Importerer Kollenstemningen til Falun

Arrangøren av Falun 2015 var så imponert over Kollenstemningen at de måtte sikre seg nettopp den til arrangementet som starter senere i denne uken....
Arrangøren av VM i Falun ønsker seg Kollenstemning også hos Søta Bror.

Camp Norge, som ligger rett ved målområdet, skal huse flere hundre entusiastiske skiinteresserte nordmenn som skal skape stemning i Sverige – og det er plass til flere!

Alle husker de fantastiske tv-bildene fra siste ski-VM i Holmenkollen, med yrende folkeliv og stor stemning. Det gjør også arrangøren av VM i Falun 2015, og vil gjenskape den på sitt arrangement.

– Dere nordmenn er så kunnskapsrike når det kommer til skisport, og vet hvordan man lager den aller beste stemningen – en stemning vi bare ha her også, forteller Rony Forsberg, Event & Ceremonies Director for Falun 2015.

Store deler av området hvor neste års ski-VM skal foregå ligger i et naturreservat, og derfor er det ikke lov til å telte langs løypene. Nå har ikke svenskene noe tradisjon for dette, men det har derimot nordmenn – som det ventes et stort antall av etter billettsalget så langt å dømme. Derfor har Maxpulse i samarbeid med arrangøren anlagt en stor teltleir som har fått navnet Camp Norge. Den ligger rett ved målområdet og har plass til flere hundre glade, entusiastiske og stemningsskapende nordmenn.

– Da vi var tilstede i Val di Fiemme i 2013 opplevde vi Kollenstemningen igjen via den norske campen på Tesero Stadion, og tenkte at den må vi ha i Falun også, forteller Rony Forsberg

Han tok kontakt med gutta i The Vikings som sto bak, og inviterte dem til Falun for å lage en enda større leir. Campen i Val di Fiemme huset 130 deltagere. Den som settes opp i Falun er mye større.

– Vår visjon er å skape gode opplevelser og legge til rette for privatpersoner så vel som firmaer som ønsker å være en del av en unik stemning. Vi spiller på lag med VM-arrangøren uansett hvem det er, slik vi tidligere har gjort i Holmenkollen og i Val di Fiemme, sier Svein Bergheim i Maxpuls og The Vikings.

I Campen blir det både sove- og restaurantlavvoer – rundt 40 lavvoer fra fem til opptil ti personer. Alle er selvsagt oppvarmede og innredet med feltsenger og reinsdyrskinn. I felleslavvoen med plass til 300 personer blir det band, DJ og god afterskistemning nesten hver dag.

– Vi gleder oss til å ønske så mange nordmenn som mulig velkommen til oss her i Falun, og til å bidra til at en lang norsk tradisjon opprettholdes. Ikke bare det å ligge i telt, men også med å skape stemning og sette pris på gode prestasjoner, sier Rony Forsberg.

RELATERTE ARTIKLER

Estepona – pris redusert fra € 2.050.000!

Til salgs: Nydelig penthouse med panoramautsikt i Esteponas mest eksklusive beachfront-bebyggelse!

Geilos best bevarte hemmelighet

I skyggen av gigantene Bardøla, Vestlia og Dr Holms Hotell ligger Geilo Mountain Lodge som en av Geilos...

Hellas: Naturlig skjønnhet og uvanlig dyreliv

Fra det pittoreske og vakre landskapet i Thrace til de dramatiske kløftene i Zakynthos – Hellas byr på...

REIS utgave 4/2020 gratis tilgjengelig nå!

Tips for fantastiske steder i Norge du kan besøke i høstferien – og inspirasjon for reiser ut av...

Pikk & pakk i Pompeii

Jeg har gledet meg til dette i en mannsalder, men må innrømme at opplevelsen tar en uventet retning:...

HELSE & VELVÆRE – SPA – THERMISKE KILDER

Velvære gjelder ikke bare psykisk helse. Det er en generell følelse, en indre glød av helse, kraft og...

Kategori
AnnonsørinnholdHellas