Lei din egen øy på Maldivene

Hvis du drømmer om en familie- eller bryllupsfest utenom det vanlige, har du nå muligheten til å leie din egen øy på paradisiske Maldivene. ...

Her tilbyr tre forskjellige resorter nemlig muligheten til å overta hele øya resorten ligger på. Dette gjelder W Maldives, Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa samt The Westin Maldives Miriandhoo Resort. Prisen ligger på 130 000 USD per natt. Koronarestriksjoner og økonomi til side: Det er jo fremdeles lov til å drømme seg bort, er det ikke? Og kanskje også gjøre drømmene til virkelighet en dag der fremme…

I løpet av det siste året har mange av oss spart ekstra – både økonomisk og mentalt – til reiser og opplevelser. Og for deg som drømmer om en helt unik reiseopplevelse, er det nå mulig å leie en hel øyresort på Maldivene. For her tilbyr W Maldives, Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa samt The Westin Maldives Miriandhoo Resort muligheten til å leie hele øya som feriestedet ligger på. Dette gir deg muligheten til å arrangere en familie- eller kjærlighetsfest utenom det vanlige.

Samtlige resorts ligger på private øyer i Det Indiske Ocean, og gjester som leier hele får adgang til alle resortets fasiliteter – herunder hotellrom, pools, restauranter og annet. Samtidig er det muligheter for å lage skreddersydde opplevelser og aktiviteter som for eksempel middager på stranden med levende musikk, båtturer i solnedgangen, massasje til lyden av bølgeskvulp, yogaleksjoner eller utendørs filmaften under stjernene.

W Maldives, North Ari Atoll
W Maldives er en femstjerners luksusresort med 77 private strand- og vannvillaer. Alle villaene har eget basseng og solterrasse. Hotellet har seks restauranter og barer samt spafasiliteter med mulighet for behandlinger i en villa i sjøen; AWAY ®️ Spa. For undervannsentusiaster har øya et av de beste «husrevene» på Maldivene, hvor du kan snorkle eller dykke over fantastiske korallrev og fargerike fisker og revhaier.

Leier man hele øya, får man tilgang til alle de 77 villaene, som har plass til til sammen 150 gjester. Prisen er $ 199 000 per natt pluss skatter og avgifter – frokost er inkludert. Du må bestille minst tre netter.

Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa
Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa ligger på den private øya Furanafushi på den nordlige Malé-atollen. Resorten ligger bare en 15-minutters båttur fra Malé internasjonale lufthavn.

Leier man hele øya, får man tilgang til alle de 176 rommene samt det store innendørs- og utendørsområdet Jalsaa, som har eget gårdsrom og basseng. Prisen er 130 000 USD per natt eksklusive skatter og avgifter. Inkludert i prisen får du overnatting for opptil 352 gjester, daglig frokostbuffé, ubegrenset tilgang til Jalsaa, måltidskupong på 150 USD per person per dag, 20 prosent rabatt på behandlinger på Shine Spa for Sheraton, en personlig reiseplanlegger samt gratis båttransport til og fra Velana internasjonale lufthavn i Malé. Prisen gjelder for opphold på minst tre netter.

The Westin Maldives Miriandhoo Resort
The Westin Maldives Miriandhoo Resort har en vakker beliggenhet på en koralløya i Baa-atollen ved et av UNESCOs biosfæreområder. Her venter vakker natur, stillhet og fullstendig avslapning.

Resorten har 41 strandvillaer og 29 villaer. De kan alle leies for $ 360 000 per natt (pluss skatter og avgifter) ved bestilling av minst tre netter.

Inkludert i prisen er frokost, lunsj og middag hver dag, samt drinker og snacks ved solnedgang på stedets Sunset Bar. Du får også ubegrenset tilgang til vannsport (motordrevne aktiviteter og dykking er ikke inkludert), samt én ekskursjon per person per besøk. Hver gjest får også en 45-minutters spabehandling på Heavenly Spa, daglige gruppetreninger eller velværeaktiviteter, samt sjøfly og innenlands transport til og fra flyplassen. Det er også 20 prosent rabatt på måltider på resortens restauranter, samt ulike aktiviteter som dykking, strandpiknik, ekstra spabehandlinger osv.

RELATERTE ARTIKLER

Lei din egen øy på Maldivene

Hvis du drømmer om en familie- eller bryllupsfest utenom det vanlige, har du nå muligheten til å leie...

6 sportslige tidsfordriv å drive på med hjemmefra

Når skjønnheten til en fantastisk sommer begynner å nærme seg,

NCL lanserer ny skipsklasse

Norwegian Cruise Line (NCL) bryter grensene for konvensjonelle cruise- og ferieopplevelser med avdukingen av Norwegian Prima.

Dronning Sonja stiller ut på Røisheim

H.M. Dronning Sonja stiller ut egne kunstverk på Røisheim i sommer. Utstillingen som omfatter grafikk og keramiske arbeider...

Perlen I Middle Keys Marathon

Første gangs besøkende til Florida Keys kommenterer nesten umiddelbart øyekjedens unike avslappede atmosfære, som ser ut til å...

Ber nordmenn booke direkte i sommer

– Bestill overnattingen direkte hos overnattingsbedriften du skal besøke. Unngå å bruke eksterne internettsøkemotorer når ferieoppholdet bookes.

Kategori
EuropaFeaturedNorgeNyheterReportasjerVerden