Airbnb eller hotell: Praha

Hva er billigst og gir deg mest for pengene i Praha?
Utsikt over Karlsbroen i Praha

Praha for tusen kroner natta

Den tsjekkiske hovedstaden er kanskje den flotteste middelalderbyen i Europa. Hit er det ofte rimelig å reise fra fra flere norske byer. Drar du til Praha må du få med deg den majestetiske Karlsbroen. Visste du at pils stammer fra Tsjekkia? I Praha må du få med deg oppelvelsen det er å nyte en iskald pils ved elven Vltavas bredder.

I snitt koster en overnatting på hotell 800,- kroner. Airbnb-leiligheter koster i snitt i underkant av 700 kroner. Her kan du få mye overnatting for en tusenlapp , og prisforskjell mellom leilighet og hotell er ikke like stor som i enkelte andre byer. Men skal du velge i Prahas sjarmerende gamleby?

Hotell

Alveo Suites

Dette flotte firestjernershotellet ligger i hjertet av gamlebyen. Stedet har fått fantastiske 9,0 i rating på Booking.com. Av de nesten 900 anmeldelsene av stedet har få folk noe å utsette på deres opphold. Rommene er lyse og fine, og mange trekker frem serviceinnstilt personale og godt renhold. Hotellrommene er ikke de største, men de har store bad.

Fleksibel avbestilling mot et lite tillegg i prisen.

 

Hotel William

Det sentralt plassert hotellet Hotel William har sjarm og mye personlighet. Her finner du ikke to like rom. Gjestene har gitt stedet en rating på 8,5. Rommene er romslige med stort bad. Gjestene trekker frem frokosten som er inkludert i oppholdet og renslighet som store pluss i sine anmeldelser.

Fleksible på avbestilling mot et lite tillegg i prisen.

Airbnb

Leilighet en

Enormt stor leilighet. Fin innredning. Verten har utelukkende gode tilbakemeldinger. Gode fasiliteter som fullt utstyrt kjøkken, vaskemaskin og tørketrommel. Mange trekker frem renslighet som en bidragsytende faktor for deres positive tilbakemeldinger.

Leiligheten har begrensede tider for innsjekk. Avbestillingsvilkår kunne vært bedre.

 

Leilighet to

Stor og moderne leilighet sentralt i Praha. Kjøkkenet er ikke det største, men det store badet veier opp for dette. Verten har gode tilbakemeldinger på tilgjengelighet og renslighet.

Innsjekk er begrenset mellom 15:00 og 00:00. Veldig fleksible på avbestilling.

 

REIS konkluderer:

I Praha får du utrolig flotte overnattingssteder både om du velger hotell eller går for Airbnb. Ønsker du å gjøre det enkelst mulig med innsjekk og frokost velger du hotell. Dersom du ønsker å bo romslig er Airbnb det suverene alternativet for deg.

 

Sjekk Airbnb og hotell i andre byer. Gå tilbake til oversikten.

RELATERTE ARTIKLER

Fjord Line tilbyr hurtigtest ved ankomst Danmark

Fjord Line har nå lagt til rette for at reisende som mangler koronasertifikat, får anledning til å foreta...

Slik åpner Thailand igjen

Utvalgte stranddestinasjoner som Koh Samui, Krabi, Phang Nga (Khao Lak) og Pattaya deltok i arrangementet for å oppdatere...

Endeløs gresk sommer

Endeløse strekninger med krystallklart vann, evig solskinn, eksplosive lokale farger og vakre solnedganger...

Nytt REIS ute nå: Mot lysere tider!

Regjeringen åpner for reiser til utlandet fra 5. juli. Sommer i Norge eller Europa? Tipsene får du i...

Lei din egen øy på Maldivene

Hvis du drømmer om en familie- eller bryllupsfest utenom det vanlige, har du nå muligheten til å leie...

NCL lanserer ny skipsklasse

Norwegian Cruise Line (NCL) bryter grensene for konvensjonelle cruise- og ferieopplevelser med avdukingen av Norwegian Prima.

Kategori
FeaturedNyheterVerden