Bli med på en uforglemmelig fotoreise!

10 % rabatt for Reis’ abonnenter
En enestående mulighet til å fotografere Afrikas praktfulle mennesker og farger.

I samarbeid med Afrika-spesialisten Pearl Journeys arrangerer Reis fotokurs på kysten av Øst-Afrika. Her blir du garantert inspirert av det klassiske Afrika, fra den fargerike kysten, til safari på savannen og krydderøya Zanzibar.

 

Tekst: Terje Engø/Bjørn Moholdt

Foto: Bjørn Moholdt

 

Bli med Bjørn Moholdt til Zanzibar.

Kursleder og inspirator er vår egen fotograf og journalist Bjørn Moholdt. Han har jobbet som journalist, fotograf, redaktør og foredragsholder i mer enn 30 år.

Bjørn har i tillegg til de åtte årene han ledet det som da var Norges største reisemagasin – Reiser & ferie – jobbet for en rekke norske magasiner og aviser, blant annet Dagbladet, VG, Vi Menn, Scanorama, Norsk Ukeblad, samt flere utenlandske tidsskrifter.

 

Han har laget flere bøker, og er i dag ansvarlig redaktør for bransjebladet Travel News og redaktør i reisemagasinet du nå holder i hånden.

 

Hvem er kurset for

Skrive- og foto-entusiaster, profesjonelle og vordende reiseskribenter, bloggere og andre med ønske om å formidle sine historier på papir og digitalt.

Fotografiet er en vesentlig del av reisefortellingen. I landsbyen, på savannen og ute ved havet blir du introdusert for knepene som gjør deg til en mer spennende reisefotograf, og hva du kan gjøre for å ta gode bilder med bred appell.

Kveldslys på stranden i Stonetown på Zanzibar.

Bli med på havet i en dhow.

Du kommer blant annet til Bomani på Tanzania-kysten.

Dette får du vite mer om

Med et autentisk afrikansk miljø i fiskelandsbyen Mlingotini som inspirasjonskilde får deltakerne en innføring i hvordan de utformer tekster og bilder til en interessant og spennende historie.

Du blir kjent med skriveteknikker som er anvendelige både til feature- og reise-reportasjer, reisebrev, blogger, Instagram eller din personlige scrapbook.

 

Opplev ekte afrikansk glede og smil.

Fotosafari på savannen-

Reiseleder er Solfrid Gjengset. Hun kom til Tanzania første gang i 1996 og har siden lagt til rette for turer i dette fargerike og spennende landet. Hun eier og driver Pearl Journeys i Grimstad og Bomani Beach Bungalows i Tanzania.

Lokale guider bidrar i tillegg med solid fagkunnskap underveis.

 

Er du abonnent på reis får 10 % rabatt på kurset. Du kan spare over 2000 kroner! Abonnement kan du bestille HER.

 

 

Skrive- og fotokurs i Tanzania
Tid: 16. – 27. oktober 2018
Les mer her! www.pearljourneys.com

 

NB: Bestiller du full pakke på 11 netter til 20 900 kr per person (inklusive landsbyopphold, safari og besøk på Zanzibar) får du som abonnent av Reis 10 prosent rabatt. Flybillett kommer tillegg. Her er Pearl Journeys behjelpelig med å finne gunstige priser.

RELATERTE ARTIKLER

Fjord Line tilbyr hurtigtest ved ankomst Danmark

Fjord Line har nå lagt til rette for at reisende som mangler koronasertifikat, får anledning til å foreta...

Slik åpner Thailand igjen

Utvalgte stranddestinasjoner som Koh Samui, Krabi, Phang Nga (Khao Lak) og Pattaya deltok i arrangementet for å oppdatere...

Endeløs gresk sommer

Endeløse strekninger med krystallklart vann, evig solskinn, eksplosive lokale farger og vakre solnedganger...

Nytt REIS ute nå: Mot lysere tider!

Regjeringen åpner for reiser til utlandet fra 5. juli. Sommer i Norge eller Europa? Tipsene får du i...

Lei din egen øy på Maldivene

Hvis du drømmer om en familie- eller bryllupsfest utenom det vanlige, har du nå muligheten til å leie...

NCL lanserer ny skipsklasse

Norwegian Cruise Line (NCL) bryter grensene for konvensjonelle cruise- og ferieopplevelser med avdukingen av Norwegian Prima.

Kategori
FeaturedNyheterVerden