Nå kan også DU bli turistguide!

Nå har delingsøkonomien også gjort sitt inntog i guide-bransjen. Det nettbaserte selskapet Showaround satser globalt på tilbud av lokale guider – som deg og meg....

Tanken om å bruke lokale amatører som turistguider er ikke ny, men det er først i den siste tiden at idéen har tatt av i form av en organisert løsning på nettet. Det er selskapet Showaround som nå tilbyr turister over hele verden tilgang til private amatørguider – og amatører med en guide i magen muligheter til å tjene en ekstra slant i den voksende delingsøkonomien. Kanskje noe for nettopp deg?

Allerede et par uker etter at tjenesten var lansert, hadde over 1 000 amatørguider i mer enn 250 byer over hele verden – inkludert flere norske byer – meldt seg til tjeneste. De første kundene er forlengst booket inn, og i byer som Paris, Barcelona, Istanbul og Berlin øker bookingene raskt.

ShowaroundShowaround gir deg muligheten til å velge akkurat den guiden du selv ønsker, og priser er oppgitt for hver enkelt guide. Noen yter tjenesten helt gratis, mens andre tar opp til 20 euro per time. Det oppfordres også til å gi tilbakemeldinger til nettstedet etter endt guidet tur, for dermed å holde virksomheten på et seriøst nivå. Sjansen for skjult prostitusjon gjennom systemet er nok ellers en av utfordringene selskapet står overfor.

Travel News gjør oppmerksom på at vi ikke har testet tjenesten, og derfor ikke kan si noe om hvordan systemet fungerer i praksis.

RELATERTE ARTIKLER

Estepona – pris redusert fra € 2.050.000!

Til salgs: Nydelig penthouse med panoramautsikt i Esteponas mest eksklusive beachfront-bebyggelse!

Geilos best bevarte hemmelighet

I skyggen av gigantene Bardøla, Vestlia og Dr Holms Hotell ligger Geilo Mountain Lodge som en av Geilos...

Hellas: Naturlig skjønnhet og uvanlig dyreliv

Fra det pittoreske og vakre landskapet i Thrace til de dramatiske kløftene i Zakynthos – Hellas byr på...

REIS utgave 4/2020 gratis tilgjengelig nå!

Tips for fantastiske steder i Norge du kan besøke i høstferien – og inspirasjon for reiser ut av...

Pikk & pakk i Pompeii

Jeg har gledet meg til dette i en mannsalder, men må innrømme at opplevelsen tar en uventet retning:...

HELSE & VELVÆRE – SPA – THERMISKE KILDER

Velvære gjelder ikke bare psykisk helse. Det er en generell følelse, en indre glød av helse, kraft og...

Kategori
AnnonsørinnholdHellas