Nytt tilbud for reisende til Lofoten

Classic Norway Hotels og Arctic Travel Company har blitt enige om en samarbeidsavtale om overnatting og aktiviteter i Lofoten....

På www.arctictravelcompany.com kan du nå bestille overnatting på hoteller i Reine, Henningsvær og Kabelvåg – kombinert med aktiviteter som kajakk, havørn safari, snorkling og fisketurer med familien.

Lofoten står høyt på ønskelisten når nordmenn skal feriere i Norge. Nå har Arctic Travel Company tilrettelagt pakker med tilbud om overnatting på et sjarmerende Classic Norway Hotel i kombinasjon med aktiviteter og naturopplevelser på fjellet og på sjøen.

– Samarbeidet gir markedet muligheter vi mest er vant til å finne når vi reiser ut av landet, sier Arctic Travel Companys CEO, Cyril Bricaud.

– Å kunne booke reiselivspakker på Lofotens mest unike plasser gir ferien bedre innhold.

– Vi ser frem til å samarbeide med en solid og innovativ aktør som Arctic Travel Company. Det har lenge versert planer om gode digitale muligheter for å bestille reiselivspakker, men kvaliteten i disse har vært varierende. Her ser vi en god match og er overbevisst på at dette vil bidra til å sikre gode opplevelser for våre gjester. Videre matcher dette godt med våre ideer om å få en sterk norsk aktør til å fronte online salg, som i dag er altfor kostbart for reiselivsbransjen, sier Classic Norway Hotels CEO, Stephen Meinich-Bache.

Bak: Stephen Meinich-Bache, CEO Classic Norway Hotels og Terje Hatlen-Stokke, CEO Norway Travel Company
Foran: Michael Heldre, COO Classic Norway Hotels og Cyril Bricaud, CEO Arctic Travel Company.

Lofoten er kjent for nordmenn flest, med sine karakteristiske røde rorbuer, fiskevær og en ekstrem natur. Det store og mangfoldige aktivitetstilbudet passer alle aldre og alle nivåer av ønsker om utfordringer.

– Om sommeren er dagene uendelige under midnattssolen, fortsetter Cyril Bricaud.

– Her kan hele familien dra på fisketur eller utforske øyene fra en kajakk. Og hva er vel mer eksotisk enn å ri med hest på kritthvite strender? Med oss får den reisende en unik opplevelse på dagtid og en deilig kveld med et godt måltid på et Classic Norway Hotel.

Nyvågar Rorbuhotell er et av stedene i Lofoten som inngår i Classic Norway Hotels. (Foto: Tom Andersson)

Arctic Travel Company har tilrettelagt for et opplevelsestilbud med flere forskjellige aktiviteter på øyene sør for Svolvær, kombinert med et tilbud for å seile til og fra disse aktivitetene og ta en overnatting. Seilasen starter i Svolvær hvor det er mulig å gå av i for eksempel Henningsvær, Ballstad, Reine og Å.

– Et av våre reisetips er en seilas med hop on/hop off fra Svolvær helt ut til Å. Lofoten skal oppleves fra sjøsiden og denne muligheten er helt bilfri. Hva med å bruke dagen i Henningsvær og ta en overnatting før du reiser videre. Hop on. Hop off, avslutter Cyril Bricaud.

RELATERTE ARTIKLER

Ny utgave av REIS ute nå – helt gratis!

Den digitale utgaven av REIS 1-2021 er ute nå, med spennende og inspirerende artikler fra Norge og den...

De lilla øyene: Islamorada og Long Key

Fiskerparadiset kjent som Islamorada ble innlemmet som en kommune i januar 1998. Nå kalt Islamorada, Village of Islands,...

5 greske reisemål du bør oppleve minst én gang

Hvert år troner Hellas topplisten over sommerens mest populære ferieland, men favoritten byr på langt mer enn sine...

Trugeturer – et alternativ til ski

Norge er et fantastisk land for vinteropplevelser som langrenn og alpinsport, og til og med i disse tider...

KEY LARGO, Florida Keys

Når du kjører fra Floridas fastland, kommer du inn til Florida Keys og den 125 kilometer lange subtropiske...

Årets høydepunkter i Danmark

2021 byr på flere nye attraksjoner, jubileer og opplevelser. Her en oversikt over de 10 største.

Kategori
FeaturedNyheterReportasjerVerden