”Love is in the air”

Flyselskapet Love Cloud Vegas tar titusenmetersklubben til nye høyder – uten fare for straff....

Normalt kan du risikere fengsel om du forsøker å kvalifisere deg til medlemskap i The Mile High Club. Men – hos det nystiftede, Las Vegas-baserte flyselskapet Love Cloud trenger ingen lenger snike seg avgårde til toalettet. Her er hyrdestunden i luften omtrent hele poenget.

I passasjerkabinen i deres Cessna 421 Golden Eagle er nemlig en gedigen dobbeltseng rigget til med store, fargerike puter som oser av sensualitet.

Love Cloud starter der tidligere Flamingo Air sluttet – som et tilbud til par sugne på en noe annerledes flyreise. Flyet tar passasjerene opp til nøyaktig 1610 meter over havet, over Red Rock Canyon, Hoover-demningen og til slutt kasinostripen i Las Vegas.

I løpet av den 40 minutter lange flyturen (som stort sett  er ”nok tid”, sier selskapet) kan passasjerene i tillegg til hverandre nyte god drikke, og et lys- og lydanlegg som styres trådløst. For å minimere lyden  mellom cockpit og passasjerene er det designet en spesiell, lyddempende gardin.

Love Cloud bruker en Cessna 421 Golden Eagle  til sine korte flyturer over Vegas.

Love Cloud bruker en Cessna 421 Golden Eagle til sine korte flyturer over Vegas.

Det er trolig liten fare for at pilotene får med seg noe av hva som skjer bak dem – utstyrt som de trolig er med støyreduserende hodetelefoner. Full diskresjon loves uansett – mottoet er tross alt ”what happens over Vegas stays over Vegas”

Prisen for turen starter på 4 800 kroner, men her kan du legge til både ekstra blomster, sjokolade, limousinservice og annet som du mener hører opplevelsen til. Til og med en vielse, om turen er særlig vellykket.

www.lovecloudvegas.com

Mile High Club

3 ting du ikke visste om titusenmetersklubben:

1. Britene er de mest aktive.

2. Autopilotens oppfinner Lawrence Burst Sperry var første medlem – i 1914.

3. Singapore Airlines måtte forby praksisen i deres Airbus A380, som er utstyrt med dobbeltsenger.

RELATERTE ARTIKLER

Reis 2-2021 ute nå – helt gratis!

Vi ser lyset i tunnelen, og begynner å planlegge ferieturene ut av landet. Alt om dette og mer...

Til hjelp mot flyskrekk

Rundt 350 000 nordmenn har flyskrekk. I en bok har flykaptein Steve Allright fra British Airways og psykolog...

Verdens mest bærektaftige by

Nylig offentliggjorde Lonely Planet sin årlige liste ”Best in travel 2021”, der Gøtborg vant kategorien ”Best Sustainable City...

Truls Svendsen gir deg 13 000 grunner til å besøke Nord-Norge

I fire hele timer gjengir han hva utenlandske turister sier om vår nordligste landsdel i sosiale medier.

Spaniamagasinet 2021

Her er Spaniamagasinet, vårens nyhetsbrev Spanias Turistkontor. Så er det bare å starte planleggingen for reisen etter pandemien...

De lilla øyene: Islamorada og Long Key

Fiskerparadiset kjent som Islamorada ble innlemmet som en kommune i januar 1998. Nå kalt Islamorada, Village of Islands,...

Kategori
AnnonsørinnholdNyheterUSA