Scandic imponerer med "ny" frokost

Scandic har lansert sitt nye frokostkonsept, og samtidig innstiftet ”Den nasjonale frokostdagen”. Slikt blir det ikke minst fornøyde gjester av....
Scandic Norges Morten Hallan – med fortid i Rica – har vært sjef for frokostgruppen som mandag la frem resultatet av sitt arbeide: et nyoverhalt frokosttilbud som ikke står tilbake for det Rica bygget mye av sin suksess på. (Foto: Bjørn Moholdt)

Mandag ble ”Den nasjonale frokostdagen” innstiftet på Scandic-hoteller over hele landet. Anledningen var både lanseringen av Scandic Norges nysatsing på sitt frokostkonsept.

I sakens anledning hadde Scandic invitert Olympiatoppens ernæringsfysiolog André Baumann, som forklarte hvor viktig en god start på dagen frokosten faktisk er. Lite har med andre ord skjedd siden mor og far hamret inn det samme mantraet da vi var små: at frokosten er dagens viktigste måltid.

Men en god ting kan må godt gjenta igjen og igjen. Og det er nettopp den forvissningen som ligger i bakhodet når Scandic i den grad bruker ressurser på å utvide sitt frokostkonsept. Den skal være næringsrik og variert. Man har sågar valgt å bruke sous vide-teknikken for å holde eggene bløtkokte, og varme.

– I vår nysatsing tar vi det beste fra Rica og det beste Scandic, sa norgessjef Svein Arild Steen-Melvold under lanseringen på Scandic Vulkan i Oslo, der både bransjefolk og presse var invitert til en smakebit.

Den imponerende buffeten på Vulkan bærer bud om at Scandic mener alvor. Rica gjorde frokosten til et kjerneelement i sin satsing, og lykkes veldig godt med det. Rica Nidelven – nå Scandic – ble et utstillingsvindu. Med ni sammenhengende seire i kåringen ”Norges beste hotellfrokost” – offisielt kalt Twinings Best Breakfast – var Nidelven selve spydspissen i Ricas satsing.

Ricas frokostkonsept hadde imidlertid noen huller. Blant annet var ikke alle hotellene omfattet av den samme kvaliteten. Det har imidlertid Scandic gjort noe med. Alle deres hoteller skal i prinsippet holde den samme kvaliteten.

– Samtidig skal de av hotellene som ønsker det kunne overgå dette, og lage sine egne varianter, forklarer Steen-Mevold, som brukte et helgeopphold på Nidelven som en oppkjøring foran den offisielle åpningen av Scandics nysatsing.

RELATERTE ARTIKLER

Estepona – pris redusert fra € 2.050.000!

Til salgs: Nydelig penthouse med panoramautsikt i Esteponas mest eksklusive beachfront-bebyggelse!

Geilos best bevarte hemmelighet

I skyggen av gigantene Bardøla, Vestlia og Dr Holms Hotell ligger Geilo Mountain Lodge som en av Geilos...

Hellas: Naturlig skjønnhet og uvanlig dyreliv

Fra det pittoreske og vakre landskapet i Thrace til de dramatiske kløftene i Zakynthos – Hellas byr på...

REIS utgave 4/2020 gratis tilgjengelig nå!

Tips for fantastiske steder i Norge du kan besøke i høstferien – og inspirasjon for reiser ut av...

Pikk & pakk i Pompeii

Jeg har gledet meg til dette i en mannsalder, men må innrømme at opplevelsen tar en uventet retning:...

HELSE & VELVÆRE – SPA – THERMISKE KILDER

Velvære gjelder ikke bare psykisk helse. Det er en generell følelse, en indre glød av helse, kraft og...

Kategori
AnnonsørinnholdHellas