6 sportslige tidsfordriv å drive på med hjemmefra

Når skjønnheten til en fantastisk sommer begynner å nærme seg, ...

kan det hende du lurer på hvordan du kan tilbringe tiden på en mest mulig fruktbar måte, enten hjemme alene hos deg selv eller sammen med vennene dine. Det enkle svaret er selvsagt å komme deg ut og være aktiv og engasjert, slik at sommerens sanne godhet kan strømme over og gjennom deg. Dette er en fin måte, ikke bare for å slappe av, men også til å chille og tilbringe litt kvalitetstid sammen med de menneskene du bryr deg aller mest om. Denne artikkelen består av en kort liste over utendørsaktiviteter som du og dine nærmeste kan gjøre.

1. Fotball
En fantastisk sport som er utrolig lett å spille hjemme. Det eneste du virkelig trenger for å involver deg i sporten er en ball og et område der du kan markere et mål. Gratulerer! Du har funnet en morsom måte å tilbringe mange timer sammen med vennene dine på i aktivitet ute i nydelig solskinn og deilig sommerbris. Dersom du er alene, kan du øve deg på ferdighetene dine, slik at du er klar til å delta i litt vennlig konkurranse.
Alternativt, dersom du er på utkikk etter en annen måte å engasjere deg med dine voksne venner på i fotballsammenheng, vil et godt alternativ være å satse på kampene i Euro 2020. Selskaper som Unibet Euro 2020 gir deg muligheten til å satse på en relativt grei måte på nett.

2. Baseball
Dette er en annen morsom idrett for de som ønsker å slappe av i sommersolen på og virkelig nyte litt aktiv underholdning. Det eneste du trenger er en liten ball og et balltre. Du kan til og med bruke en anstendig stor pinne i stedet for balltreet dersom du ikke har et. Dette er en annen god måte å tilbringe sommerdagene ute på med de du bryr deg aller mest om. Baseball vil til og med være et bra innslag på piknik eller lignende.

3. Cricket
Som baseball, dersom du har en ball og et fint balltre (eller en pinne), kan du definitivt ha det gøy og spille cricket i solen. Du trenger imidlertid noe som kan fungere som midtfelt for å kaste ut batterne dine, og det er ikke sikkert du har dette for hånden. Det finnes steder du enkelt kan kjøpe stubber, midtfelt og til og med cricket-balltre, eller du kan lete og finne noe brukbart fra moder jord.

4. Hockey
Med en egnet puck og noen fine pinner kan du også etterligne den barnslige gleden ved å sende gjenstander mot dine venner i høye hastigheter eller «ved et uhell» treffer dem med hockeykølla di. Bare pass på å ikke gjøre noen av vennene dine blinde.

5. Rugby
Med en helt vanlig ball mellom deg (det trenger ikke engang å være en rugbyball), bør du være i stand til å enkelt skape en hyggelig og engasjerende kamp for en stor gruppe av vennene dine, så lenge dere alle respekterer reglene, og spillet ikke ender opp med et eneste stort slagsmål.

6. Wrestling
Til slutt kan du utfordre dine venner og kjære til en koselig brytekamp i sommersolen dersom dette er ønskelig. Husk bare at menneskekroppen er skjør, og at du ikke har noe ønske om å knekke noen bein, så vær forsiktig! Men dersom du tar vare på kroppen og motstanderne dine og unngår skader, er dette en supermorsom sport!

RELATERTE ARTIKLER

Lei din egen øy på Maldivene

Hvis du drømmer om en familie- eller bryllupsfest utenom det vanlige, har du nå muligheten til å leie...

6 sportslige tidsfordriv å drive på med hjemmefra

Når skjønnheten til en fantastisk sommer begynner å nærme seg,

NCL lanserer ny skipsklasse

Norwegian Cruise Line (NCL) bryter grensene for konvensjonelle cruise- og ferieopplevelser med avdukingen av Norwegian Prima.

Dronning Sonja stiller ut på Røisheim

H.M. Dronning Sonja stiller ut egne kunstverk på Røisheim i sommer. Utstillingen som omfatter grafikk og keramiske arbeider...

Perlen I Middle Keys Marathon

Første gangs besøkende til Florida Keys kommenterer nesten umiddelbart øyekjedens unike avslappede atmosfære, som ser ut til å...

Ber nordmenn booke direkte i sommer

– Bestill overnattingen direkte hos overnattingsbedriften du skal besøke. Unngå å bruke eksterne internettsøkemotorer når ferieoppholdet bookes.

Kategori
EuropaFeaturedNorgeNyheterReportasjerVerden