Natteliv i Minsk

Minsk har definitivt et livlig natteliv. Ved å kjenne en lokal, hadde jeg allerede noen som visste hvilke steder vi ikke trengte å gå, men enda viktigere; som kjenner...
Insomnia bar.

Minsk har definitivt et livlig natteliv. Ved å kjenne en lokal, hadde jeg allerede noen som visste hvilke steder vi ikke trengte å gå, men enda viktigere; som kjenner stedene å gå som ikke er åpenbare. Det finnes barer skjult i det som ser ut som offentlige bygninger, og også museumsbygninger. Alternativt, på et loft, der vi fant vår favoritt.

Det er naturligvis mange steder å gå, men vi konsentrerte oss rundt den gamle bydelen.

Cherdak bar i Minsk, Hviterussland

Cherdak bar.

Cherdak bar i Minsk, HviterusslandCherdak (Zybitskaya Vulitsa 9). Enten du foretrekker en velsmakende cocktail i et loungelignende område, danse eller bare henge utenfor og røyking eller bare å snakke med folk, er dette stedet for det. Cherdak bar først ga meg feil inntrykk av å være en rolig, avslappet bar med bra drinker. De to sistnevnte var gjeldende de neste to dagene også, men rolig var absolutt ikke var tilfelle da. DJ spilte i hjørnet av dansegulvet, og alle hoppet og danset rundt. Det er også en av de få barene i Hviterussland du ikke har lov til å røyke innendørs. Og cocktailer gjør det enda bedre!

Insomnia bar i Minsk, Hviterussland

Insomnia bar,

Insomnia (Gertsena str 1): I tilfelle du lurer; Jeg elsker virkelig å reise! Det sier seg selv at jeg umiddelbart følte hjemme på Insomnia. Det var flere klokker på veggen med tiden på forskjellige steder over hele verden, og coctail-listen over baren vistes som reisemål på avgangstavler på flyplasser. Likheten til flyplassene stopper ikke her; prisene var også sammenlignbare…

Det er et par fine steder i den nedre delen av gamlebyen for å starte kvelden. Jeg anbefaler å sitte utenfor hvis været tillater det. Mitt personlige favorittsted ved elvebredden var Starovilenskaja Korchma Restaurant (Staravilyenskaya Vulitsa 2).

Øl med utsikt på The View i Minsk, Hviterussland

Øl med utsikt på The View.

Fantastisk utsikt fra The View i Minsk, Hviterussland

Fantastisk utsikt fra The View.

Og sist men ikke minst – «The view» (Pobediteley Ave 7A). Nyt en god drink med den beste utsikten over byen på «The View». Navnet sier det meste…. Det er først og fremst en restaurant og stenger ved midnatt, men det er et flott sted å starte kvelden.

Uansett hva du velger, er jeg sikker på at du vil bli positivt overrasket over det yrende nattelivet! Bare husk de holder det gående hele natten….

Bygningene i bakkant av October Square i Minsk skjuler flere barer

Bygningene i bakkant av October Square i Minsk skjuler flere barer. Riktignok ikke mine favorittsteder,

RELATERTE ARTIKLER

Fjord Line tilbyr hurtigtest ved ankomst Danmark

Fjord Line har nå lagt til rette for at reisende som mangler koronasertifikat, får anledning til å foreta...

Slik åpner Thailand igjen

Utvalgte stranddestinasjoner som Koh Samui, Krabi, Phang Nga (Khao Lak) og Pattaya deltok i arrangementet for å oppdatere...

Endeløs gresk sommer

Endeløse strekninger med krystallklart vann, evig solskinn, eksplosive lokale farger og vakre solnedganger...

Nytt REIS ute nå: Mot lysere tider!

Regjeringen åpner for reiser til utlandet fra 5. juli. Sommer i Norge eller Europa? Tipsene får du i...

Lei din egen øy på Maldivene

Hvis du drømmer om en familie- eller bryllupsfest utenom det vanlige, har du nå muligheten til å leie...

NCL lanserer ny skipsklasse

Norwegian Cruise Line (NCL) bryter grensene for konvensjonelle cruise- og ferieopplevelser med avdukingen av Norwegian Prima.

Kategori
FeaturedNyheterVerden