Airbnb eller hotell: Paris

Hva er billigst og gir deg mest for pengene i Paris?
Champs-Elysées i solnedgang

Paris for tusen kroner natta

Kjærlighetens by er et en populær by blant nordmenn på jakt etter god mat og vin, eller kanskje den europeiske utgaven av Disneyland. Byen byr på mye historie, verdenskjente kabareter, koselige cafeer og trange sjarmerende gater, – og selvfølgelig Champs-Elysées elva Seinen og Eiffeltårnet. Et hotellopphold koster i snitt 1.335 kroner per natt, mens den gjennomsnittlige Airbnb-leiligheten koster 941 kroner. Hva får du for en tusenlapp i området rundt ikoniske Champs-Elysées?

Hotell

Hôtel d’Argenson

Hotellet ligger rundt en kilometer fra paradegaten Champs-Elysées nært mange store attraksjoner. Rommene er stilfult innredet. Hotellet har fått god rating på booking.com med en score på 8,2. I likhet med mange hoteller sentralt i Paris er rommene ganske små, noe flere gjester trekker inn i anmeldelsene sine. Fleksible på avbestilling.

Frokost kjøpes seperat.

 

Hôtel Eiffel Rive Gauche

Hotellet ligger veldig sentralt med nær beliggenhet til Eiffeltårnet. Hotellet har tre stjerner. Det er få hoteller til rundt en tusenlapp så sentralt i Paris. Rommene er små, noe gjester også vektlegger i sine omtaler. Totalt har hotellet en rating på 7,3 på Booking.com. Komfort og fasiliteter trekker ned hos gjestene.

De billigste rommene er ikke refunderbare etter bestilling.

 

Airbnb

Leilighet en

Denne leiligheten ligger så sentralt som du får det i Paris. Den er liten, men har et enkelt kjøkken og nødvendige fasiliteter. Leiligheten har kodelås som gjør innsjekk enkelt uten at du er avhengig av at verten er tilgjengelig på tidspunktet du ankommer. Veldig fleksible avbestillingsregler.

Kjøkkenet kan fremstå trangt og lite utstyrt.

 

Leilighet to

Liten leilighet sentralt i Paris. Du har egen balkong med litt utsikt. Avskildt bad, men kjøkken, stue og seng er i samme rom. Leiligheten har kodelås som gjør det enkelt å sjekke inn.

Trangt, og ikke mer plass enn på de fleste hotellrom. Strenge regler for avbestilling.

 

REIS konkluderer

De fleste hotellrom og leiligheter sentralt i Paris er trange. Mange velger Airbnb når de er ute og reiser fordi leilighetene ofte er litt mer romslige enn hotellrom i samme prisklasse. Dette virker ikke til å være tilfellet sentralt i Paris. Du får ganske lik standard på både hotellrom og Airbnb-leiligheter i Paris for en tusenlapp.

 

Sjekk Airbnb og hotell i andre byer. Gå tilbake til oversikten.

RELATERTE ARTIKLER

Alt du ønsker er Hellas!

Å være sammen med menneskene du elsker, koble deg til naturen, føle deg fri.

Fjord Line tilbyr hurtigtest ved ankomst Danmark

Fjord Line har nå lagt til rette for at reisende som mangler koronasertifikat, får anledning til å foreta...

Slik åpner Thailand igjen

Utvalgte stranddestinasjoner som Koh Samui, Krabi, Phang Nga (Khao Lak) og Pattaya deltok i arrangementet for å oppdatere...

Endeløs gresk sommer

Endeløse strekninger med krystallklart vann, evig solskinn, eksplosive lokale farger og vakre solnedganger...

Nytt REIS ute nå: Mot lysere tider!

Regjeringen åpner for reiser til utlandet fra 5. juli. Sommer i Norge eller Europa? Tipsene får du i...

Lei din egen øy på Maldivene

Hvis du drømmer om en familie- eller bryllupsfest utenom det vanlige, har du nå muligheten til å leie...

Kategori
FeaturedMaldiveneNyheterReportasjerVerden