CRUISE

Å cruise rundt på ett av verdens mange hav er en drøm stadig flere nordmenn velger å realisere. Om du er en garvet cruisefarer, eller en som aldri har...

Escape Travel – en verden av muligheter

På få år har Escape Travel vokst seg store, og oppskriften er enkel: – Vi har et fantastisk utvalg av reiser og en stab med stor kompetanse og erfaring, sier Escape-sjefen Tove Voss.

Escape Travel ble etablert i Norge for fem år siden, og har raskt vokst seg store. I år forventer den offensive og nytenkende turoperatøren å nå en omsetning på 100 millioner, dette iberegnet Carpe Diem Singelreiser som Escape Travel kjøpte i fjor. En av årsakene til den raske omsetningsveksten er Escape Cruises positive utvikling.
– En av grunnene til at vi har laget en egen avdeling med eget navn for cruise, er at våre medarbeidere har inngående kunnskap og erfaring om denne ferieformen. Vi er svært stolte av produktet vi leverer, og i år setter vi enda en omsetningsrekord, sier administrerende direktør, Tove Voss fornøyd.
En stor nyhet på cruisekartet er et historisk cruise over Atlanterhavet i april 2012, en rute identisk med ruten Titanic hadde da skipet forliste for 100 år siden. Escape Travel har enerett på dette cruiset i Norge, og salget har akkurat begynt.
– Det er veldig morsomt for oss å kunne tilby dette cruise som er en 100-årsmarkering for Titanics forlis. Folk fra hele verden kommer til å delta, og vi har klart å få en kvote på 30 plasser på dette helt spesielle cruiset. Den som vil være med bør skynde seg; samme dag som salget startet ble de første plassene solgt, sier Voss fornøyd.
Det er elvecruise som er Escape Travels største inntektskilde, men det er seilinger som Titaniccruiset som fremhever selskapet og gjør dem spesielle. Men selskapet har mange og varierte tilbud, og selv de mest erfarne og kresne cruisegjester vil finne det som passer nettopp for dem.
– Det er alltid vanskelig å trekke frem enkeltcruise synes jeg, vi har jo så mange forskjellige. Selv var jeg med som reiseleder på vårt cruise gjennom Panamakanalen for to år siden, og det var fantastisk. På dette cruiset er vi innom mange forskjellige havner og ser blant annet Costa Rica, Ecuador og Colombia. Dessuten har vi et annet cruise i Sør-Amerika som jeg ønsker å trekke frem, nemlig cruiset fra Santiago til Buenos Aires. Denne turen går forbi steder som Kapp Horn og Falklandsøyene. Et annet spennende cruise vi tilbyr er et cruise til araberlandene; Dubai, Muscat, Fujairah, Abu Dhabi og Bahrain. Ikke å forglemme et cruise i Det indiske hav – til Reunion, Mauritius, Seyshellene, Kenya og Madagaskar. Men vi har også seilskip i cruisetilbudet vårt, enten du vil til Middelhavet eller Thailand, eller et seilas fra Phuket til Athen, forteller Voss videre.
En av fordelene med å reise sjøveien på disse strekningene er at man kommer til steder man ville brukt dager på å komme til med fly, buss, tog og bil.
– Selv om vi ikke bruker mange dager i de forskjellige havnene, får man gjennom disse seilingene en god smakebit av landet. Dette er rett og slett en unik sjanse til å danne seg et bilde av nye steder, og ofte er disse cruisene spiren til en langvarig forelskelse i land man er innom på reisen.
Escape Travel selger cruise fra både store og små cruiseaktører; alt fra giganter som Royal Caribbean Cruise Line, Costa Cruises og Celebrity Cruises til mindre selskaper som Silversea Cruises, Star Clippers og Sea Cloud Cruises.
– Hos oss kan alle finne et cruise som oppfyller deres ønsker. Om du er erfaren eller nybegynner, ung eller gammel – hos oss er alle velkomne til å oppleve den fantastiske ferieformen cruise er, avslutter Voss.

Cruise – den totale ferie opplevelsen!

Reisetrendsundersøkelser viser at nordmenns drømmeferie lenge har vært cruise i Karibien med krystallklart vann, hvite sandstrender og palmetrær.

