Airbnb eller hotell: Budapest

Hva er billigst og gir deg mest for pengene i Budapest?
Gellert Hotel i Budapest er et dyrt og ekslusivt hotell. Men det er mange andre overnattingsmuligheter i Budapest. Foto Terje Engø

Budapest for tusen kroner natta

Den vakre ungarnske hovedstaden er et av de rimeligste alternativene for en europeisk storbyweekend. Budapests vakre arkitektur og storslåtte monumenter lokker tusenvis av nordmenn hvert år. Budapest er en av de billigste byene å overnatte i om du ser på Europa. En overnatting på hotell koster i snitt i underkant av 850,- kroner. Velger du å bruke Airbnb må du i snitt ut med omtrent 500,- kroner. Vi har sammenlignet hva du får for en tusenlapp nær sentrum.

Hotell

Adina Apartment Hotel

Dette firestjernershotellet ligger i utkanten av sentrum. Rommene er flotte og store. Gjestene har gitt hotellet en score på 9,1 på Booking.com. Renhold, fasiliteter og komfort er det som trekker ratingen mest opp. Hotellet har et flott treningsstudio og eget basseng for gjestene.

Frokost er ikke inkludert i prisen, og er relativt dyrt å bestille i tillegg til rommet, om en sammenligner med prisnivået i Ungarn. Avbestillingsvilkår er fleksible.

 

Lanchid 19 Design Hotel

Designhotellet ligger ved Donaus bredder. Mange rom har flott utsikt over elven. Rommene er store og badene er flotte. Hotellet ligger sentralt i Budapest, nært til mange severdigheter. Gjestene har gitt hotellet en vurdering på 8,6 på Booking.com. Det er særlig renhold og beliggenhet som får skryt.

Frokost er ikke inkludert, og er dyr i forhold til generelt prisnivå i Ungarn. Stort tillegg om du ønsker fleksibel avbestilling.

 

Airbnb

Leilighet en

Denne flotte leiligheten ligger sentralt ved Donaus bredder. Leiligheten er stor og fint innredet med en fantastisk utsikt. Her får du fullt utstyrt kjøkken og mange ekstra fasiliteter som air-condition, peis, tørketrommel og vaskemaskin.

Tid for innsjekking er begrenset til mellom 15:00 og 00:00. Du må avbestille fem dager før for å få oppholdet refundert.

 

Leilighet to

Utrolig stor og flott leilighet. Bedre beliggenhet i Budapest skal du lete lenge etter. Her har du nemlig utsikt mot Budapests største attraksjon; Parlamentsbygningen. Fasiliteter som fullt utstyrt kjøkken, peis og vaskemaskin hører med.

Innsjekking er begrenset til etter 15:00, og utsjekking er før 10:00 uten mulighet for oppbevaring av bagasje. Greie betingelser ved avbestilling.

 

REIS konkluderer:

Du kommer langt med tusen kroner når du skal overnatte i Budapest. Både hoteller og Airbnb-leiligheter i dette prissjiktet holder høy standard. Airbnb-leilighetene er utrolig flotte, men det er ofte begrenset når det er mulighet for å sjekke inn eller ut. Passer ikke tidene med dine ankomst- og avreisetider, kan det være greit å velge hotell som om du leter litt ikke trenger å koste så mye mer.

 

Sjekk Airbnb og hotell i andre byer. Gå tilbake til oversikten.

RELATERTE ARTIKLER

Fjord Line tilbyr hurtigtest ved ankomst Danmark

Fjord Line har nå lagt til rette for at reisende som mangler koronasertifikat, får anledning til å foreta...

Slik åpner Thailand igjen

Utvalgte stranddestinasjoner som Koh Samui, Krabi, Phang Nga (Khao Lak) og Pattaya deltok i arrangementet for å oppdatere...

Endeløs gresk sommer

Endeløse strekninger med krystallklart vann, evig solskinn, eksplosive lokale farger og vakre solnedganger...

Nytt REIS ute nå: Mot lysere tider!

Regjeringen åpner for reiser til utlandet fra 5. juli. Sommer i Norge eller Europa? Tipsene får du i...

Lei din egen øy på Maldivene

Hvis du drømmer om en familie- eller bryllupsfest utenom det vanlige, har du nå muligheten til å leie...

NCL lanserer ny skipsklasse

Norwegian Cruise Line (NCL) bryter grensene for konvensjonelle cruise- og ferieopplevelser med avdukingen av Norwegian Prima.

Kategori
FeaturedNyheterVerden