Røm for livet når zombiene inntar Örebro

Er du redd ånder, zombier og andre skumle vesener bør du ikke dra til Örebro
Pass godt på deg selv i Örebro nå i oktober. For snart overtar zombiene. Foto Jonas Claesson

Dra til Örebro på en annerledes og skremmende harrytur! I slutten av oktober forvandles den svenske byen Örebro til en skremmende spøkelsesby fylt med onde skapninger i hus, smug og slott. I Örebro blir det zombi-akokalyptisk stemning i byens gater når løpet “Run for your life” går av stabelen og det på Örebro slott kryper gamle ånder og tidligere fanger fram fra slottets bortgjemte rom og ganger. Sveriges skumleste by lover skrekkopplevelser for alle aldre!

Tekst Pressemelding Visit Sweden

Foto Jonas Claesson/Visit Sweden

terje@atlanticforlag.no

Under svenskenes høstferie, fra 26.oktober til 03. november, inntar ånder, zombier og andre mystiske vesen Örebro by. Det vil bli arrangert en rekke aktiviteter i løpet av uka, som er delt inn i tre ulike kategorier: småskummelt, skummelt og veldig skummelt. Her kan du velge det som passer deg best. Alt fra spøkelsesvandringer i Museimagasinen, hvor det rasler i de mørke korridorene og det på kveldstid skjer merkverdige og uforklarlige ting i museumets kriker og kroker. Eller spøkelsesutstilling i Örebros gamleby, Wadköping, hvor du kan du lære mer om gjenferd og andre overnaturlige ting.

Walking dead i Örebros gater

Zombie-akpokalypsen er et faktum og ingen er trygge, 27. oktober fylles Örebros gater med sultne zombier når skrekkløpet “Run for your life” finner sted. Spring, gå eller kryp i 6,5 km gjennom et zombiakokalyptisk Örebro. Målet for deltakerne er å ta seg til en trygg sone ved slottet, men før det må du forsere zombier og utfordrende hinder underveis.

Løpet er inspirert av tv-serien Walking Dead, hvor sultne zombier venter på å få sette klørne i deg. De vil underveis prøve å frata deg «liv» – som du har tre av festet rundt magebeltet – og hvis du kommer helskinnet i mål med alle får du tildelt en overlevelsesmedalje. Løpet avsluttes med en heidundranes “After the end of the World “- fest. Bli med på den mest skremmende og spennende løpeturen du har tatt noensinne!

Les også: 20 høstferietips i Sverige

Les også: Sverige – Stress ned i glasshus midt i naturen

På Örebro Slott spøker det. Dra dit og delta på en ekte spøkelsestur. Foto Jonas Claesson/Visit Sweden

Skrekkvandring på Örebro slott

Örebro slott har lenge vært hjemsøkt, men nå virker det som om det er verre enn noensinne. Skumle og hjemsøkende historier og skikkelser skjuler seg i slottets vegger og ganger. Bli med på en grusom rundtur på slottet – om du tør!

Slottet arrangerer vandringer for både barn og voksne. Hør historier om slottets mørke fortid, om dronning Blanka, Petrus Petrosa og andre lugubre skapninger, hekser og fanger. Spøkelsesturene er guidede rundturer på slottet med fokus på den mørke fortiden. Her er det historiene som står i sentrum og skulle det dukke opp noen spøkelser underveis i vandringer, er de garantert ekte! Er du klar for å få et innblikk i slottets mørke historie?

 

RELATERTE ARTIKLER

Estepona – pris redusert fra € 2.050.000!

Til salgs: Nydelig penthouse med panoramautsikt i Esteponas mest eksklusive beachfront-bebyggelse!

Geilos best bevarte hemmelighet

I skyggen av gigantene Bardøla, Vestlia og Dr Holms Hotell ligger Geilo Mountain Lodge som en av Geilos...

Hellas: Naturlig skjønnhet og uvanlig dyreliv

Fra det pittoreske og vakre landskapet i Thrace til de dramatiske kløftene i Zakynthos – Hellas byr på...

REIS utgave 4/2020 gratis tilgjengelig nå!

Tips for fantastiske steder i Norge du kan besøke i høstferien – og inspirasjon for reiser ut av...

Pikk & pakk i Pompeii

Jeg har gledet meg til dette i en mannsalder, men må innrømme at opplevelsen tar en uventet retning:...

HELSE & VELVÆRE – SPA – THERMISKE KILDER

Velvære gjelder ikke bare psykisk helse. Det er en generell følelse, en indre glød av helse, kraft og...

Kategori
AnnonsørinnholdHellas