Airbnb eller hotell: Bangkok

Hva er billigst og gir deg mest for pengene i Bangkok?
Selv luksus er rimelig, men hosteller er enda rimeligere.

Bangkok for tusen kroner natta

Thailands livlige hovedstad sover aldri, heter det. Ønsker du å kombinere storby med spennende templer og eksotisk kultur er dette byen. Millionbyen har nesten uendelig med overnattingsmuligheter – så her er det mye å velge mellom. I Bangkok koster en gjennomsnittlig overnatting omtrent 700,- kroner og en natt i en Airbnb-leilighet i snitt rundt 450,- kroner. Mye tyder på at thailandske myndigheter fremover vil håndheve bestemmelser som hindrer korttidsutleie av rom til overnatting hvis det ikke er gitt tillatelse til drift av hotell. Men inntil da er Airbnb et alternativ. Vi har sett på hva du får for tusen kroner i det sentrale området Sathorn.

Hotell

Ramada Plaza Bangkok

Dette femstjernershotellet ligger sentralt i Bangkok. Her har du oversikt over Chaoa Praya, elven som bukter seg gjennom Thailands største by. Rommene er store og flotte med thaiinspirert innredning. Frokosten har fått mye skryt av tidligere gjester på hotellet. Ramada Plaza har basseng, treningsstudio og egen spaavdeling. Gjestene har gitt hotellet rating på 8,4 på Booking.com.

Frokosten er dyr, men skal være variert og god. Du må betale et lite tillegg i prisen for fleksibel avbestilling.

 

Eastin Grand Hotel Sathorn

Hotellet har en sentral beliggenhet og har fem stjerner. Rommene er store, men varierende utsikt. Frokosten koster penger i tillegg. Hotellet har fått veldig gode tilbakemeldinger. Gjestene skryter over stort utvalg og god mat. Hotellet har utendørsbasseng og treningsstudio. Jevnt over er gjestene veldig fornøyd og har gitt hotellet en rating på 9,3 på Booking.com.

Dersom du vil ha fleksibel avbestilling må du betale litt ekstra.

Airbnb

Leilighet en

I denne 75 kvadratmeter store leiligheten har du nok plass å boltre deg i. Leiligheten har et stort bad og fullt utstyrt kjøkken. I bygget finner du også utendørs svømmebasseng og treningssenter du kan bruke. Ønsker du å benytte deg av boblebad finnes det også. Verten tilbyr også daglig rengjøring.

Innsjekking er ganske fleksibelt for å være Airbnb-leilighet. Vil du avbestille uten å måtte betale for oppholdet må dette gjøres fem dager før oppholdet starter.

 

Leilighet to

Denne store treromsleiligheten er sentralt plassert i Sathorn. Verten har utelukkende positiv omtale fra gjester, som spesielt trekker frem rensligheten. Dersom du ønsker det blir leiligheten rengjort hver dag. Innsjekking er enkelt og fleksibelt. Når du bor her har du tilgang til treningsstudio, basseng og baskettballbane i samme bygg.

Avbestillingsvilkår er veldig fleksible.

 

REIS konkluderer

I Bangkok får du utrolig fine overnattingssteder for en tusenlapp. Å velge mellom flotte luksushoteller og store leiligheter med haugevis av fasiliteter er ikke lett. Ønsker du å gjøre ting enklest mulig og få servert frokost velger du hotell. Ønsker du en spesiell opplevelse ved å leie en enorm leilighet midt i Bangkok går du for Airbnb. I denne byen er det ikke lett å anbefale enten Airbnb eller hotell.

 

Sjekk Airbnb og hotell i andre byer. Gå tilbake til oversikten.

RELATERTE ARTIKLER

Reis 2-2021 ute nå – helt gratis!

Vi ser lyset i tunnelen, og begynner å planlegge ferieturene ut av landet. Alt om dette og mer...

Til hjelp mot flyskrekk

Rundt 350 000 nordmenn har flyskrekk. I en bok har flykaptein Steve Allright fra British Airways og psykolog...

Verdens mest bærektaftige by

Nylig offentliggjorde Lonely Planet sin årlige liste ”Best in travel 2021”, der Gøtborg vant kategorien ”Best Sustainable City...

Truls Svendsen gir deg 13 000 grunner til å besøke Nord-Norge

I fire hele timer gjengir han hva utenlandske turister sier om vår nordligste landsdel i sosiale medier.

Spaniamagasinet 2021

Her er Spaniamagasinet, vårens nyhetsbrev Spanias Turistkontor. Så er det bare å starte planleggingen for reisen etter pandemien...

De lilla øyene: Islamorada og Long Key

Fiskerparadiset kjent som Islamorada ble innlemmet som en kommune i januar 1998. Nå kalt Islamorada, Village of Islands,...

Kategori
AnnonsørinnholdNyheterUSA