Maldivene med opplevelser for hele familien

Dykking, snorkling, spa, kajakkpadling, aktiviteter for barn, for ikke å glemme fantastiske bungalows med eget svømmebasseng.
Bo luksuriøst med hav, strand og korallrev som omgivelser.

Maldivene er paradiset for dem som elsker havet. Dykk ned til korallene, bli venner med fargerike fisker, og kom helt nær delfinene i det krystallklare havet rundt Grand Park Kodhipparu, Maldives. Alt kan gjøres på dette én-øy-ét-resort hvor vann, sport og barneaktiviteter venter.

Tekst og foto: Pressemelding Grand Park Kodhipparu, Maldives
Epost: terje@atlanticforlag.no

 

Velkommen til et slaraffenland midt i det Indiske Hav! Det er mye du kan gjøre når du er i paradis, eller du kan velge å gjøre absolutt ingenting. For den eventyrlystne tilbyr Grand Park Kodhipparu, Maldives et bredt utvalg av vannsport og dykkeropplevelser i verdensklasse. Få en aktiv ferie for hele familien hvor ingen kommer til å bli kjede seg.

Her kan du få din egen bungalow med eget lite svømmebasseng.

Her kan du få din egen bungalow med eget lite svømmebasseng.

 

Snorkling

Kodhipparu er navnet på øya som huser hele feriestedet Grand Park Kodhipparu, Maldives. Øya ligger i et av de beste korallrevene i Maldivene. I det krystallklare vannet kan du lære om og oppdage hva undervannsverdenen tilbyr mens du snorkler rundt øya. Du møter lett hundrevis av fargerike fisker på revet – bare noen få meter fra familiens villa som flyter over vannet på pæler. Det er også mulighet for å dra på private snorkleutflukter med guide.

Padling, dykking, snorkling eller noen daffe timer på stranden. Kanskje spa og massasje, eller en smakfull cocktail i baren. Det er du som velger.

Padling, dykking, snorkling eller noen daffe timer på stranden. Kanskje spa og massasje, eller en smakfull cocktail i baren. Det er du som velger.

 

 

Dykking

Ta en svømmetur dypere ned i havets fantastiske rike rundt Nord-Male Atollen. Dette er hjemmet til et mylder av marine arter, berømte dykkesteder, svarte revehaier og lekende delfiner på jakt etter nye svømmekamerater.

Grand Park Kodhipparu, Maldives har et fullt utstyrt dykkesenter med et team av PADI-sertifiserte fagfolk som sikrer familien en minneverdig dykke-opplevelse. Det er for eksempel kurs for nybegynnere og erfarne dykkere, mulighet for spesialdykking og dykking for barn.

Korallrevene er noen av de vakreste og mest artsrike i hele verden. Foto S. Peks/Sea Images

Et hav av vannsportsaktiviteter

Den fysiske utfoldelsen fortsetter på Grand Park Kodhipparu, Maldives. I vannsportsenteret venter en uendelig liste over aktiviteter i det blå, med alt fra jetski, kajakkpadling til windsurfing som holder de sportsglade opptatt i dagevis.

Les mer om Maldivene: Gift deg på en strand i utlandet

 

Kort vei fra flyplassen

Et av Maldivenes luksuriøse og familievennlige resorts dukket opp i 2017: Grand Park Kodhipparu, Maldives. Dette konseptet med én-øy-et-resort ligger kun 20 minutter med speedbåt fra Male internasjonale flyplass på Nord Male Atoll.

På maks en time fra man går av flyet på flyplassen, kan man åpne døren inn til sin private villa og starte ferien. Den gunstige tidshorisonten og superenkle transfer gjør Grand Park Kodhipparu, Maldives til et opplagt familieresort. Ingen unødvendig ventetid, og ingen utålmodige barn.

Feriestedet byr på tre spennende spisemuligheter, prisbelønte spa-fasiliteter, infinity pool, en strandklubb, et treningssenter og en barneklubb, samt dykking og vannsportsaktiviteter.

Er du heldig møter du en enorm Djevlerokke (bildet) eller noen lekne delfiner. Foto G. Ganz.

RELATERTE ARTIKLER

Estepona – pris redusert fra € 2.050.000!

Til salgs: Nydelig penthouse med panoramautsikt i Esteponas mest eksklusive beachfront-bebyggelse!

Geilos best bevarte hemmelighet

I skyggen av gigantene Bardøla, Vestlia og Dr Holms Hotell ligger Geilo Mountain Lodge som en av Geilos...

Hellas: Naturlig skjønnhet og uvanlig dyreliv

Fra det pittoreske og vakre landskapet i Thrace til de dramatiske kløftene i Zakynthos – Hellas byr på...

REIS utgave 4/2020 gratis tilgjengelig nå!

Tips for fantastiske steder i Norge du kan besøke i høstferien – og inspirasjon for reiser ut av...

Pikk & pakk i Pompeii

Jeg har gledet meg til dette i en mannsalder, men må innrømme at opplevelsen tar en uventet retning:...

HELSE & VELVÆRE – SPA – THERMISKE KILDER

Velvære gjelder ikke bare psykisk helse. Det er en generell følelse, en indre glød av helse, kraft og...

Kategori
AnnonsørinnholdHellas