Airbnb eller hotell: Paris

Hva er billigst og gir deg mest for pengene i Paris?
Champs-Elysées i solnedgang

Paris for tusen kroner natta

Kjærlighetens by er et en populær by blant nordmenn på jakt etter god mat og vin, eller kanskje den europeiske utgaven av Disneyland. Byen byr på mye historie, verdenskjente kabareter, koselige cafeer og trange sjarmerende gater, – og selvfølgelig Champs-Elysées elva Seinen og Eiffeltårnet. Et hotellopphold koster i snitt 1.335 kroner per natt, mens den gjennomsnittlige Airbnb-leiligheten koster 941 kroner. Hva får du for en tusenlapp i området rundt ikoniske Champs-Elysées?

Hotell

Hôtel d’Argenson

Hotellet ligger rundt en kilometer fra paradegaten Champs-Elysées nært mange store attraksjoner. Rommene er stilfult innredet. Hotellet har fått god rating på booking.com med en score på 8,2. I likhet med mange hoteller sentralt i Paris er rommene ganske små, noe flere gjester trekker inn i anmeldelsene sine. Fleksible på avbestilling.

Frokost kjøpes seperat.

 

Hôtel Eiffel Rive Gauche

Hotellet ligger veldig sentralt med nær beliggenhet til Eiffeltårnet. Hotellet har tre stjerner. Det er få hoteller til rundt en tusenlapp så sentralt i Paris. Rommene er små, noe gjester også vektlegger i sine omtaler. Totalt har hotellet en rating på 7,3 på Booking.com. Komfort og fasiliteter trekker ned hos gjestene.

De billigste rommene er ikke refunderbare etter bestilling.

 

Airbnb

Leilighet en

Denne leiligheten ligger så sentralt som du får det i Paris. Den er liten, men har et enkelt kjøkken og nødvendige fasiliteter. Leiligheten har kodelås som gjør innsjekk enkelt uten at du er avhengig av at verten er tilgjengelig på tidspunktet du ankommer. Veldig fleksible avbestillingsregler.

Kjøkkenet kan fremstå trangt og lite utstyrt.

 

Leilighet to

Liten leilighet sentralt i Paris. Du har egen balkong med litt utsikt. Avskildt bad, men kjøkken, stue og seng er i samme rom. Leiligheten har kodelås som gjør det enkelt å sjekke inn.

Trangt, og ikke mer plass enn på de fleste hotellrom. Strenge regler for avbestilling.

 

REIS konkluderer

De fleste hotellrom og leiligheter sentralt i Paris er trange. Mange velger Airbnb når de er ute og reiser fordi leilighetene ofte er litt mer romslige enn hotellrom i samme prisklasse. Dette virker ikke til å være tilfellet sentralt i Paris. Du får ganske lik standard på både hotellrom og Airbnb-leiligheter i Paris for en tusenlapp.

 

Sjekk Airbnb og hotell i andre byer. Gå tilbake til oversikten.

RELATERTE ARTIKLER

Reis 2-2021 ute nå – helt gratis!

Vi ser lyset i tunnelen, og begynner å planlegge ferieturene ut av landet. Alt om dette og mer...

Til hjelp mot flyskrekk

Rundt 350 000 nordmenn har flyskrekk. I en bok har flykaptein Steve Allright fra British Airways og psykolog...

Verdens mest bærektaftige by

Nylig offentliggjorde Lonely Planet sin årlige liste ”Best in travel 2021”, der Gøtborg vant kategorien ”Best Sustainable City...

Truls Svendsen gir deg 13 000 grunner til å besøke Nord-Norge

I fire hele timer gjengir han hva utenlandske turister sier om vår nordligste landsdel i sosiale medier.

Spaniamagasinet 2021

Her er Spaniamagasinet, vårens nyhetsbrev Spanias Turistkontor. Så er det bare å starte planleggingen for reisen etter pandemien...

De lilla øyene: Islamorada og Long Key

Fiskerparadiset kjent som Islamorada ble innlemmet som en kommune i januar 1998. Nå kalt Islamorada, Village of Islands,...

Kategori
AnnonsørinnholdNyheterUSA