Maldivene med opplevelser for hele familien

Dykking, snorkling, spa, kajakkpadling, aktiviteter for barn, for ikke å glemme fantastiske bungalows med eget svømmebasseng.
Bo luksuriøst med hav, strand og korallrev som omgivelser.

Maldivene er paradiset for dem som elsker havet. Dykk ned til korallene, bli venner med fargerike fisker, og kom helt nær delfinene i det krystallklare havet rundt Grand Park Kodhipparu, Maldives. Alt kan gjøres på dette én-øy-ét-resort hvor vann, sport og barneaktiviteter venter.

Tekst og foto: Pressemelding Grand Park Kodhipparu, Maldives
Epost: terje@atlanticforlag.no

 

Velkommen til et slaraffenland midt i det Indiske Hav! Det er mye du kan gjøre når du er i paradis, eller du kan velge å gjøre absolutt ingenting. For den eventyrlystne tilbyr Grand Park Kodhipparu, Maldives et bredt utvalg av vannsport og dykkeropplevelser i verdensklasse. Få en aktiv ferie for hele familien hvor ingen kommer til å bli kjede seg.

Her kan du få din egen bungalow med eget lite svømmebasseng.

Her kan du få din egen bungalow med eget lite svømmebasseng.

 

Snorkling

Kodhipparu er navnet på øya som huser hele feriestedet Grand Park Kodhipparu, Maldives. Øya ligger i et av de beste korallrevene i Maldivene. I det krystallklare vannet kan du lære om og oppdage hva undervannsverdenen tilbyr mens du snorkler rundt øya. Du møter lett hundrevis av fargerike fisker på revet – bare noen få meter fra familiens villa som flyter over vannet på pæler. Det er også mulighet for å dra på private snorkleutflukter med guide.

Padling, dykking, snorkling eller noen daffe timer på stranden. Kanskje spa og massasje, eller en smakfull cocktail i baren. Det er du som velger.

Padling, dykking, snorkling eller noen daffe timer på stranden. Kanskje spa og massasje, eller en smakfull cocktail i baren. Det er du som velger.

 

 

Dykking

Ta en svømmetur dypere ned i havets fantastiske rike rundt Nord-Male Atollen. Dette er hjemmet til et mylder av marine arter, berømte dykkesteder, svarte revehaier og lekende delfiner på jakt etter nye svømmekamerater.

Grand Park Kodhipparu, Maldives har et fullt utstyrt dykkesenter med et team av PADI-sertifiserte fagfolk som sikrer familien en minneverdig dykke-opplevelse. Det er for eksempel kurs for nybegynnere og erfarne dykkere, mulighet for spesialdykking og dykking for barn.

Korallrevene er noen av de vakreste og mest artsrike i hele verden. Foto S. Peks/Sea Images

Et hav av vannsportsaktiviteter

Den fysiske utfoldelsen fortsetter på Grand Park Kodhipparu, Maldives. I vannsportsenteret venter en uendelig liste over aktiviteter i det blå, med alt fra jetski, kajakkpadling til windsurfing som holder de sportsglade opptatt i dagevis.

Les mer om Maldivene: Gift deg på en strand i utlandet

 

Kort vei fra flyplassen

Et av Maldivenes luksuriøse og familievennlige resorts dukket opp i 2017: Grand Park Kodhipparu, Maldives. Dette konseptet med én-øy-et-resort ligger kun 20 minutter med speedbåt fra Male internasjonale flyplass på Nord Male Atoll.

På maks en time fra man går av flyet på flyplassen, kan man åpne døren inn til sin private villa og starte ferien. Den gunstige tidshorisonten og superenkle transfer gjør Grand Park Kodhipparu, Maldives til et opplagt familieresort. Ingen unødvendig ventetid, og ingen utålmodige barn.

Feriestedet byr på tre spennende spisemuligheter, prisbelønte spa-fasiliteter, infinity pool, en strandklubb, et treningssenter og en barneklubb, samt dykking og vannsportsaktiviteter.

Er du heldig møter du en enorm Djevlerokke (bildet) eller noen lekne delfiner. Foto G. Ganz.

RELATERTE ARTIKLER

Lei din egen øy på Maldivene

Hvis du drømmer om en familie- eller bryllupsfest utenom det vanlige, har du nå muligheten til å leie...

6 sportslige tidsfordriv å drive på med hjemmefra

Når skjønnheten til en fantastisk sommer begynner å nærme seg,

NCL lanserer ny skipsklasse

Norwegian Cruise Line (NCL) bryter grensene for konvensjonelle cruise- og ferieopplevelser med avdukingen av Norwegian Prima.

Dronning Sonja stiller ut på Røisheim

H.M. Dronning Sonja stiller ut egne kunstverk på Røisheim i sommer. Utstillingen som omfatter grafikk og keramiske arbeider...

Perlen I Middle Keys Marathon

Første gangs besøkende til Florida Keys kommenterer nesten umiddelbart øyekjedens unike avslappede atmosfære, som ser ut til å...

Ber nordmenn booke direkte i sommer

– Bestill overnattingen direkte hos overnattingsbedriften du skal besøke. Unngå å bruke eksterne internettsøkemotorer når ferieoppholdet bookes.

Kategori
EuropaFeaturedNorgeNyheterReportasjerVerden