Sommerens mest populære reisemål

Nærmere 700 000 nordmenn kommer til å reise på en pakketur i løpet av sommeren, og det er Kreta og Mallorca som ligger an til å bli årets mest...

– I underkant av 150 000 nordmenn kommer til å feriere på Kreta denne sommeren. På andreplass følger Mallorca, med Antalya hakk i hæl, forteller kommunikasjonsdirektør Tonje Løkaas Fossum i Ving.

Hos Norges største feriearrangør er det Mallorca som peker seg ut som det mest populære reisemålet. Halvparten av alle reisene er solgt, og det er 12 prosent mer enn på samme tid i fjor.

– Om vi hadde hatt dobbelt så mange reiser til Mallorca i år så tror jeg vi skulle klart å selge dem, fortsetter Løkaas Fossum. Hun mener øya er det ultimate feriestedet.
– Her finner du noe for enhver smak, enten du ønsker late dager på stranden i Alcudia, shopping og uteliv i Palma eller å reise på oppdagelsesferd med leiebil. Det er alltid noe nytt å se og oppleve, og ikke minst så er det kort reisevei fra Norge, sier kommunikasjonsdirektøren.

Kanarisommer
Det er ingen hemmelighet at Kanariøyene er et populært reisemål for mange, spesielt i vinterhalvåret. De siste årene har imidlertid chartergiganten merket stadig større etterspørsel etter kanariske sommerferier.
– Vi kommer til å sende rekordmange nordmenn til Kanariøyene denne sommeren, totalt nærmere 28 000. Dette er 13 prosent flere enn i fjor, og økningen skyldes blant annet en ny rute fra Trondheim til Gran Canaria og en ekstramaskin fra Oslo til Gran Canaria.

 

Thassos – gresk og rimelig
Løken Fossum tror mange setter pris på det stabile klimaet og at det ikke blir for hett i de varmeste sommermånedene. Selv trekker hun frem den vesle, greske øya Thassos som et godt tips for ferien.
– Thassos var nyheten vår i fjor sommer, og vi fikk veldig gode tilbakemeldinger fra gjestene våre. Her finner du noen av Egeerhavets beste sandstrender, krystallklart vann og en genuin, gresk atmosfære. Ikke minst er det et av våre rimeligste, greske reisemål, smiler hun.

Totalt har Ving solgt i overkant av fire av ti sommerreiser.

 

Tre på topp (alle arrangører)
1. Kreta
2. Mallorca
3. Antalya

 

Tre på topp hos Ving
1. Mallorca
2. Kreta
3. Rhodos

RELATERTE ARTIKLER

Estepona – pris redusert fra € 2.050.000!

Til salgs: Nydelig penthouse med panoramautsikt i Esteponas mest eksklusive beachfront-bebyggelse!

Geilos best bevarte hemmelighet

I skyggen av gigantene Bardøla, Vestlia og Dr Holms Hotell ligger Geilo Mountain Lodge som en av Geilos...

Hellas: Naturlig skjønnhet og uvanlig dyreliv

Fra det pittoreske og vakre landskapet i Thrace til de dramatiske kløftene i Zakynthos – Hellas byr på...

REIS utgave 4/2020 gratis tilgjengelig nå!

Tips for fantastiske steder i Norge du kan besøke i høstferien – og inspirasjon for reiser ut av...

Pikk & pakk i Pompeii

Jeg har gledet meg til dette i en mannsalder, men må innrømme at opplevelsen tar en uventet retning:...

HELSE & VELVÆRE – SPA – THERMISKE KILDER

Velvære gjelder ikke bare psykisk helse. Det er en generell følelse, en indre glød av helse, kraft og...

Kategori
AnnonsørinnholdHellas