Importerer Kollenstemningen til Falun

Arrangøren av Falun 2015 var så imponert over Kollenstemningen at de måtte sikre seg nettopp den til arrangementet som starter senere i denne uken....
Arrangøren av VM i Falun ønsker seg Kollenstemning også hos Søta Bror.

Camp Norge, som ligger rett ved målområdet, skal huse flere hundre entusiastiske skiinteresserte nordmenn som skal skape stemning i Sverige – og det er plass til flere!

Alle husker de fantastiske tv-bildene fra siste ski-VM i Holmenkollen, med yrende folkeliv og stor stemning. Det gjør også arrangøren av VM i Falun 2015, og vil gjenskape den på sitt arrangement.

– Dere nordmenn er så kunnskapsrike når det kommer til skisport, og vet hvordan man lager den aller beste stemningen – en stemning vi bare ha her også, forteller Rony Forsberg, Event & Ceremonies Director for Falun 2015.

Store deler av området hvor neste års ski-VM skal foregå ligger i et naturreservat, og derfor er det ikke lov til å telte langs løypene. Nå har ikke svenskene noe tradisjon for dette, men det har derimot nordmenn – som det ventes et stort antall av etter billettsalget så langt å dømme. Derfor har Maxpulse i samarbeid med arrangøren anlagt en stor teltleir som har fått navnet Camp Norge. Den ligger rett ved målområdet og har plass til flere hundre glade, entusiastiske og stemningsskapende nordmenn.

– Da vi var tilstede i Val di Fiemme i 2013 opplevde vi Kollenstemningen igjen via den norske campen på Tesero Stadion, og tenkte at den må vi ha i Falun også, forteller Rony Forsberg

Han tok kontakt med gutta i The Vikings som sto bak, og inviterte dem til Falun for å lage en enda større leir. Campen i Val di Fiemme huset 130 deltagere. Den som settes opp i Falun er mye større.

– Vår visjon er å skape gode opplevelser og legge til rette for privatpersoner så vel som firmaer som ønsker å være en del av en unik stemning. Vi spiller på lag med VM-arrangøren uansett hvem det er, slik vi tidligere har gjort i Holmenkollen og i Val di Fiemme, sier Svein Bergheim i Maxpuls og The Vikings.

I Campen blir det både sove- og restaurantlavvoer – rundt 40 lavvoer fra fem til opptil ti personer. Alle er selvsagt oppvarmede og innredet med feltsenger og reinsdyrskinn. I felleslavvoen med plass til 300 personer blir det band, DJ og god afterskistemning nesten hver dag.

– Vi gleder oss til å ønske så mange nordmenn som mulig velkommen til oss her i Falun, og til å bidra til at en lang norsk tradisjon opprettholdes. Ikke bare det å ligge i telt, men også med å skape stemning og sette pris på gode prestasjoner, sier Rony Forsberg.

RELATERTE ARTIKLER

De lilla øyene: Islamorada og Long Key

Fiskerparadiset kjent som Islamorada ble innlemmet som en kommune i januar 1998. Nå kalt Islamorada, Village of Islands,...

5 greske reisemål du bør oppleve minst én gang

Hvert år troner Hellas topplisten over sommerens mest populære ferieland, men favoritten byr på langt mer enn sine...

Trugeturer – et alternativ til ski

Norge er et fantastisk land for vinteropplevelser som langrenn og alpinsport, og til og med i disse tider...

KEY LARGO, Florida Keys

Når du kjører fra Floridas fastland, kommer du inn til Florida Keys og den 125 kilometer lange subtropiske...

Årets høydepunkter i Danmark

2021 byr på flere nye attraksjoner, jubileer og opplevelser. Her en oversikt over de 10 største.

Reiserådet forlenges – dette må du vite om forsikring

Tirsdag forlenget norske myndigheter det globale reiserådet til 1. mars. Her er noen råd til deg som klør...

Kategori
FeaturedNyheterReportasjerVerden