”Sov seg” til New York

Seks minutter og tre minutter brukte finske Wilhelm Blomberg på å finne søvnen, og dermed vinne to New York-billetter med SAS....
Wilhelm Blomberg fra Finlands gode sovehjerte skaffet ham en reise til USA med SAS.

God søvn er viktig for mange som reiser over store avstander, noe SAS ønsker å legge til rette for ikke minst i sine business langdistanse-kabiner. Flyselskapet setter nå inn nye seter i sine langdistanse-maskiner, med sengetøy laget av den svenske sengeprodusenten Hästens.
De nye stolene kan legges helt ned. Det er i tillegg installert stemningslys i kabinene, som gjør det mulig å styre lyset på flere mulige måter under turen.
For å sette de nye stolene på SAS Business på prøve arrangerte flyselskapet nylig en konkurranse på Oslo Lufthavn. En søvnforsker og ulike elektroder skulle påvise hvorvidt de konkurrerende faktisk sov.

Deltakerne fikk maksimalt 15 minutter på seg i stolene på å prøve og sovne. Se videoen om konkurransen her!

Vinneren Wilhelm Blomberg sovnet inn etter bare seks minutter og tre sekunder i stolen, og kunne innkassere premieturen til New York, på SAS Business, selvsagt.
– Våre kunder har ellers gitt oss svært gode tilbakemeldinger etter lanseringen av kabinen, og vi ser frem til å lansere ett oppdatert fly per måned i år, sier markedssjef Marianne Orderud i SAS Norge, i en kommentar til konkurransen.

RELATERTE ARTIKLER

Fjord Line tilbyr hurtigtest ved ankomst Danmark

Fjord Line har nå lagt til rette for at reisende som mangler koronasertifikat, får anledning til å foreta...

Slik åpner Thailand igjen

Utvalgte stranddestinasjoner som Koh Samui, Krabi, Phang Nga (Khao Lak) og Pattaya deltok i arrangementet for å oppdatere...

Endeløs gresk sommer

Endeløse strekninger med krystallklart vann, evig solskinn, eksplosive lokale farger og vakre solnedganger...

Nytt REIS ute nå: Mot lysere tider!

Regjeringen åpner for reiser til utlandet fra 5. juli. Sommer i Norge eller Europa? Tipsene får du i...

Lei din egen øy på Maldivene

Hvis du drømmer om en familie- eller bryllupsfest utenom det vanlige, har du nå muligheten til å leie...

NCL lanserer ny skipsklasse

Norwegian Cruise Line (NCL) bryter grensene for konvensjonelle cruise- og ferieopplevelser med avdukingen av Norwegian Prima.

Kategori
FeaturedNyheterVerden