Cape Town – vannkrisen er over

Alt ligger til rette for en oplevelsesrik ferie i Cape Town
En av mange flotte strender Cape Town har å by på er Boulders Beach som er tilholdssted for en pingviner.
Ekstrem nedbør har sikret vann til Cape Town. Etter en lang tørke med påfølgende akutt vannmangel, ser alt ut til å normaliseres i den sørafrikanske byen. – Kom og besøk de mange attraksjonene, oppfordrer landets turistmyndigheter.

 

Tekst og foto: Pressemelding, Water Western Cape

Bare halvveis gjennom vinteren er Cape Town sine vannreserver økt med over tjue prosent på grunn av too måneder med ekstreme nedbørsmengder. Det er allerede mer vann i drikkevannsreservoarene enn det var på slutten av Sør-Afrikas vinter i oktober. Nå går det mot sommer, og alt ligger tilrette for en opplevelsesrik ferie i den sørafrikanske byen.

 

Det er nå helt sikkert at Cape Town fortsatt vil ha vann for sine innbyggere og besøkende. Sør-Afrikas vintersesong er fortsatt ikke over, og det kan fortsatt komme mer regn.

 

Cape Town ønsker reisende i en pressemelding besøkende velkommen til å nyte de mange attraksjonene. Men turister oppfordres fortsatt være oppmerksom på vannforbruket. Vann er en verdifull ressurs.

Fra klippene utenfor Cape Town er det bare vann som skiller deg fra Antarktis.

Vannsmart storby

Byen har gjennomført en rekke banebrytende tiltak under tørken som gjør Cape Town bedre rustet til å møte fremtidige tørkeperioder. Det er også laget en plan for å utvikle alternative vannforsyninger som vil sikre byen og regionen nødvendig vannforsyning i fremtiden.

 

Innbyggerne i byen har også satt en ny global standard for vannforbruk. Byen har redusert sitt vannforbruk med nesten 60 prosent på bare tre år. Dette er en fenomenal prestasjon, som ingen andre store byer i verden har klart.

 

Sammen med den betydelige mengde nedbør som faller akkurat nå, fylles Cape byens vannmagasiner i et økende tempo.

 

Cape Town og Western Cape ligger klare til å ønske enhver besøkende velkommen, med flotte opplevelser i verdensklasse – klar for å nytes, opplyser myndighetene.

 

For mer informasjon: www.waterwesterncape.com

 

 

RELATERTE ARTIKLER

Fjord Line tilbyr hurtigtest ved ankomst Danmark

Fjord Line har nå lagt til rette for at reisende som mangler koronasertifikat, får anledning til å foreta...

Slik åpner Thailand igjen

Utvalgte stranddestinasjoner som Koh Samui, Krabi, Phang Nga (Khao Lak) og Pattaya deltok i arrangementet for å oppdatere...

Endeløs gresk sommer

Endeløse strekninger med krystallklart vann, evig solskinn, eksplosive lokale farger og vakre solnedganger...

Nytt REIS ute nå: Mot lysere tider!

Regjeringen åpner for reiser til utlandet fra 5. juli. Sommer i Norge eller Europa? Tipsene får du i...

Lei din egen øy på Maldivene

Hvis du drømmer om en familie- eller bryllupsfest utenom det vanlige, har du nå muligheten til å leie...

NCL lanserer ny skipsklasse

Norwegian Cruise Line (NCL) bryter grensene for konvensjonelle cruise- og ferieopplevelser med avdukingen av Norwegian Prima.

Kategori
FeaturedNyheterVerden