Stem på din favoritt og vinn en ferie i Hellas

Trekning allerede 14. februar

I fjor reiste mer enn 300.000 nordmenn til Hellas. Landet er favorittreisemålet blant svært mange nordmenn. Lett forståelig. Deilige dager med god mat, nydelig vin, flott arkitektur, øyer, små og store strender, blått hav, og kanskje mest av alt gjestfrie mennesker.

 

Av Terje Engø

Foto Emil Andre R. Engø

Epost: terje@atlanticforlag.no

 

I Hellas  finnes det et ferietilbud for alle og enhver. Om en er ung, midt i livet, eller tilhører den eldre generasjon så har Hellas den perfekte ferie å tilby.

Det brede tilbudet av destinasjoner, restauranter og opplevelser gjør landet perfekt for barnefamilier. For de som vil ha stil og luksus finnes det flotte resorter og hoteller, og for de som foretrekker et lite familiedrevet hotell hvor du raskt blir en del av familien, finnes det. Om en vil spise

 

på en eksklusiv sjømatrestaurant, eller foretrekker en liten taverna med lokale delikatesser, er opp til en selv. Her finnes noe for alle ganer.

Greek Travel Awards er et arrangement som finner sted 14. februar.

I denne forbindelse har Reis fått i oppgave å finne ut hva våre lesere og besøkende til nettsiden like best i og ved Hellas. Og som belønning for deltakelse i dette initiativet som skal heve frem de beste greske turistbedriftene, får du muligheten til å vinne en ukes ferie til Hellas.

Mange har allerede klare favoritter. Stem på din favoritt og kanskje er du den heldige vinner av en ukes ferie i dette herlige ferielandet.

 

Vinn din ferieuke i Hellas her

 

Trekningen skjer når den greske reisebransjen samles til en gallakveld 14. februar. Det er ikke lengre til enn at det er et flott tidspunkt å vinne en ferie, … uten at en må endre planer for sommeren. Så stem i vei!!!

Les mer om Hellas:
Santorini – på kanten av en vulkan
Den andre siden av Kreta

 

RELATERTE ARTIKLER

Reis 2-2021 ute nå – helt gratis!

Vi ser lyset i tunnelen, og begynner å planlegge ferieturene ut av landet. Alt om dette og mer...

Til hjelp mot flyskrekk

Rundt 350 000 nordmenn har flyskrekk. I en bok har flykaptein Steve Allright fra British Airways og psykolog...

Verdens mest bærektaftige by

Nylig offentliggjorde Lonely Planet sin årlige liste ”Best in travel 2021”, der Gøtborg vant kategorien ”Best Sustainable City...

Truls Svendsen gir deg 13 000 grunner til å besøke Nord-Norge

I fire hele timer gjengir han hva utenlandske turister sier om vår nordligste landsdel i sosiale medier.

Spaniamagasinet 2021

Her er Spaniamagasinet, vårens nyhetsbrev Spanias Turistkontor. Så er det bare å starte planleggingen for reisen etter pandemien...

De lilla øyene: Islamorada og Long Key

Fiskerparadiset kjent som Islamorada ble innlemmet som en kommune i januar 1998. Nå kalt Islamorada, Village of Islands,...

Kategori
AnnonsørinnholdNyheterUSA