Klar for sol, dans og strandliv i Kemer?

Bli med på dansefestival i Tyrkia!
Kombiner strandliv med dansefestival i Kemer. Foto Tyrkiareiser/Conny Lundell
I oktober hvert år forvandles den lille havnebyen Kemer til et eldorado for danseglade. Fra 13. oktober samler Kemer Dansefestival hundrevis av skandinaver til fest! Her kan man kan en delta i salsa, tango, magedans, kizomba og seniordans i vakre omgivelser. Hva er det som gjør at hundrevis av skandinaver reiser hele veien til Tyrkia for å danse, midt i oktober? 

Tekst pressemelding Tyrkiareiser

Nok en gang arrangeres den populære dansefestivalen i Kemer på Antalyakysten. Festivalen er et samarbeid mellom Tyrkiareiser, Turkietresor i Sverige, og Viking Star Hotel & Spa – samt en rekke erfarne danseinstruktører. Med et stort utvalg sjangere, er mangfoldet i deltakerne være stort både når det gjelder alder, erfaring og nasjonalitet.

Danseglede, varme og fellesskap

Anders Lindström er CEO i Tyrkiareiser og han har vært med som samarbeidspartner på festivalen flere år.
– Dansefestivalen er en av våre mest populære gruppereiser, både i vårt norske selskap Tyrkiareiser og hos Turkietresor i Sverige, sier Lindström.

På Tyrkiareisers eget hotell Viking Star Hotel & Spa i Kemer undervises det i både salsa, tango, kizomba, magedans og seniordans. Kveldene tilbringes på dansegulvet sammen med både erfarne dansere og nybegynnere.

 

Les mer om Kemer:

Her spruter uhyret ut flammer

 

– Den «faglige» delen av reisen, der man utvikler danseferdigheter og rytme, veier selvsagt tungt når en melder seg på en slik reise, spesielt med tanke på det høye nivået hos våre danseinstruktører, fortsetter han.

– Selv om dette en stor del av motivasjonen for å delta, tror jeg felleskapet og det sosiale er en minst like viktig grunn. En reiser til dansefestivalen i Kemer for å nyte sol og dans, treffe gamle venner og stifte nye bekjentskaper. En perfekt ferie for den danseglade, rett og slett!

Instruktører fra hele Norden

Under dansefestivalen i Kemer kan man blant annet møte der den norske salsadanseren og pedagogen Cecilie Ortega, kjent fra TV-program som «Homsepatruljen» (TV3) og «Raske Menn» (TV2). Hun er kjent i dansemiljøet og har vunnet flere konkurranser, både i Europa og på Cuba.

Blant tangoinstruktørene finner vi også svenske Suzanne Bondesson, som har deltatt på festivalen i en årrekke, samt de svenske instruktørene Maria Jose Garcia og Martá Negrin. Er du åpen for nye sjangere anbefaler vi deg å prøve den spennende og sensuelle dansearten kizomba, som undervises av Berit og Olle Tillkvist.

 

Les mer fra Tyrkia:

Åpner 17 nye ruter: Tyrkia i fokus

Istanbul: En by – to verdensdeler

Prisras på norsk feriefavoritt

 

Satser på dans og grupper

Salgssjef hos Tyrkiareiser og Turkietresor, Levent Pandir, forteller at denne typen reiser har økt i popularitet de siste årene.

– Mange gjester har et ønske om å reise sammen med, og stifte nye bekjentskaper med andre, som har samme interesser som dem selv. Dette gjelder spesielt dans, men også vandringer og trening av ulike slag. Både idrettslag, skoleklasser og bedrifter kontakter oss om nettopp dette, forklarer Pandir.

Tyrkiareiser satser videre på både dansereiser og treningsreiser i årene som kommer. Dansefestivalen i Kemer er et av sesongens høydepunkt.

– Kemer dansefestival setter et flott punktum for sesongen og er en fin avslutning før vinteren setter inn. Vi har mange spennende prosjekter på gang og dansereisen er definitivt en av de viktigste, avslutter Levent Pandir.

RELATERTE ARTIKLER

Estepona – pris redusert fra € 2.050.000!

Til salgs: Nydelig penthouse med panoramautsikt i Esteponas mest eksklusive beachfront-bebyggelse!

Geilos best bevarte hemmelighet

I skyggen av gigantene Bardøla, Vestlia og Dr Holms Hotell ligger Geilo Mountain Lodge som en av Geilos...

Hellas: Naturlig skjønnhet og uvanlig dyreliv

Fra det pittoreske og vakre landskapet i Thrace til de dramatiske kløftene i Zakynthos – Hellas byr på...

REIS utgave 4/2020 gratis tilgjengelig nå!

Tips for fantastiske steder i Norge du kan besøke i høstferien – og inspirasjon for reiser ut av...

Pikk & pakk i Pompeii

Jeg har gledet meg til dette i en mannsalder, men må innrømme at opplevelsen tar en uventet retning:...

HELSE & VELVÆRE – SPA – THERMISKE KILDER

Velvære gjelder ikke bare psykisk helse. Det er en generell følelse, en indre glød av helse, kraft og...

Kategori
AnnonsørinnholdHellas