Apollo øker på Gran Canaria og i Dubai

Apollo åpner fire nye konsepthoteller på to av de sine mest populære vinterdestinasjoner – Gran Canaria og Dubai....
Treningsreiser blir mer og mer populært, noe Apollo gjennom Apollo Sport nå tar konsekvensen av. (Foto: Creative Commons)

Salget av Apollos konsepthoteller Mondo Resorts har nemlig økt med hele 65 prosent, og trafikken til Dubai er syvdoblet.

– Gran Canaria og Dubai er to av våre mest populære vinterdestinasjoner, derfor er vi veldig glade for at vi nå kan tilby gjestene våre Apollos egne konsepthoteller også her, sier Marcus Lundgren, salgs- og markedssjef i Apollo.

Apollo inngikk et strategisk samarbeid med det ledende flyselskapet Emirates i 2015. Siden den gang har reisearrangøren syvdoblet salget av reiser til Dubai, og med hele fire ukentlige avganger fra Oslo er Apollo nå størst på pakkereiser til Emiratene.

– Vi kunne ikke ha vært mer fornøyde, sier Lundgren.

– Radisson Blu Resort Fujairah har lenge vært det soleklare valget for mange av våre familiegjester, og vi er stolte av at det nå blir et Mondo Family Resort. Eksklusive Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa byr på sin side den perfekte blandingen av luksus og barnevennlighet, og fremstår dermed som det ultimate Apollo Mondo Selected-hotellet, fastslår Lundgren.

På Gran Canaria blir leilighetshotellet Sunsuite Carolina det nyeste tilskuddet på Apollos Mondo Duo Resorts, som er rene voksenhoteller.

Nylig lanserte Apollo nyheten om at eksklusive og anerkjente Lopesan Baobab Resorts i Meloneras fra vinteren av blir et Apollo Mondo Family resort. Hotellet har lenge vært et av øyas mest populære, men siden konseptualiseringen ble lansert i sommer er antall bestillinger tredoblet.

Om Apollo Mondo

«Apollo Mondo» er en samling av hoteller som er nøye utvalgt basert på kundenes tilbakemeldinger, behov og ønsker. Dette er hoteller med høy kundetilfredshet, fin beliggenhet, gode fasiliteter, tilpassede aktiviteter, treningsmuligheter og fokus på lokal mat og drikke. Majoriteten av hotellene tilbys eksklusivt hos Apollo.

Totalt har Apollo fem ulike hotellkonsepter: Apollo Mondo Family, Apollo Mondo Selected, Apollo Mondo Duo, Apollo Mondo Enjoy og Apollo Sports.

RELATERTE ARTIKLER

De lilla øyene: Islamorada og Long Key

Fiskerparadiset kjent som Islamorada ble innlemmet som en kommune i januar 1998. Nå kalt Islamorada, Village of Islands,...

5 greske reisemål du bør oppleve minst én gang

Hvert år troner Hellas topplisten over sommerens mest populære ferieland, men favoritten byr på langt mer enn sine...

Trugeturer – et alternativ til ski

Norge er et fantastisk land for vinteropplevelser som langrenn og alpinsport, og til og med i disse tider...

KEY LARGO, Florida Keys

Når du kjører fra Floridas fastland, kommer du inn til Florida Keys og den 125 kilometer lange subtropiske...

Årets høydepunkter i Danmark

2021 byr på flere nye attraksjoner, jubileer og opplevelser. Her en oversikt over de 10 største.

Reiserådet forlenges – dette må du vite om forsikring

Tirsdag forlenget norske myndigheter det globale reiserådet til 1. mars. Her er noen råd til deg som klør...

Kategori
FeaturedNyheterReportasjerVerden