Hva er det med Italia?

Vi nordmenn har en forkjærlighet for Italia og veldig ofte velger vi Italia som reisemål. Det er noe dette land har og som vi nordmenn jakter på. Det gode liv....

Vi kommer til byen Alba under årets trøffelfestival og på slutten av årets innhøsting. Vi besøker bl.a. vinprodusenten Angelo Negro, på en av Piemontes flotteste vingårder. Velkommen til de kjente Barbera-, Barbaresco-og Barolovinenes hjemland.
Palmer bruker sine gode kontakter for å velge steder å besøke, bo og spise. Det gir opplevelser du ikke får på egenhånd.

Litt praktisk og fantastisk informasjon:
4-dagers tur til Italia 20.-23. okt. 2016

Torsdag 20. oktober
Oppmøte kl. 8.00 på Gardemoen med avreise kl. 9.35 direkte til Milano.
Bussen venter på oss, den tar en liten stopp på veien, for så å ta oss videre til et fantastisk sjarmerende Agriturrisimo i Piemonte. Le Querce del Vareglio.. mama mia.. for et herlig sted. Her blir det smaking av Piemonteområdets viner før vi nyter vi en typisk italiensk middag (dvs. timevis) og kanskje et kveldsbad under nattehimlen..

Fredag 21.oktober
Etter frokost er dette dagen for trøffeljakt og besøk hos vinprodusenten og familien Angelo Negro. Den hjertevarme familien viser oss den flotte vingården. Etter trøffeljakten smaker vi viner, noen ferske rett fra tønna andre lagrede årgangsviner i en fasinerende vinkjeller. Det nytes en aperetiff før familiens mor Maria Elisa tilbereder en deilig lunsj med spesialiteter fra område og de beste viner. Hvem vet?, kanskje får vi servert selvjaktet «skogens gull»?
Etter en laaaang lunsj tar vi en enkel middag på den lokale pizzeriaen i Alba.

Lørdag 22. oktober
Først en deilig frokost, men så er det vår dag i Alba og på Trøffelfestival.
Denne kjente festivalen arrangeres her hvert år fra oktober til november. Vi blir her hele dagen. Mat- og trøffelfestivalen er en opplevelse i seg selv. De som vil kan være med på en liten guidet tur, for å få overblikket, før dere oppdager byen på egen hånd. Fulle av inntrykk og opplevelser reiser vi til Barolo/La Morra og spiser middag.

Søndag 23. oktober
Alle ting har ende også denne turen. Men ikke før vi har spist en lang og god frokost og kanskje tatt den siste turen i dette fabelaktige området med eller uten joggesko på bena. Men så er det hjem. Flyet går fra Milano kl. 14.25 og vi lander på Gardemoen kl. 17.00.

Dette var en forsmak på programmet, flere detaljer kommer senere.
Vi har få plasser på turen, så her blir det førstemann til mølla.

Totalpris: 10.350,- (tillegg for enkeltrom)

Inkludert i prisen:
Tur/retur med SAS til Milano
Busstransport på turen
Alle måltider i programmet
Alle aktiviteter i programmet
Vi tar forbehold om prisendring pga av forhold utenfor vår kontroll.
HUSK Reise- og avbestillingsforsikring.

Velkommen til en ny tur
i regi av Palmer Group og Winery Tours!

MELD DEG PÅ HER
http://www.wjdialog.no/dialogbasicwj-site/pamelding.aspx?arrangementid=A480479120508

RELATERTE ARTIKLER

Lei din egen øy på Maldivene

Hvis du drømmer om en familie- eller bryllupsfest utenom det vanlige, har du nå muligheten til å leie...

6 sportslige tidsfordriv å drive på med hjemmefra

Når skjønnheten til en fantastisk sommer begynner å nærme seg,

NCL lanserer ny skipsklasse

Norwegian Cruise Line (NCL) bryter grensene for konvensjonelle cruise- og ferieopplevelser med avdukingen av Norwegian Prima.

Dronning Sonja stiller ut på Røisheim

H.M. Dronning Sonja stiller ut egne kunstverk på Røisheim i sommer. Utstillingen som omfatter grafikk og keramiske arbeider...

Perlen I Middle Keys Marathon

Første gangs besøkende til Florida Keys kommenterer nesten umiddelbart øyekjedens unike avslappede atmosfære, som ser ut til å...

Ber nordmenn booke direkte i sommer

– Bestill overnattingen direkte hos overnattingsbedriften du skal besøke. Unngå å bruke eksterne internettsøkemotorer når ferieoppholdet bookes.

Kategori
EuropaFeaturedNorgeNyheterReportasjerVerden