Dette har Ticket Reisebyrå Norge AS fått med seg, og tallenes tale er klar: Ticket har hatt over 100 prosents økning av bestilte cruisereiser de to siste årene.
– De reisende vil utnytte sin fritid optimalt. Nordmenn ønsker sol og bad i hovedferien, men helst i kombinasjon med andre ting. Avkobling skal helst krydres med nye inntrykk på reisemålet. Vil du våkne opp til et nytt og spennende reisemål hver morgen – uten å måtte pakke sammen og bytte hotell – ja da er cruise et perfekt valg av ferie, sier Tone Skaare markedssjef i Ticket Reisebyrå Norge AS.
Utviklingen av hvem som reiser på cruise er også sterkt endret de senere år. Gjennomsnittsalderen har gått kraftig ned, prisnivået og servicetilbudene om bord endret. Tidligere har mange trodd at cruise er uoppnåelige luksus – det stemmer ikke lenger. Sammenligner man totalprisen for en tradisjonell ”all inclusive” ferie, kan det godt svare seg med en cruiseferie. Cruise blir mer og mer vanlig samtidig som det fortsatt er eksotisk, og prisene er så absolutt overkommelige.
– Tilbudene ombord endres i takt med kundenes ønsker. De tilrettelegges for alle aldersgrupper, også barnefamilien. Det fins egne aktivitetsklubber for barn i alle aldre og du kan også bestille barnepass på lugaren en sen nattestime. Enten foreldrene vil ta en sightseeing tur i land på dagtid eller nyte kveldens middag i fred. De minste kan da leke med andre barn under kyndig pass fra rederienes verter, sier Tone Skaare.
Hadde du trodd du skulle gå på skøyter i solrike Karibien? Når du er ferdig med å danse på isen ombord, kan du prøve klatreveggen, fantastisk spa, spille en runde minigolf eller bare nyte en drink ved bassenget på dekk. Etter det kan du om ønskelig trekke på deg finstasen til en formell gallamiddag, eller velge et buffetmåltid eller sushi. Uansett hvordan du ønsker å innta dine måltider, kommer de variasjonsrike menyene til å bli enda bedre ved hjelp av betjeningens høye servicenivå. Underholdningstilbudene er også mange og varierte. Se en musical, spille i casino, lytte til svale jazztoner, danse til calypsoband på dekk, la deg rive med av de utrolige kunstisshowene og avslutte i nattklubben er bare noen av mulighetene.
Om sommeren har Ticket Reisebyrå en mengde cruisetilbud i Middelhavet, men hvorfor stoppe der?
– Det er mange spennende cruise å utforske – hva med Nilencruise eller et elvecruise i Russland, Holland, eller på elvene Donau, Douro eller Rhône? Hvem har sagt at cruise er forbeholdt Karibien og Middelhavet? Få en litt annerledes opplevelse på et cruise til Baltikum, Chile eller Antarktis, oppfordrer Skaare
Kommende vinter har Ticket stort tilbudet av cruise i mer eksotiske farvann som Karibien, Fjerne Østen med blant annet Singapore/Malaysia og nordmenns favoritt Kanariøyene.
– Er du i tvil om hva hvor din cruiseferie skal gå? Cruisekompetansen i Ticket er stor og vi hjelper med å finne hvilke skip og reiseruter som passer nettopp dine ønsker. Jeg har selv reist med familien på cruise i Middelhavet. En kjempeopplevelse for både store og små! Aberet er vel at barna fortsatt vil ha ”drinker” i høye stetteglass når hverdagen tar til, avslutter Tone Skaare.

Optimisme i Wondercruises

WonderCruises er en av få reiseoperatører som kun har fokus på cruiseferie. Denne særstillingen tar selskapet godt vare på og de forventer en pen vekst i cruisemarkedet også i året som kommer.

