Silketur til Bangkok

Lange flyturer på økonomiklasse kan være en utfordrende øvelse for mange. Ofte handler mye av turen om å finne riktig sitte- eller liggestilling, god nok plass til bena og...

Lange flyturer på økonomiklasse kan være en utfordrende øvelse for mange. Ofte handler mye av turen om å finne riktig sitte- eller liggestilling, god nok plass til bena og plass til matbrett og glass når du skal spise. Og når du skal prøve å sove blir du gjerne forstyrret fra naboen i setet innfor som trenger å strekke på bena eller ta hyppige turer på toalettet.

image1

To glade gutter på tur med Thai Airwais på Royal Silk klasse.

Jeg hadde nylig gleden av å dra med Thai Airways på Royal Silk klasse fra Oslo til Bangkok,  sammen med en kollega. Det var en ganske annerledes øvelse enn nevnt ovenfor. Her ble vi geleidet til romslige og gode seter med rikelig plass til ben, armer, matbrett og glass. Vi valgte å sitte ved siden av hverandre i midtgangen, hvor det er så god plass at vi kunne gå ut av båsen til hver vår side uten å forstyrre hverandre eller andre medpassasjerer. Og setene er som en drøm å regne. Vi kunne ligge helt flatt om vi ønsket. Og som om ikke det er nok, kan du legge inn massasje i ryggen for å gjøre opplevelsen enda mer behagelig.

Mat og service på Royal Silk klasse holder også et høyt nivå. Her får du utsøkt vin servert i skikkelige glass, stålbestikk til å spise med og maten servert på porselenstallerkner. Betjeningen fra Thailand er servicevennlige, smilende og hyggelige, og du føler deg ivaretatt og verdsatt til enhver tid. Det er godt å være passasjer på Royal Silk klasse, og den ti timers lange flyturen opplevdes som en tre-fire timers flytur på økonomiklasse fra min hjemby Bergen til en destinasjon i Europa.

image2

Skulle jeg sette fingeren på noe må det være tidspunktet for avgang og ankomst. Vi forlot Oslo 13.30 og ankom Bangkok samme dag 23.30. Da var klokken 06.20 i Thailand, og det var tid for å stå opp i smilets land. Søvn ble det med andre ord lite av. Men et stort utvalg av filmer, en stor skjerm, skikkelige øretelefoner og mye god vin gjorde sitt til at mangelen på søvn ikke gjorde noe. Vi slappet av på alle mulige måter. Turen ble til en minnerik opplevelse i seg selv.

 

RELATERTE ARTIKLER

Perlen I Middle Keys Marathon

Første gangs besøkende til Florida Keys kommenterer nesten umiddelbart øyekjedens unike avslappede atmosfære, som ser ut til å...

Ber nordmenn booke direkte i sommer

– Bestill overnattingen direkte hos overnattingsbedriften du skal besøke. Unngå å bruke eksterne internettsøkemotorer når ferieoppholdet bookes.

Tyskland avlyser oktoberfesten for andre år på rad

Tysklands berømte og godt besøkte oktoberfest blir avlyst for andre år på rad, også i år på grunn...

30. juni åpnes dørene inn til H.C. Andersens eventyrverden

I Danmark vekkes våre favoritteventyr til live når H.C. Andersens Hus åpner i Odense 30. juni. Opplevelseshuset er...

Blixen Tours med direktefly til Maldivene

Allerede i høstferien (uke 40) kan nordmenn som lengter etter sol, strand og luksus sette seg til rette...

Reis 2-2021 ute nå – helt gratis!

Vi ser lyset i tunnelen, og begynner å planlegge ferieturene ut av landet. Alt om dette og mer...

Kategori
FeaturedNorgeNyheterReportasjerVerden