Importerer Kollenstemningen til Falun

Arrangøren av Falun 2015 var så imponert over Kollenstemningen at de måtte sikre seg nettopp den til arrangementet som starter senere i denne uken....
Arrangøren av VM i Falun ønsker seg Kollenstemning også hos Søta Bror.

Camp Norge, som ligger rett ved målområdet, skal huse flere hundre entusiastiske skiinteresserte nordmenn som skal skape stemning i Sverige – og det er plass til flere!

Alle husker de fantastiske tv-bildene fra siste ski-VM i Holmenkollen, med yrende folkeliv og stor stemning. Det gjør også arrangøren av VM i Falun 2015, og vil gjenskape den på sitt arrangement.

– Dere nordmenn er så kunnskapsrike når det kommer til skisport, og vet hvordan man lager den aller beste stemningen – en stemning vi bare ha her også, forteller Rony Forsberg, Event & Ceremonies Director for Falun 2015.

Store deler av området hvor neste års ski-VM skal foregå ligger i et naturreservat, og derfor er det ikke lov til å telte langs løypene. Nå har ikke svenskene noe tradisjon for dette, men det har derimot nordmenn – som det ventes et stort antall av etter billettsalget så langt å dømme. Derfor har Maxpulse i samarbeid med arrangøren anlagt en stor teltleir som har fått navnet Camp Norge. Den ligger rett ved målområdet og har plass til flere hundre glade, entusiastiske og stemningsskapende nordmenn.

– Da vi var tilstede i Val di Fiemme i 2013 opplevde vi Kollenstemningen igjen via den norske campen på Tesero Stadion, og tenkte at den må vi ha i Falun også, forteller Rony Forsberg

Han tok kontakt med gutta i The Vikings som sto bak, og inviterte dem til Falun for å lage en enda større leir. Campen i Val di Fiemme huset 130 deltagere. Den som settes opp i Falun er mye større.

– Vår visjon er å skape gode opplevelser og legge til rette for privatpersoner så vel som firmaer som ønsker å være en del av en unik stemning. Vi spiller på lag med VM-arrangøren uansett hvem det er, slik vi tidligere har gjort i Holmenkollen og i Val di Fiemme, sier Svein Bergheim i Maxpuls og The Vikings.

I Campen blir det både sove- og restaurantlavvoer – rundt 40 lavvoer fra fem til opptil ti personer. Alle er selvsagt oppvarmede og innredet med feltsenger og reinsdyrskinn. I felleslavvoen med plass til 300 personer blir det band, DJ og god afterskistemning nesten hver dag.

– Vi gleder oss til å ønske så mange nordmenn som mulig velkommen til oss her i Falun, og til å bidra til at en lang norsk tradisjon opprettholdes. Ikke bare det å ligge i telt, men også med å skape stemning og sette pris på gode prestasjoner, sier Rony Forsberg.

RELATERTE ARTIKLER

Fjord Line tilbyr hurtigtest ved ankomst Danmark

Fjord Line har nå lagt til rette for at reisende som mangler koronasertifikat, får anledning til å foreta...

Slik åpner Thailand igjen

Utvalgte stranddestinasjoner som Koh Samui, Krabi, Phang Nga (Khao Lak) og Pattaya deltok i arrangementet for å oppdatere...

Endeløs gresk sommer

Endeløse strekninger med krystallklart vann, evig solskinn, eksplosive lokale farger og vakre solnedganger...

Nytt REIS ute nå: Mot lysere tider!

Regjeringen åpner for reiser til utlandet fra 5. juli. Sommer i Norge eller Europa? Tipsene får du i...

Lei din egen øy på Maldivene

Hvis du drømmer om en familie- eller bryllupsfest utenom det vanlige, har du nå muligheten til å leie...

NCL lanserer ny skipsklasse

Norwegian Cruise Line (NCL) bryter grensene for konvensjonelle cruise- og ferieopplevelser med avdukingen av Norwegian Prima.

Kategori
FeaturedNyheterVerden