Airbnb eller hotell: New York

Hva er billigst og gir deg mest for pengene i New York?
Brooklyn Bridge med utsikt mot Manhattan

New York for tusen kroner natta

De siste årene har det kommet flere og flere direkteruter til The Big Apple fra Norge. Den pulserende verdensmetropolen byr på langt mer enn bare skyskrapere. Her kan du spise mat fra alle verdens hjørner og oppleve imponerende museumer. New York er kjent for dyre hotellpriser – spesielt om du vil bo nær Manhattan. I snitt koster et hotellrom 2.484,- kroner per natt. Velger du Airbnb kan du i snitt spare 1.031,- kroner natten. Vi har sjekket hva du får for en tusenlapp i Brooklyn.

Hotell

The Justice Suites

Dette hotellet ligger sentralt i bydelen Brooklyn. Det er en leilighet med delte fellesarealer som bad og kjøkken, men rommet er separat. Overnattingsstedet har kun fått 6,2 i rating på Booking.com. Mange trekker frem dårlig renhold som en faktor.

Overnattingsstedet refunderer bare delvis ved avbestilling.

 

Illumination Bed & Breakfast

Sentral beliggenhet i Brooklyn. Stedet har god rating på Booking.com med 8,1 i score. Mange trekker frem renhold og personalet som positiv ting med oppholdet. Rommene er veldig enkle og ser rimelig gammeldagse ut. En positiv ting er at frokost inkludert. Mange har trukket frem frokosten som god i vurderingene sine.

Fleksibel avbestilling.

Airbnb

Leilighet en

Koselig leilighet i Brooklyn. Leiligheten har fullt utstyrt kjøkken og en liten stue. Badet ser trangt ut på bildene. Verten har gode tilbakemeldinger fra gjester, som spesielt trekker frem godt renhold. Innsjekking er enkelt med nøkkelboks med kode.

Greie regler for avbestilling. Utsjekking er før klokken 10:00. Det ingen oppbevaring for bagasje, noe som kan bli problematisk i noen tilfeller.

 

Leilighet to

Denne leiligheten har delt kjøkken og stue, men separat rom og bad. Moderne innredet og med en koselig bakhage. Verten har gode tilbakemeldinger. Når du ankommer vil verten ha handlet inn en del matvarer slik du kan lage frokost -på kjøkkenet. Leiligheten har egen-innsjekking.

Du kan avbestille uten kostnad inntil fem dager før oppholdet.

 

REIS konkluderer:

I New York har du mye å tjene på å sjekke mulighetene på Airbnb. De fleste leilighetene har høy standard og større rom enn hotellene til rimeligere priser. Likevel, – forvent ikke samme fasiliteter og service som på et dyrt hotell.

 

Sjekk Airbnb og hotell i andre byer. Gå tilbake til oversikten.

 

RELATERTE ARTIKLER

Reis 2-2021 ute nå – helt gratis!

Vi ser lyset i tunnelen, og begynner å planlegge ferieturene ut av landet. Alt om dette og mer...

Til hjelp mot flyskrekk

Rundt 350 000 nordmenn har flyskrekk. I en bok har flykaptein Steve Allright fra British Airways og psykolog...

Verdens mest bærektaftige by

Nylig offentliggjorde Lonely Planet sin årlige liste ”Best in travel 2021”, der Gøtborg vant kategorien ”Best Sustainable City...

Truls Svendsen gir deg 13 000 grunner til å besøke Nord-Norge

I fire hele timer gjengir han hva utenlandske turister sier om vår nordligste landsdel i sosiale medier.

Spaniamagasinet 2021

Her er Spaniamagasinet, vårens nyhetsbrev Spanias Turistkontor. Så er det bare å starte planleggingen for reisen etter pandemien...

De lilla øyene: Islamorada og Long Key

Fiskerparadiset kjent som Islamorada ble innlemmet som en kommune i januar 1998. Nå kalt Islamorada, Village of Islands,...

Kategori
AnnonsørinnholdNyheterUSA