Airbnb eller hotell: Bangkok

Hva er billigst og gir deg mest for pengene i Bangkok?
Selv luksus er rimelig, men hosteller er enda rimeligere.

Bangkok for tusen kroner natta

Thailands livlige hovedstad sover aldri, heter det. Ønsker du å kombinere storby med spennende templer og eksotisk kultur er dette byen. Millionbyen har nesten uendelig med overnattingsmuligheter – så her er det mye å velge mellom. I Bangkok koster en gjennomsnittlig overnatting omtrent 700,- kroner og en natt i en Airbnb-leilighet i snitt rundt 450,- kroner. Mye tyder på at thailandske myndigheter fremover vil håndheve bestemmelser som hindrer korttidsutleie av rom til overnatting hvis det ikke er gitt tillatelse til drift av hotell. Men inntil da er Airbnb et alternativ. Vi har sett på hva du får for tusen kroner i det sentrale området Sathorn.

Hotell

Ramada Plaza Bangkok

Dette femstjernershotellet ligger sentralt i Bangkok. Her har du oversikt over Chaoa Praya, elven som bukter seg gjennom Thailands største by. Rommene er store og flotte med thaiinspirert innredning. Frokosten har fått mye skryt av tidligere gjester på hotellet. Ramada Plaza har basseng, treningsstudio og egen spaavdeling. Gjestene har gitt hotellet rating på 8,4 på Booking.com.

Frokosten er dyr, men skal være variert og god. Du må betale et lite tillegg i prisen for fleksibel avbestilling.

 

Eastin Grand Hotel Sathorn

Hotellet har en sentral beliggenhet og har fem stjerner. Rommene er store, men varierende utsikt. Frokosten koster penger i tillegg. Hotellet har fått veldig gode tilbakemeldinger. Gjestene skryter over stort utvalg og god mat. Hotellet har utendørsbasseng og treningsstudio. Jevnt over er gjestene veldig fornøyd og har gitt hotellet en rating på 9,3 på Booking.com.

Dersom du vil ha fleksibel avbestilling må du betale litt ekstra.

Airbnb

Leilighet en

I denne 75 kvadratmeter store leiligheten har du nok plass å boltre deg i. Leiligheten har et stort bad og fullt utstyrt kjøkken. I bygget finner du også utendørs svømmebasseng og treningssenter du kan bruke. Ønsker du å benytte deg av boblebad finnes det også. Verten tilbyr også daglig rengjøring.

Innsjekking er ganske fleksibelt for å være Airbnb-leilighet. Vil du avbestille uten å måtte betale for oppholdet må dette gjøres fem dager før oppholdet starter.

 

Leilighet to

Denne store treromsleiligheten er sentralt plassert i Sathorn. Verten har utelukkende positiv omtale fra gjester, som spesielt trekker frem rensligheten. Dersom du ønsker det blir leiligheten rengjort hver dag. Innsjekking er enkelt og fleksibelt. Når du bor her har du tilgang til treningsstudio, basseng og baskettballbane i samme bygg.

Avbestillingsvilkår er veldig fleksible.

 

REIS konkluderer

I Bangkok får du utrolig fine overnattingssteder for en tusenlapp. Å velge mellom flotte luksushoteller og store leiligheter med haugevis av fasiliteter er ikke lett. Ønsker du å gjøre ting enklest mulig og få servert frokost velger du hotell. Ønsker du en spesiell opplevelse ved å leie en enorm leilighet midt i Bangkok går du for Airbnb. I denne byen er det ikke lett å anbefale enten Airbnb eller hotell.

 

Sjekk Airbnb og hotell i andre byer. Gå tilbake til oversikten.

RELATERTE ARTIKLER

Estepona – pris redusert fra € 2.050.000!

Til salgs: Nydelig penthouse med panoramautsikt i Esteponas mest eksklusive beachfront-bebyggelse!

Geilos best bevarte hemmelighet

I skyggen av gigantene Bardøla, Vestlia og Dr Holms Hotell ligger Geilo Mountain Lodge som en av Geilos...

Hellas: Naturlig skjønnhet og uvanlig dyreliv

Fra det pittoreske og vakre landskapet i Thrace til de dramatiske kløftene i Zakynthos – Hellas byr på...

REIS utgave 4/2020 gratis tilgjengelig nå!

Tips for fantastiske steder i Norge du kan besøke i høstferien – og inspirasjon for reiser ut av...

Pikk & pakk i Pompeii

Jeg har gledet meg til dette i en mannsalder, men må innrømme at opplevelsen tar en uventet retning:...

HELSE & VELVÆRE – SPA – THERMISKE KILDER

Velvære gjelder ikke bare psykisk helse. Det er en generell følelse, en indre glød av helse, kraft og...

Kategori
AnnonsørinnholdHellas