Airbnb eller hotell: London

Hva er billigst og gir deg mest for pengene i London?
Camden Market i London blir besøkt av millioner hvert år. Foto Terje Engø

London for tusen kroner natta

Den britiske hovedstaden er et av stedene nordmenn flokker til.. Byen er kjent for shopping, puber, god mat, musicals og ikke minst noen av verdens beste museum. I gjennomsnitt koster en hotellovernatting i London 1.761,- kroner. Airbnb-leiligheter ligger i snitt på 1.436,- kroner. Hva får du for en tusenlapp rundt Camden Market?

Hotell

Smart Stay Swiss Cottage

Hotellet ligger rett ved populære Camden Market. Det har fått en formidabel rating på 8,9 på Booking.com. Svært få gjester har noe å utsette på oppholdet. Rommene er enkelt innredet, men har grunnleggende kjøkkenfasiliteter slik du kan lage små måltider. Renslighet og beliggenhet trekker spesielt opp hos gjestene. Fleksible på avbestilling.

Rommene er små.

 

72QT

Hotellet er sentralt plassert og har fått god omtale basert på beliggenhet av gjestene. Med en rating på 8,3 er gjestene evjnt over fornøyde. Rommene er veldig små, noe en del gjester har poengtert. De er også veldig enkelt innredet uten de store ekstra fasilitetene som kjøkken. Et stort pluss er at frokost er inkludert i prisen.

Klare, men ikke veldig fleksible regler for avbestilling.

Airbnb

Leilighet en

Liten, men flott og moderne innredet leilighet. Airbnb-leiligheten ligger sentralt i nærheten av kollektivtrafikk. Badet er romslig og kjøkkenet er bra utstyrt. Leiligheten har kodelås slik at innsjekking ikke er avhengig av vertens tilgjengelighet. Utelukkende positive omtaler.

Avbestillingsregler kunne vært mer fleksible.

 

Leilighet to

Denne leiligheten ligger i nærheten av Camden Market. Den er moderne, men ikke stort større enn mange hotellrom. Spesielt kjøkken og bad er lite. Leiligheten har ingen stue eller oppholdsrom. Badet er delt med verten. Leiligheten har mange omtaler, og de fleste har gitt full score. Mange trekker frem en hyggelig vert som er behjelpelig med råd og tips.

Vilkår for avbestilling er lite fleksible.

 

REIS konkluderer

Både leiligheter og hotellrom i sentrale deler av London er ofte små. Standarden på rommene og leilighetene er relativt like. Ønsker du å lage egne måltider kan det være lurt å velge en Airbnb-leilighet. Spiser du ute og ikke vil styre med matlaging bør du velge hotell – gjerne med frokost inkludert-

 

Sjekk Airbnb og hotell i andre byer. Gå tilbake til oversikten.

RELATERTE ARTIKLER

Fjord Line tilbyr hurtigtest ved ankomst Danmark

Fjord Line har nå lagt til rette for at reisende som mangler koronasertifikat, får anledning til å foreta...

Slik åpner Thailand igjen

Utvalgte stranddestinasjoner som Koh Samui, Krabi, Phang Nga (Khao Lak) og Pattaya deltok i arrangementet for å oppdatere...

Endeløs gresk sommer

Endeløse strekninger med krystallklart vann, evig solskinn, eksplosive lokale farger og vakre solnedganger...

Nytt REIS ute nå: Mot lysere tider!

Regjeringen åpner for reiser til utlandet fra 5. juli. Sommer i Norge eller Europa? Tipsene får du i...

Lei din egen øy på Maldivene

Hvis du drømmer om en familie- eller bryllupsfest utenom det vanlige, har du nå muligheten til å leie...

NCL lanserer ny skipsklasse

Norwegian Cruise Line (NCL) bryter grensene for konvensjonelle cruise- og ferieopplevelser med avdukingen av Norwegian Prima.

Kategori
FeaturedNyheterVerden