Spar smart og ta en velfortjent drømmeferie

Når alt kommer til alt er det hvor flink man er i hverdagen som avgjør hvor flott ferien blir. Selvfølgelig kan man spare år etter år for å endelig...

Annonse: Denne artikkelen inneholder reklame

Når alt kommer til alt er det hvor flink man er i hverdagen som avgjør hvor flott ferien blir. Selvfølgelig kan man spare år etter år for å endelig bestille drømmeferien til slutt, men det er mange andre ting man skal ha penger til. Om man ikke er en arving så har man garantert kjennskap til økte renter, uforutsette utgifter, ekstrakostnader, avgifter med mer.

Velger man Nanofinans får man et uforpliktende tilbud fra en av de 15 helt ulike långiverne. Til felles har de at man kan få oppfylt drømmene på nett. En digital søknadsprosess tar maksimalt 10 minutter.

Klikk her for å finne ut mer.

 

Renteeksempel

På nanofinans.no kan du låne fra 10.000 til 500.000 kroner, uten krav om sikkerhet i bolig. Nedbetalingstiden er fleksibel, fra 1 til 15 år. Lånerenten er individuell og presenteres sammen med lånetilbudet. Nominell rente fra 6,39% til 21,95%. Effektiv rente fra 6,81% til 24,4%. Eff. rente 15,9%, 100.000 o/5 år, kostnad: 40.256, Totalt: 140256.

 

Gi livet en sjanse

Det er dog ikke vanskelig å se for seg nye muligheter med en ekstra sum på konto. For enkelte tar det bare ett par dager først pengene er på konto, slik at man rekker å bestille drømmeferien eller kjøpe vitrineskap for den saks skyld. Det kan jo hende du har fått snapsglass fra alle verdens hjørner allerede, nå er det din tur.

Livet er det beste vi har og det skal være godt. Men det krever at man holder fokus og gjør det man skal for å finansiere ting som husdrømmen og drømmeferien. Når man har vært på en liten reise er det godt å komme hjem til et stilfullt hjem. Kanskje er allerede inspirasjonen funnet utenlands. Dansk design er verdenskjent for sitt nordiske uttrykk, men både italiensk og spansk arkitektur kan være med på å utforme.

 

En rundreise for inspirasjon

Har man ikke peiling på hvordan man skal utforme hjemmet, så kan en rundreise i Europa hjelpe på. Det er mange som liker å blande stiler, noe som veldig spennende. Det å se på hvordan hus er designet i Sveits eller Frankrike kan gi ideer til hvordan man vil ha det hjemme. Eller hvordan skulpturer i Hellas og Italia kan pynte i hvem en krok.

Reiser er det man trenger i en travel hverdag. Men det er også kilden til inspirasjon. Men man må ha råd til det. Et forbrukslån kan være løsningen, fordi kostnaden fordeles over en angitt periode og plasseres inn i husholdningsbudsjettet. Det er ikke vanskelig og det er trygt.

Reiser gir også overskudd og nye impulser, kanskje er det tid for drømmeferien nå. Det kan være det du mangler for en bedre hverdag!

RELATERTE ARTIKLER

Reis 2-2021 ute nå – helt gratis!

Vi ser lyset i tunnelen, og begynner å planlegge ferieturene ut av landet. Alt om dette og mer...

Til hjelp mot flyskrekk

Rundt 350 000 nordmenn har flyskrekk. I en bok har flykaptein Steve Allright fra British Airways og psykolog...

Verdens mest bærektaftige by

Nylig offentliggjorde Lonely Planet sin årlige liste ”Best in travel 2021”, der Gøtborg vant kategorien ”Best Sustainable City...

Truls Svendsen gir deg 13 000 grunner til å besøke Nord-Norge

I fire hele timer gjengir han hva utenlandske turister sier om vår nordligste landsdel i sosiale medier.

Spaniamagasinet 2021

Her er Spaniamagasinet, vårens nyhetsbrev Spanias Turistkontor. Så er det bare å starte planleggingen for reisen etter pandemien...

De lilla øyene: Islamorada og Long Key

Fiskerparadiset kjent som Islamorada ble innlemmet som en kommune i januar 1998. Nå kalt Islamorada, Village of Islands,...

Kategori
AnnonsørinnholdNyheterUSA