Vil ha gratis trådløst – nasker brevark

Reisende over hele verden er opptatt av gratis trådløst nett på hotell. Samtidig tar de med seg skrivesaker fra rommet....
Wi-Fi står øverst på ønskelisten når vi sjekker inn på hotell. Rommets skrivesaker er også høyt skattet, selv om de egentlig som regel ikke er gratis.

I en fersk undersøkelse om hotellbekvemmeligheter spurte bookingsiden Hotels.com nærmere 5000 reisende verden over hva de ønsker seg mest på hotell. Gratis Wi-Fi kom på førsteplass. 30 prosent av respondentene mente at dette var viktigst, etterfulgt av gratis frokost (21 prosent) og gratis parkering (10 prosent).

Nettilgang har altså avgjørende betydning når vi skal på tur. Desto mer overraskende er det at når vi forlater hotellet, er det penner og papir som oftest finner veien til kofferten. Hotellets kontorrekvisita scorer nemlig høyest på listen over ting vi tar med oss fra rommet uten å returnere – bortsett fra toalettsaker. En av fem oppgir å ha tatt med seg skrivesaker, mens tøfler kommer på andreplass (12 prosent) og nøkkelkortet på tredjeplass (10 prosent).

Heldigvis for hotelleiere finnes det også mange ærlige gjester, men ifølge undersøkelsen er de i mindretall. Kun 4 av 10 påstår å aldri ha tatt med seg noe fra hotellrommet.

RELATERTE ARTIKLER

Fjord Line tilbyr hurtigtest ved ankomst Danmark

Fjord Line har nå lagt til rette for at reisende som mangler koronasertifikat, får anledning til å foreta...

Slik åpner Thailand igjen

Utvalgte stranddestinasjoner som Koh Samui, Krabi, Phang Nga (Khao Lak) og Pattaya deltok i arrangementet for å oppdatere...

Endeløs gresk sommer

Endeløse strekninger med krystallklart vann, evig solskinn, eksplosive lokale farger og vakre solnedganger...

Nytt REIS ute nå: Mot lysere tider!

Regjeringen åpner for reiser til utlandet fra 5. juli. Sommer i Norge eller Europa? Tipsene får du i...

Lei din egen øy på Maldivene

Hvis du drømmer om en familie- eller bryllupsfest utenom det vanlige, har du nå muligheten til å leie...

NCL lanserer ny skipsklasse

Norwegian Cruise Line (NCL) bryter grensene for konvensjonelle cruise- og ferieopplevelser med avdukingen av Norwegian Prima.

Kategori
FeaturedNyheterVerden