– Hvordan utvikler cruisemarkedet seg?
– Markedet for Cruise i Norge fortsetter å vokse! De siste årene har det vært en formidabel utvikling i dette markedet og stadig flere får øynene opp for denne nye ferietrenden.
– Kan du peke på noen konkrete årsaker til dette?
– Det er flere grunner til det. Først og fremst har rederiene vært flinke til å bygge nye skip med fasiliteter som i standard overgår landbaserte ferieanlegg. I tillegg skjønner flere og flere at cruise er en billig ferieform. For godt under tusenlappen får du lugar, all mat, roomservice, underholdning i topp klasse og en rekke varierte aktiviteter inkludert.
At det ombord finnes flotte barnefasiliteter gjør nå at også barnefamiliene ser på dette som et alternativ til den tradisjonell charterferien.
– Hvilke produkter er de mest populære?
– I dag kan man reise på cruise nesten hvor som helst i verden, og de tradisjonelle cruisene i Karibien om vinteren og i Middelhavet om sommeren er stadig veldig populære. I tillegg har en del rederier startet cruise med utgangspunkt i nordiske havner som Oslo, Stockholm og København. Dette har gjort cruise enda mer tilgjengelig for publikum og et stort antall førstegangsreisende benytter seg av dette tilbudet. Vi ser også at stadig nye destinasjoner dukker opp, og produktutvikling på de nye destinasjoner pågår kontinuerlig. Et eksempel er cruise med utgangspunkt i Dubai. På disse cruisene besøker man spennende destinasjoner som Oman og Bahrain i tillegg til de Forente Arabiske Emirater.
– Er det noe negativt med cruise som ferieform?
– At man må gå i land etter endt cruise, er det eneste negative jeg kan se! Man vender seg fort til den gode servicen og underholdningen.
– Noen spennende nyheter som kommer nå fremover?
– Ja det er mange! Det blir mange nye og flotte skip det kommende året. Royal Caribbean lanserer verdens største cruiseskip i desember, Oasis of the Seas. NCL kommer med sitt nye skip Norwegian Epic og MSC med MSC Magnifica og Costa Cruises kommer med Costa Deliziosa! Alt dette det nærmest året. For første gang får man også våren 2010 cruise til St Petersburg og Tallinn direkte fra Oslo. Det blir en hit!
– Hvorfor skal man bestille hos WonderCruises?
– Vi arbeider kun med cruise og har en rekke rederier som Celebrity Cruises, Costa Cruises, MSC, Norwegian Cruise Line og Royal Caribbean for å nevne noen av de i vårt sortiment. Det gjør at utvalget er stort og våre erfarne cruiskonsulenter hjelper deg å finne et cruise som passer akkurat til deg. Det finnes mange reisebyråer i dag som kan noe om mange forskjellige produkter. Vi kan MYE om cruise! Våre ansatte har spesialkompetanse på cruise og er vår største ressurs. De er parate til å hjelpe deg enten du ønsker dra på cruise for første gang eller om du er en erfaren og trenger hjelp til å finne ditt neste cruise! På vår webside wondercruises.no finner du mange forskjellige tilbud og for de som ønsker kan man også via fem enkle steg reservere sin cruiseferie online.

Cruise – den nye ferieformen

Cruise blir stadig mer populært og målgruppene utvider seg hele tiden. Flere og flere oppdager fordelene ved cruise som ferieform, og nyter det å besøke fire eller fem land i løpet av bare en enkelt ferieuke.

De største fordelene med et cruise er likevel bekvemmeligheten, valgfriheten og mulighetene et cruise gir. Du velger om du vil forbli om bord på skipet og nyte varmen på soldekket, dra på en utflukt og oppleve nye destinasjoner eller dra på stranden til den destinasjonen fartøyet besøker den dagen. MSC Cruises tilbyr cruise i italiensk stil til alle verdens hjørner, for eksempel til Latin-Amerika, Afrika, Karibien og Nord-Europa. MSC utmerker seg likevel mest og best i europeisk farvann, ingen andre rederier tilbyr like mange cruise i Middelhavet enn MSC cruises.
– Interessen for Middelhavscruise er stor, og flere og flere får nå øyene opp for at dette er en ferieform hvor man får ekstremt mye igjen for pengene. Så må man selvsagt ikke glemme det behagelige ved å kunne besøke en rekke forskjellige Middelhavsland uten å måtte pakke kofferten og bytte hotellrom en eneste gang, sier Claes Tamm, nordisk sjef for MSC Cruises.
Den karibiske øyverden er selvsagt også et svært populært reisemål for det norske markedet. En nyhet fra MSC fra i år, er at rederiet nå kan tilbyr pakkeløsninger med fly, hotell og cruise i Karibien.

Cruise – en familieferie
MSC Cruises er et italiensk rederi, noe som merkes om bord. Rederiet satser tungt på et svært moderne innredningsdesign og skaper uteplasser som er estetisk vakre men samtidig gir en følelse av intimitet i klassisk italiensk stil.
– Siden vi er et italiensk rederi er våre skip tilpasset det europeiske markedet. Dette setter også våre skandinaviske gjester stor pris på, sier Petra Nerde, skandinavisk markedssjef for MSC cruises.
I Italia er familien viktig. Dette gjenspeiles i skipene, og MSC cruises er en av de reisearrangørene som satser aller mest på familien.
– Alle våre cruise uansett varighet koster kun 1 400 kroner per barn under 18 år som deler lugar med to fullt betalende voksne. Dette inkluderer også mat. Dette gjør oss til et meget prisgunstig alternativ for en barnefamilie som skal nyte en ferie uten at den skal bli altfor dyr, sier Nerde videre.

