Fjord Line tilbyr hurtigtest ved ankomst Danmark

Fjord Line har nå lagt til rette for at reisende som mangler koronasertifikat, får anledning til å foreta en hurtigtest i havnen ved ankomst Danmark....

Kravet om at reisende som ikke er fullvaksinert, eller har gjennomgått COVID-19 de siste 6 månedene, må fremvise fersk negativ koronatest, har ført til mye ekstra bry for reisende til Danmark. Det har vært, og er, mye usikkerhet rundt hvilke regler som gjelder og hvilke krav som stilles til den enkelte reisende.

Det er bakgrunnen for Fjord Line nå kommer med et tilbud om hurtigtest ved ankomst på terminalen i Hirtshals.

Fra før av har rederiet et tilbud om hurtigtesting ved avreise for passasjerer som benytter seg av ruten mellom Kristiansand og Hirtshals.

Mange opplever at hurtigtestene som kreves på bakgrunn av privat reise, er svært kostbare og erfaringen er at mange synes det er vanskelig å finne ut av hvor de kan gjennomføres.

– Vårt fokus er alltid rettet mot kunden og vi ønsker naturligvis at alle som reiser med oss skal oppleve reisen så sømløs og enkel som mulig. Derfor har vi utvidet testtilbudet til også å omfatte Hirtshals. Det betyr at våre passasjerer fra Bergen, Stavanger og Langesund nå også enkelt kan teste seg på selve reisedagen, sier konsernsjef i Fjord Line, Brian Thorsted Hansen.

Prisen for en hurtigtest ved ankomst er 280 NOK. Det er mulighet for drop-in, men Fjord Line anbefaler at testen bestilles og betales som et tilleggsprodukt i forbindelse med kjøp av reisen. Testsenteret er åpent i forbindelse med ankomst klokken 07.30 og klokken 19.00. Testingen foregår umiddelbart etter avkjøring/avstigning og prøvesvaret kommer i løpet av kort tid.

Det er også satt opp et eget testsenter for reisende med Fjord FSTR, som av ulike årsaker ikke fikk gjennomført testen før avgang fra Norge. Senteret holder åpent ved alle ankomster.

RELATERTE ARTIKLER

Fjord Line tilbyr hurtigtest ved ankomst Danmark

Fjord Line har nå lagt til rette for at reisende som mangler koronasertifikat, får anledning til å foreta...

Slik åpner Thailand igjen

Utvalgte stranddestinasjoner som Koh Samui, Krabi, Phang Nga (Khao Lak) og Pattaya deltok i arrangementet for å oppdatere...

Endeløs gresk sommer

Endeløse strekninger med krystallklart vann, evig solskinn, eksplosive lokale farger og vakre solnedganger...

Nytt REIS ute nå: Mot lysere tider!

Regjeringen åpner for reiser til utlandet fra 5. juli. Sommer i Norge eller Europa? Tipsene får du i...

Lei din egen øy på Maldivene

Hvis du drømmer om en familie- eller bryllupsfest utenom det vanlige, har du nå muligheten til å leie...

NCL lanserer ny skipsklasse

Norwegian Cruise Line (NCL) bryter grensene for konvensjonelle cruise- og ferieopplevelser med avdukingen av Norwegian Prima.

Kategori
FeaturedNyheterVerden