Natteliv i Minsk

Minsk har definitivt et livlig natteliv. Ved å kjenne en lokal, hadde jeg allerede noen som visste hvilke steder vi ikke trengte å gå, men enda viktigere; som kjenner...
Insomnia bar.

Minsk har definitivt et livlig natteliv. Ved å kjenne en lokal, hadde jeg allerede noen som visste hvilke steder vi ikke trengte å gå, men enda viktigere; som kjenner stedene å gå som ikke er åpenbare. Det finnes barer skjult i det som ser ut som offentlige bygninger, og også museumsbygninger. Alternativt, på et loft, der vi fant vår favoritt.

Det er naturligvis mange steder å gå, men vi konsentrerte oss rundt den gamle bydelen.

Cherdak bar i Minsk, Hviterussland

Cherdak bar.

Cherdak bar i Minsk, HviterusslandCherdak (Zybitskaya Vulitsa 9). Enten du foretrekker en velsmakende cocktail i et loungelignende område, danse eller bare henge utenfor og røyking eller bare å snakke med folk, er dette stedet for det. Cherdak bar først ga meg feil inntrykk av å være en rolig, avslappet bar med bra drinker. De to sistnevnte var gjeldende de neste to dagene også, men rolig var absolutt ikke var tilfelle da. DJ spilte i hjørnet av dansegulvet, og alle hoppet og danset rundt. Det er også en av de få barene i Hviterussland du ikke har lov til å røyke innendørs. Og cocktailer gjør det enda bedre!

Insomnia bar i Minsk, Hviterussland

Insomnia bar,

Insomnia (Gertsena str 1): I tilfelle du lurer; Jeg elsker virkelig å reise! Det sier seg selv at jeg umiddelbart følte hjemme på Insomnia. Det var flere klokker på veggen med tiden på forskjellige steder over hele verden, og coctail-listen over baren vistes som reisemål på avgangstavler på flyplasser. Likheten til flyplassene stopper ikke her; prisene var også sammenlignbare…

Det er et par fine steder i den nedre delen av gamlebyen for å starte kvelden. Jeg anbefaler å sitte utenfor hvis været tillater det. Mitt personlige favorittsted ved elvebredden var Starovilenskaja Korchma Restaurant (Staravilyenskaya Vulitsa 2).

Øl med utsikt på The View i Minsk, Hviterussland

Øl med utsikt på The View.

Fantastisk utsikt fra The View i Minsk, Hviterussland

Fantastisk utsikt fra The View.

Og sist men ikke minst – «The view» (Pobediteley Ave 7A). Nyt en god drink med den beste utsikten over byen på «The View». Navnet sier det meste…. Det er først og fremst en restaurant og stenger ved midnatt, men det er et flott sted å starte kvelden.

Uansett hva du velger, er jeg sikker på at du vil bli positivt overrasket over det yrende nattelivet! Bare husk de holder det gående hele natten….

Bygningene i bakkant av October Square i Minsk skjuler flere barer

Bygningene i bakkant av October Square i Minsk skjuler flere barer. Riktignok ikke mine favorittsteder,

RELATERTE ARTIKLER

Perlen I Middle Keys Marathon

Første gangs besøkende til Florida Keys kommenterer nesten umiddelbart øyekjedens unike avslappede atmosfære, som ser ut til å...

Ber nordmenn booke direkte i sommer

– Bestill overnattingen direkte hos overnattingsbedriften du skal besøke. Unngå å bruke eksterne internettsøkemotorer når ferieoppholdet bookes.

Tyskland avlyser oktoberfesten for andre år på rad

Tysklands berømte og godt besøkte oktoberfest blir avlyst for andre år på rad, også i år på grunn...

30. juni åpnes dørene inn til H.C. Andersens eventyrverden

I Danmark vekkes våre favoritteventyr til live når H.C. Andersens Hus åpner i Odense 30. juni. Opplevelseshuset er...

Blixen Tours med direktefly til Maldivene

Allerede i høstferien (uke 40) kan nordmenn som lengter etter sol, strand og luksus sette seg til rette...

Reis 2-2021 ute nå – helt gratis!

Vi ser lyset i tunnelen, og begynner å planlegge ferieturene ut av landet. Alt om dette og mer...

Kategori
FeaturedNorgeNyheterReportasjerVerden