Flåten tilpasset passasjerene og miljøet
I 2009 ble MSC Splendia innviet i Barcelona. Av MSCs totalt ti fartøy er ni av dem bygget etter årtusenskiftet og så mange som seks fartøy i løpet av de siste fem årene. I mars 2010 blir enda et skip tilknyttet MSC-familien, MSC Magnifica.
– Interessen for cruise har økt kraftig og mange etterspør nye skip med stort utvalg av aktiviteter for hele familien. Dette er drivkraften til at vi hele tiden kan lansere nybygde, moderne skip. Våre nyeste fartøy er i tillegg utrustet med den aller nyeste teknikken for å minimere miljøutslippene. Med andre ord: Desto mer moderne og flotte skipene er, desto bedre for miljøet er de, sier Tamm videre.
Et nyvinning på de nye skipene er tilbudet om MSC Yacht club.
– Dette konseptet er for de gjestene som vil ha den beste servicen det er mulig å oppdrive og nyte en verden av luksus. MSC Yacht club tilbyr en eksklusiv VIP-avdeling om bord. 99 romslige suiter med profesjonell butlerservice 24 timer i døgnet setter en ekstra spiss på cruiset, avslutter Tamm.
MSC Cruises selger sine cruise gjennom forhandlere, så for bestilling vennligst ta kontakt med ditt reisebyrå. Mer informasjon om MSC Cruises finner du påwww.msccruises.no.

Ekte opplevelser i unike farvann

I tillegg til den tradisjonelle og velkjente sjøreisen mellom Bergen og Kirkenes, kjent som verdens vakreste sjøreise, arrangerer Hurtigruten en rekke Explorer-cruise, blant annet til Svalbard, Grønland, Antarktis og Europa.

Selv om det er skrevet mye om norsk kystkultur, er det ikke så mange som kan så mye om det. Men med en sjøreise langs Norges fantastiske kyst fra Bergen til Kirkenes har man en unik sjanse til å lære og kjenne denne biten av Norge. Først og fremst gjennom Norges verdenskjente natur, men man får også et verdifull historisk og ikke minst kulturell kjennskap til landet vårt. Hurtigrutens 117 år lange historie vil mange kanskje forbinde mer med post- og varelevering og transport, enn med en sjøreise i idylliske omgivelser. Men det er stor forskjell på en distansereise og en rundreise:
– Hovedforskjellen er at en rundreise inkluderer fullpensjon og varer i minimum fem døgn. En distansereise kan være fra noen timer til flere dager, forklarer Nils Petter Hansen, nordisk markedssjef. Vårt siste skip, nye og moderne MS Fram, er spesialdesignet for seilinger i polare områder. Skipet ble introdusert sommeren 2007 langs Grønland og har siden seilt i Antarktis og Europa. Nytt i 2010 er at MS Fram også vil seile på Spitsbergen på sommeren, i tillegg til Grønland.
Og alle reiser med Hurtigruten: unge som gamle, enslige og grupper, utenlandske og norske. Felles for alle er ønsket om å oppleve vill og vakker natur, og finne roen om bord – til alle årstider.
– Ingen tvil om at en rekke eventyrlystne har oppdaget hvor eksotisk og flott det er å reise langs norske kysten på vinterstid, reklamerer Hansen.
– Det magiske nordlyset som en del av det polare lyset har inspirert mang en kunstner. Vinteropplevelser som frostrøyk, snøskutertur mellom Kjøllefjord og Mehamn, steke fiskekaker på dekk midnattsid mens man passerer Trollfjorden… Ofte får jeg spørsmålet om hvilken del av strekningen Bergen-Kirkenes som er den fineste, men på grunn av alle disse elementene er det umulig å svare. Mitt råd er at man bør erfare den selv, og kun på den måten kan man velge ut en favoritt, oppfordrer Hansen.
Alle disse opplevelsestilbudene passer også meget godt for den stadig voksende kundegruppen; konferansegjesten. Flere og flere bedrifter legger sine arrangementer om bord hos oss.
Mange har en stresset hverdag, men noen dager om bord i Hurtigruten vil kunne gjøre underverker for kropp og sjel. Midnattsol eller nordlys, fjell og fjorder. Å seile så tett inn mot land at man får et innblikk i lokalbefolkningens være og virke, oppleve kystkultur på nært hold. Dette er virkelig verdens vakreste sjøreise.
– Den største underholdningen er naturopplevelsene og våre utflukter. Vi har også mange som reiser alene med oss, og vi har en rekke avganger hvor enslige reiser uten tillegg for singellugar. Grunnen til at vi har mange enslige, er at de aldri føler seg ensomme ombord. Det er et lite miljø og lett å komme i kontakt med andre gjester, sier Hansen videre.
– Vi har over 30 ulike utflukter å anbefale og mer om disse kan du lese om på våre nettsider www.hurtigruten.no, og det er vanskelig å trekke fram noen spesielle, sier Hansen.
– Men manges favoritter er raftingtur (havsafari) inn til Saltstraumen ved Bodø, besøke Nordkapp utenfor sommersesongen, Vikingblot på Borg i Lofoten, Svartisen og elvebåtsafari til den russiske grense. Dessuten tror vi at våre Explorerseilaser vil slå godt an, og er veldig stolte av disse seilingene, avslutter Hansen.
Prisene varierer ut fra produkt og årstid, men det kan være lurt å følge med på Hurtigrutens nettsted for å få med deg kampanjer, både akkurat nå og for neste år.
Kontakt Hurtigruten på telefon:
810 30 000 eller sjekk deres nettsider:
www.hurtigruten.no. Du kan også sende forespørsler til booking@hurtigruten.com.

