Bli med på en uforglemmelig fotoreise!

10 % rabatt for Reis’ abonnenter

En enestående mulighet til å fotografere Afrikas praktfulle mennesker og farger.

I samarbeid med Afrika-spesialisten Pearl Journeys arrangerer Reis fotokurs på kysten av Øst-Afrika. Her blir du garantert inspirert av det klassiske Afrika, fra den fargerike kysten, til safari på savannen og krydderøya Zanzibar.

 

Tekst: Terje Engø/Bjørn Moholdt

Foto: Bjørn Moholdt

 

Bli med Bjørn Moholdt til Zanzibar.

Kursleder og inspirator er vår egen fotograf og journalist Bjørn Moholdt. Han har jobbet som journalist, fotograf, redaktør og foredragsholder i mer enn 30 år.

Bjørn har i tillegg til de åtte årene han ledet det som da var Norges største reisemagasin – Reiser & ferie – jobbet for en rekke norske magasiner og aviser, blant annet Dagbladet, VG, Vi Menn, Scanorama, Norsk Ukeblad, samt flere utenlandske tidsskrifter.

 

Han har laget flere bøker, og er i dag ansvarlig redaktør for bransjebladet Travel News og redaktør i reisemagasinet du nå holder i hånden.

 

Hvem er kurset for

Skrive- og foto-entusiaster, profesjonelle og vordende reiseskribenter, bloggere og andre med ønske om å formidle sine historier på papir og digitalt.

Fotografiet er en vesentlig del av reisefortellingen. I landsbyen, på savannen og ute ved havet blir du introdusert for knepene som gjør deg til en mer spennende reisefotograf, og hva du kan gjøre for å ta gode bilder med bred appell.

Kveldslys på stranden i Stonetown på Zanzibar.

Bli med på havet i en dhow.

Du kommer blant annet til Bomani på Tanzania-kysten.

Dette får du vite mer om

Med et autentisk afrikansk miljø i fiskelandsbyen Mlingotini som inspirasjonskilde får deltakerne en innføring i hvordan de utformer tekster og bilder til en interessant og spennende historie.

Du blir kjent med skriveteknikker som er anvendelige både til feature- og reise-reportasjer, reisebrev, blogger, Instagram eller din personlige scrapbook.

 

Opplev ekte afrikansk glede og smil.

Fotosafari på savannen-

Reiseleder er Solfrid Gjengset. Hun kom til Tanzania første gang i 1996 og har siden lagt til rette for turer i dette fargerike og spennende landet. Hun eier og driver Pearl Journeys i Grimstad og Bomani Beach Bungalows i Tanzania.

Lokale guider bidrar i tillegg med solid fagkunnskap underveis.

 

Er du abonnent på reis får 10 % rabatt på kurset. Du kan spare over 2000 kroner! Abonnement kan du bestille HER.

 

 

Skrive- og fotokurs i Tanzania
Tid: 16. – 27. oktober 2018
Les mer her! www.pearljourneys.com

 

NB: Bestiller du full pakke på 11 netter til 20 900 kr per person (inklusive landsbyopphold, safari og besøk på Zanzibar) får du som abonnent av Reis 10 prosent rabatt. Flybillett kommer tillegg. Her er Pearl Journeys behjelpelig med å finne gunstige priser.

Kategori
AfrikaNyheterReportasjerVerden

RELATED BY

 • La deg lokke til Laos

  Laos er stedet om du har lyst til å svømme i kjølige elver som kommer ut fra grotter, fly med varmluftballong, besøke templer eller bo i din egen bungalow...
 • Vakre, ville Sjunkhatten

  Nordøst for Bodø ligger Sjunkhatten. Fra området ble nasjonalpark i 2010 har stadig flere skikjørere oppdaget disse ville og vakre fjellene. Pressemelding: Widerøe Tekst: Anders Wingqvist, oversatt av redaksjonen Foto:...
 • Doha sin nye flyplass er et godt sted om en må vente lenge i forbindelse med flybytte.

  Slik får du et behagelig opphold på en flyplass

  En flyplass kan være et stressende, dyrt og strevsomt sted. Men skifte av fly er ofte en nødvendighet når en skal på langtur.  Et mange timer langt opphold på...
 • Klar for sol, dans og strandliv i Kemer?

  I oktober hvert år forvandles den lille havnebyen Kemer til et eldorado for danseglade. Fra 13. oktober samler Kemer Dansefestival hundrevis av skandinaver til fest! Her kan man kan en delta i...
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com