Klar for sol, dans og strandliv i Kemer?

Bli med på dansefestival i Tyrkia!
Kombiner strandliv med dansefestival i Kemer. Foto Tyrkiareiser/Conny Lundell
I oktober hvert år forvandles den lille havnebyen Kemer til et eldorado for danseglade. Fra 13. oktober samler Kemer Dansefestival hundrevis av skandinaver til fest! Her kan man kan en delta i salsa, tango, magedans, kizomba og seniordans i vakre omgivelser. Hva er det som gjør at hundrevis av skandinaver reiser hele veien til Tyrkia for å danse, midt i oktober? 

Tekst pressemelding Tyrkiareiser

Nok en gang arrangeres den populære dansefestivalen i Kemer på Antalyakysten. Festivalen er et samarbeid mellom Tyrkiareiser, Turkietresor i Sverige, og Viking Star Hotel & Spa – samt en rekke erfarne danseinstruktører. Med et stort utvalg sjangere, er mangfoldet i deltakerne være stort både når det gjelder alder, erfaring og nasjonalitet.

Danseglede, varme og fellesskap

Anders Lindström er CEO i Tyrkiareiser og han har vært med som samarbeidspartner på festivalen flere år.
– Dansefestivalen er en av våre mest populære gruppereiser, både i vårt norske selskap Tyrkiareiser og hos Turkietresor i Sverige, sier Lindström.

På Tyrkiareisers eget hotell Viking Star Hotel & Spa i Kemer undervises det i både salsa, tango, kizomba, magedans og seniordans. Kveldene tilbringes på dansegulvet sammen med både erfarne dansere og nybegynnere.

 

Les mer om Kemer:

Her spruter uhyret ut flammer

 

– Den «faglige» delen av reisen, der man utvikler danseferdigheter og rytme, veier selvsagt tungt når en melder seg på en slik reise, spesielt med tanke på det høye nivået hos våre danseinstruktører, fortsetter han.

– Selv om dette en stor del av motivasjonen for å delta, tror jeg felleskapet og det sosiale er en minst like viktig grunn. En reiser til dansefestivalen i Kemer for å nyte sol og dans, treffe gamle venner og stifte nye bekjentskaper. En perfekt ferie for den danseglade, rett og slett!

Instruktører fra hele Norden

Under dansefestivalen i Kemer kan man blant annet møte der den norske salsadanseren og pedagogen Cecilie Ortega, kjent fra TV-program som «Homsepatruljen» (TV3) og «Raske Menn» (TV2). Hun er kjent i dansemiljøet og har vunnet flere konkurranser, både i Europa og på Cuba.

Blant tangoinstruktørene finner vi også svenske Suzanne Bondesson, som har deltatt på festivalen i en årrekke, samt de svenske instruktørene Maria Jose Garcia og Martá Negrin. Er du åpen for nye sjangere anbefaler vi deg å prøve den spennende og sensuelle dansearten kizomba, som undervises av Berit og Olle Tillkvist.

 

Les mer fra Tyrkia:

Åpner 17 nye ruter: Tyrkia i fokus

Istanbul: En by – to verdensdeler

Prisras på norsk feriefavoritt

 

Satser på dans og grupper

Salgssjef hos Tyrkiareiser og Turkietresor, Levent Pandir, forteller at denne typen reiser har økt i popularitet de siste årene.

– Mange gjester har et ønske om å reise sammen med, og stifte nye bekjentskaper med andre, som har samme interesser som dem selv. Dette gjelder spesielt dans, men også vandringer og trening av ulike slag. Både idrettslag, skoleklasser og bedrifter kontakter oss om nettopp dette, forklarer Pandir.

Tyrkiareiser satser videre på både dansereiser og treningsreiser i årene som kommer. Dansefestivalen i Kemer er et av sesongens høydepunkt.

– Kemer dansefestival setter et flott punktum for sesongen og er en fin avslutning før vinteren setter inn. Vi har mange spennende prosjekter på gang og dansereisen er definitivt en av de viktigste, avslutter Levent Pandir.

RELATERTE ARTIKLER

De lilla øyene: Islamorada og Long Key

Fiskerparadiset kjent som Islamorada ble innlemmet som en kommune i januar 1998. Nå kalt Islamorada, Village of Islands,...

5 greske reisemål du bør oppleve minst én gang

Hvert år troner Hellas topplisten over sommerens mest populære ferieland, men favoritten byr på langt mer enn sine...

Trugeturer – et alternativ til ski

Norge er et fantastisk land for vinteropplevelser som langrenn og alpinsport, og til og med i disse tider...

KEY LARGO, Florida Keys

Når du kjører fra Floridas fastland, kommer du inn til Florida Keys og den 125 kilometer lange subtropiske...

Årets høydepunkter i Danmark

2021 byr på flere nye attraksjoner, jubileer og opplevelser. Her en oversikt over de 10 største.

Reiserådet forlenges – dette må du vite om forsikring

Tirsdag forlenget norske myndigheter det globale reiserådet til 1. mars. Her er noen råd til deg som klør...

Kategori
FeaturedNyheterReportasjerVerden