Cruisespesialisten med økt satsing på Holland America Line

Selv om Cruisespesialisten lenge har hatt et formidabelt utvalg av cruisetilbud blir sortimentet økt vesentlig når samarbeidet med et av verdens ledende cruiserederier, Holland America Line, ytterligere blir forsterket.

Cruisespesialisten AS er landets største cruisebyrå og turoperatør med cruise som spesialfelt. I 2009 feirer Cruisespesialisten 20-års jubileum i nye lokaler sentralt i Bergen. Byrået har utviklet seg fra en lokal leverandør til et nasjonalt kompetansesenter på cruise. Dersom du ønsker de beste tilbudene, en hyggelig familieferie, eller spektakulære skip og eksklusive reisemål har Cruisespesialisten et bredt utvalg å velge mellom.
Hos Cruisespesialisten får du fagkunnskap og kompetanse, slik at ferien blir slik du ønsker deg. Hyggelige og erfarne medarbeidere kan hjelpe deg med gode tips og råd på veien mot en vellykket ferie. Ikke minst er du sikret trygghet og informasjon før, under og etter ferien, dersom behovet for hjelp oppstår.
Alle rederier er representert i sortimentet, fra storselgere på cruise i Middelhavet og Karibien til populære elvecruise i Russland og gruppeturer med reiseleder.
Cruisespesialisten jobber kontinuerlig med å bli enda bedre, og er stolte av å ha utviklet et enda tettere samarbeid med et av verdens ledende rederier; Holland America Line. Rederiet er ikke blant de aller mest kjente på det norske markedet, men er et av største og mest anerkjente globalt sett.
Holland America Line har en historie som strekker seg helt tilbake til 1873, og har i dag 14 skip som hvert år cruiser ca 700.00 gjester med stil og kvalitet. Rederiet er et av de få rederiene som cruiser over hele verden, og som også tilbyr klassiske verdenscruise. Spennende destinasjoner, enormt utvalg på havneutflukter og ofte cruise av 10 -15 dagers varighet er noen av varemerkene. Rederiet cruiser i Karibien, Alaska, Europa, Mexico, Sør- Amerika, Panama-kanalen, Australia, New Zealand og Asia.
Holland America Line er også en velkjent grossist når det kommer til priser og utmerkelser. Spesielt har rederiet utmerket seg når det gjelder service og 5- stjerners kjøkken og de har som slagord ” Through excellence, we create once-in-a-lifetime experiences, every time”. Romslige skip i mellomstørrelsen er et annet varemerke for HAL.
Om bord på et skip fra Holland America Line får du virkelig følelsen av å være en gjest som settes pris på. Eksklusivt interiør, kunst og teakgulv er gjennomgangstema, og i fellesrommene er det friske blomsteroppsatser. Dersom du ønsker et cruise av høy kvalitet som gir mye for pengene er Holland America Line et sikkert valg.
Kontakt Cruisespesialisten via
www.cruisespesialisten.com eller på telefon 815 69 390 for å få mer informasjon om Holland America Lines skip, reiseruter og priser.

