Eurowings starter langdistanse til lavpris

Lufthansas lavprisselskap Eurowings tar opp konkurransen med Norwegian og starter langdistanse-operasjoner i oktober....
Turkish Airlines setter opp flere avganger til Istanbul fra Oslo.

Det er den amerikanske finansavisen The Wall Street Journal som skriver om oppstarten, som er satt til 25. oktober i år. I første omgang er det snakk om flyvninger til Dubai, Thailand og deler av Vest-India, melder avisen.

Innledningsvis kommer flyselskapet til å benytte seg av to Airbus A330-maskiner. Disse to skal utvides til en flåte på syv fly.

– De kommende årene ser vi en stor etterspørsel etter langdistansefly til lavpris, sier Eurowings administrerende direktør Karl Garnadt i en kommentar til oppstarten.

Ifølge Lufthansas egne beregninger vil den interkontinentale operasjonen gå break even innen 12 til 24 måneder.

RELATERTE ARTIKLER

Lei din egen øy på Maldivene

Hvis du drømmer om en familie- eller bryllupsfest utenom det vanlige, har du nå muligheten til å leie...

6 sportslige tidsfordriv å drive på med hjemmefra

Når skjønnheten til en fantastisk sommer begynner å nærme seg,

NCL lanserer ny skipsklasse

Norwegian Cruise Line (NCL) bryter grensene for konvensjonelle cruise- og ferieopplevelser med avdukingen av Norwegian Prima.

Dronning Sonja stiller ut på Røisheim

H.M. Dronning Sonja stiller ut egne kunstverk på Røisheim i sommer. Utstillingen som omfatter grafikk og keramiske arbeider...

Perlen I Middle Keys Marathon

Første gangs besøkende til Florida Keys kommenterer nesten umiddelbart øyekjedens unike avslappede atmosfære, som ser ut til å...

Ber nordmenn booke direkte i sommer

– Bestill overnattingen direkte hos overnattingsbedriften du skal besøke. Unngå å bruke eksterne internettsøkemotorer når ferieoppholdet bookes.

Kategori
EuropaFeaturedNorgeNyheterReportasjerVerden