og mest artsrike i hele verden. Foto S. Peks/Sea Images

Et hav av vannsportsaktiviteter

Den fysiske utfoldelsen fortsetter på Grand Park Kodhipparu, Maldives. I vannsportsenteret venter en uendelig liste over aktiviteter i det blå, med alt fra jetski, kajakkpadling til windsurfing som holder de sportsglade opptatt i dagevis.

Les mer om Maldivene: Gift deg på en strand i utlandet

 

Kort vei fra flyplassen

Et av Maldivenes luksuriøse og familievennlige resorts dukket opp i 2017: Grand Park Kodhipparu, Maldives. Dette konseptet med én-øy-et-resort ligger kun 20 minutter med speedbåt fra Male internasjonale flyplass på Nord Male Atoll.

På maks en time fra man går av flyet på flyplassen, kan man åpne døren inn til sin private villa og starte ferien. Den gunstige tidshorisonten og superenkle transfer gjør Grand Park Kodhipparu, Maldives til et opplagt familieresort. Ingen unødvendig ventetid, og ingen utålmodige barn.

Feriestedet byr på tre spennende spisemuligheter, prisbelønte spa-fasiliteter, infinity pool, en strandklubb, et treningssenter og en barneklubb, samt dykking og vannsportsaktiviteter.

Er du heldig møter du en enorm Djevlerokke (bildet) eller noen lekne delfiner. Foto G. Ganz.

RELATERTE ARTIKLER

Ny utgave av REIS ute nå – helt gratis!

Den digitale utgaven av REIS 1-2021 er ute nå, med spennende og inspirerende artikler fra Norge og den...

De lilla øyene: Islamorada og Long Key

Fiskerparadiset kjent som Islamorada ble innlemmet som en kommune i januar 1998. Nå kalt Islamorada, Village of Islands,...

5 greske reisemål du bør oppleve minst én gang

Hvert år troner Hellas topplisten over sommerens mest populære ferieland, men favoritten byr på langt mer enn sine...

Trugeturer – et alternativ til ski

Norge er et fantastisk land for vinteropplevelser som langrenn og alpinsport, og til og med i disse tider...

KEY LARGO, Florida Keys

Når du kjører fra Floridas fastland, kommer du inn til Florida Keys og den 125 kilometer lange subtropiske...

Årets høydepunkter i Danmark

2021 byr på flere nye attraksjoner, jubileer og opplevelser. Her en oversikt over de 10 største.

Kategori
FeaturedNyheterReportasjerVerden