Trivsel om bord

Bli med Tallink Silja Line på triangeltur! Tallink Silja Line er den ledende aktøren på cruise i Østersjøen, og arrangerer blant annet cruise til byer som Riga, Tallinn, Helsingfors og Åbo.

Hva med et cruise på Østersjøen med innlagt besøk i tre hovedsteder? Tallink Silja Line kan by på to spennende triangelruter, der du kan velge mellom å besøke Stockholm, Riga og Tallinn eller Stockholm, Tallinn og Helsingfors. Alle byene er flotte og severdige, men selve båtreisen er en opplevelse i seg selv!

Cruise & shopping
På samtlige av Tallink Siljas båter er det et rikholdig butikkutvalg og mange gode tilbud. Sortimentet i taxfreebutikkene består blant annet av de beste merker innen søtsaker og alkoholprodukter. I parfymeriene finner du eksklusive dufter, kosmetikk- og hudpleieprodukter for både kvinner og menn. Her kan du også finne produkter du ikke får kjøpt i land.

Mat & drikke
Om bord i båtene kan du velge mellom en lang rekke gode spisesteder, puber og barer. Her ligger gourmetrestauranter side om side med trivelige caféer, alle med hyggelige priser på menyen. Mange foretrekker å innta hovedmåltidet i skipets bugnende Buffé. På Helsingforsbåtene Silja Serenade og Silja Symphony er bufféen «all inclusive», det vil si at øl, vin og/eller mineralvann inngår i prisen. Disse bufféplassene er det rift om, så det kan lønne seg å bestille buffé allerede når turen kjøpes.
Baltic Queen – Østersjøens dronning
Tallinn-linjens M/S Baltic Queen har til og med sin egen sigarbar. Cigar Club på dekk sju er et hyggelig bekjentskap også for andre enn de mest pasjonerte sigarrøykerne.
Baltic Queen er for øvrig det nyeste skipet i flåten, og hadde sin jomfrutur for mindre enn et år siden. Med en lengde på 212 meter og 2800 passasjerplasser, er det et av de største og flotteste skipene i Østersjøen!
Handlegate om bord
De staselige tvillingskipene Silja Serenade og Silja Symphony som cruiser mellom Helsinki og Stockholm står ikke tilbake for noe når det gjelder komfort og tilbud om bord. Her er det blant annet anlagt en 140 meter lang handlegate, omkranset av alt fra parfyme- og motebutikker til caféer, puber og restauranter – ja, til og med en egen vinbar.

Østersjøens største
Tallink Silja er den ledende aktøren innen passasjer- og varetransporten på Østersjøen. Trafikken går hovedsakelig fra Stockholm til Tallinn, Riga, Helsingfors, Åbo og Mariehamn på Åland. Tallink-konsernet har en flåte på hele 18 skip, og investerer stadig i nye, moderne fartøyer.
Ta et prøvecruise på www.tallinksilja.no.

 

RELATERTE ARTIKLER

Fjord Line tilbyr hurtigtest ved ankomst Danmark

Fjord Line har nå lagt til rette for at reisende som mangler koronasertifikat, får anledning til å foreta...

Slik åpner Thailand igjen

Utvalgte stranddestinasjoner som Koh Samui, Krabi, Phang Nga (Khao Lak) og Pattaya deltok i arrangementet for å oppdatere...

Endeløs gresk sommer

Endeløse strekninger med krystallklart vann, evig solskinn, eksplosive lokale farger og vakre solnedganger...

Nytt REIS ute nå: Mot lysere tider!

Regjeringen åpner for reiser til utlandet fra 5. juli. Sommer i Norge eller Europa? Tipsene får du i...

Lei din egen øy på Maldivene

Hvis du drømmer om en familie- eller bryllupsfest utenom det vanlige, har du nå muligheten til å leie...

NCL lanserer ny skipsklasse

Norwegian Cruise Line (NCL) bryter grensene for konvensjonelle cruise- og ferieopplevelser med avdukingen av Norwegian Prima.

Kategori
FeaturedNyheterVerden