Stem på din favoritt og vinn en ferie i Hellas

Trekning allerede 14. februar

I fjor reiste mer enn 300.000 nordmenn til Hellas. Landet er favorittreisemålet blant svært mange nordmenn. Lett forståelig. Deilige dager med god mat, nydelig vin, flott arkitektur, øyer, små og store strender, blått hav, og kanskje mest av alt gjestfrie mennesker.

 

Av Terje Engø

Foto Emil Andre R. Engø

Epost: [email protected]

 

I Hellas  finnes det et ferietilbud for alle og enhver. Om en er ung, midt i livet, eller tilhører den eldre generasjon så har Hellas den perfekte ferie å tilby.

Det brede tilbudet av destinasjoner, restauranter og opplevelser gjør landet perfekt for barnefamilier. For de som vil ha stil og luksus finnes det flotte resorter og hoteller, og for de som foretrekker et lite familiedrevet hotell hvor du raskt blir en del av familien, finnes det. Om en vil spise

 

på en eksklusiv sjømatrestaurant, eller foretrekker en liten taverna med lokale delikatesser, er opp til en selv. Her finnes noe for alle ganer.

Greek Travel Awards er et arrangement som finner sted 14. februar.

I denne forbindelse har Reis fått i oppgave å finne ut hva våre lesere og besøkende til nettsiden like best i og ved Hellas. Og som belønning for deltakelse i dette initiativet som skal heve frem de beste greske turistbedriftene, får du muligheten til å vinne en ukes ferie til Hellas.

Mange har allerede klare favoritter. Stem på din favoritt og kanskje er du den heldige vinner av en ukes ferie i dette herlige ferielandet.

 

Vinn din ferieuke i Hellas her

 

Trekningen skjer når den greske reisebransjen samles til en gallakveld 14. februar. Det er ikke lengre til enn at det er et flott tidspunkt å vinne en ferie, … uten at en må endre planer for sommeren. Så stem i vei!!!

Les mer om Hellas:
Santorini – på kanten av en vulkan
Den andre siden av Kreta

 

Kategori
HellasKONKURRANSENyheterVerden

RELATED BY