Airbnb eller hotell: New York

Hva er billigst og gir deg mest for pengene i New York?
Brooklyn Bridge med utsikt mot Manhattan

New York for tusen kroner natta

De siste årene har det kommet flere og flere direkteruter til The Big Apple fra Norge. Den pulserende verdensmetropolen byr på langt mer enn bare skyskrapere. Her kan du spise mat fra alle verdens hjørner og oppleve imponerende museumer. New York er kjent for dyre hotellpriser – spesielt om du vil bo nær Manhattan. I snitt koster et hotellrom 2.484,- kroner per natt. Velger du Airbnb kan du i snitt spare 1.031,- kroner natten. Vi har sjekket hva du får for en tusenlapp i Brooklyn.

Hotell

The Justice Suites

Dette hotellet ligger sentralt i bydelen Brooklyn. Det er en leilighet med delte fellesarealer som bad og kjøkken, men rommet er separat. Overnattingsstedet har kun fått 6,2 i rating på Booking.com. Mange trekker frem dårlig renhold som en faktor.

Overnattingsstedet refunderer bare delvis ved avbestilling.

 

Illumination Bed & Breakfast

Sentral beliggenhet i Brooklyn. Stedet har god rating på Booking.com med 8,1 i score. Mange trekker frem renhold og personalet som positiv ting med oppholdet. Rommene er veldig enkle og ser rimelig gammeldagse ut. En positiv ting er at frokost inkludert. Mange har trukket frem frokosten som god i vurderingene sine.

Fleksibel avbestilling.

Airbnb

Leilighet en

Koselig leilighet i Brooklyn. Leiligheten har fullt utstyrt kjøkken og en liten stue. Badet ser trangt ut på bildene. Verten har gode tilbakemeldinger fra gjester, som spesielt trekker frem godt renhold. Innsjekking er enkelt med nøkkelboks med kode.

Greie regler for avbestilling. Utsjekking er før klokken 10:00. Det ingen oppbevaring for bagasje, noe som kan bli problematisk i noen tilfeller.

 

Leilighet to

Denne leiligheten har delt kjøkken og stue, men separat rom og bad. Moderne innredet og med en koselig bakhage. Verten har gode tilbakemeldinger. Når du ankommer vil verten ha handlet inn en del matvarer slik du kan lage frokost -på kjøkkenet. Leiligheten har egen-innsjekking.

Du kan avbestille uten kostnad inntil fem dager før oppholdet.

 

REIS konkluderer:

I New York har du mye å tjene på å sjekke mulighetene på Airbnb. De fleste leilighetene har høy standard og større rom enn hotellene til rimeligere priser. Likevel, – forvent ikke samme fasiliteter og service som på et dyrt hotell.

 

Sjekk Airbnb og hotell i andre byer. Gå tilbake til oversikten.

 

RELATERTE ARTIKLER

Fjord Line tilbyr hurtigtest ved ankomst Danmark

Fjord Line har nå lagt til rette for at reisende som mangler koronasertifikat, får anledning til å foreta...

Slik åpner Thailand igjen

Utvalgte stranddestinasjoner som Koh Samui, Krabi, Phang Nga (Khao Lak) og Pattaya deltok i arrangementet for å oppdatere...

Endeløs gresk sommer

Endeløse strekninger med krystallklart vann, evig solskinn, eksplosive lokale farger og vakre solnedganger...

Nytt REIS ute nå: Mot lysere tider!

Regjeringen åpner for reiser til utlandet fra 5. juli. Sommer i Norge eller Europa? Tipsene får du i...

Lei din egen øy på Maldivene

Hvis du drømmer om en familie- eller bryllupsfest utenom det vanlige, har du nå muligheten til å leie...

NCL lanserer ny skipsklasse

Norwegian Cruise Line (NCL) bryter grensene for konvensjonelle cruise- og ferieopplevelser med avdukingen av Norwegian Prima.

Kategori
FeaturedNyheterVerden