Airbnb eller hotell: Singapore

Hva er billigst og gir deg mest for pengene i Singapore?
Singapore er en fargerik by. Det kan ofte være dyrt om nærhet til det vil oppleve avgjør hvilken bydel du bor i.

Singapore for tusen kroner natta

Singapore blir av mange omtalt som Asias New York. Byen er kjent for sine skyskrapere, men også for god og spennende mat både på restauranter og de tradisjonelle gatekjøkkenene – hawker stalls. Byen er multikulturell med mix av kinesisk, malay, arabisk og indisk.

Ta en tur med en rickshaw til en av de mange hawker stallene i byen for en uforglemmelig matopplevelse. Singapore er en tettbygd by – og kjent for høye hotellpriser. En hotellovernatting koster i snitt 1.500,- kroner. Velger du Airbnb er snittprisen på leiligheter omtrent 1.150,- kroner. Vi har sjekket hva du får for tusenlappen din i området Little India hvor prisene er overkommelige for de fleste. Tenker du å bo rundt skyskraperne i Marina Bay må du lete lenge etter rom for rundt tusen kroner.

 

Hotell

Moon 23 Hotel

Hotellet ligger sentralt i Little India og har tre stjerner. Rommene er enkle og ganske små. Totalvurderingen på Booking.com er beskjedne 6,5. Gjestenes vurdering av komfort og fasiliteter trekker ned. Renhold er det gjestene vurderer høyest. Du får frokost med i prisen.

Refundering etter bestilling er ikke mulig.

 

Hotel 81 Rochor

Dette lille tostjernershotellet ligger sentralt i Little India. Rommene er veldig trange, noe flere gjester også har skrevet i sine anmeldelser. Hotellet har gratis klesvask for gjester. Det er ikke frokost på hotellet. Gjestene har gitt hotellet en samlet score på 6,9 på Booking.com. Hjelpsomheten til personalet er det som trekker mest opp i vurderingene.

Hotellet har fleksibel ordning for avbestilling.

Airbnb

Leilighet en

Leiligheten ligger i Little India. Soverommet er ikke voldsomt stort, men badet er større enn på de fleste hoteller. Leiligheten har et greit utstyrt kjøkken. Utenfor leiligheten finner du et lite basseng du kan bruke. Gjevnt over er gjestene fornøyde med oppholdet i leiligheten.

Det er femten minutter til nærmeste t-banestasjon. Innsjekking er lite fleksibelt. Ønsker du å avbestille er reglene for dette strenge.

 

Leilighet to

Denne leiligheten er ikke stor, men gir deg mer rom enn på de fleste hotellrom i Singapore. Kjøkkenet er enkelt utstyrt. Du har et lite svømmebasseng du kan bruke dersom du ønsker det. Leiligheten har en liten koselig terasse.

Innsjekk og utsjekk kunne vært mer fleksibelt. Reglene for kansellering er også strenge.

 

REIS konkluderer:

Fasilitetene og rommene virker mer overbevisende hos Airbnb enn på hoteller i denne prisklassen. Hotellene i prisklassen vår har ikke fått særlig god rating på bookingsider sammenlignet med Airbnb-leilighetene. Ønsker du ferdig frokost og lettere innsjekk kan hotell fortsatt være et godt alternativ.

 

Sjekk Airbnb og hotell i andre byer. Gå tilbake til oversikten.

 

RELATERTE ARTIKLER

Estepona – pris redusert fra € 2.050.000!

Til salgs: Nydelig penthouse med panoramautsikt i Esteponas mest eksklusive beachfront-bebyggelse!

Geilos best bevarte hemmelighet

I skyggen av gigantene Bardøla, Vestlia og Dr Holms Hotell ligger Geilo Mountain Lodge som en av Geilos...

Hellas: Naturlig skjønnhet og uvanlig dyreliv

Fra det pittoreske og vakre landskapet i Thrace til de dramatiske kløftene i Zakynthos – Hellas byr på...

REIS utgave 4/2020 gratis tilgjengelig nå!

Tips for fantastiske steder i Norge du kan besøke i høstferien – og inspirasjon for reiser ut av...

Pikk & pakk i Pompeii

Jeg har gledet meg til dette i en mannsalder, men må innrømme at opplevelsen tar en uventet retning:...

HELSE & VELVÆRE – SPA – THERMISKE KILDER

Velvære gjelder ikke bare psykisk helse. Det er en generell følelse, en indre glød av helse, kraft og...

Kategori
AnnonsørinnholdHellas