Spar smart og ta en velfortjent drømmeferie

Når alt kommer til alt er det hvor flink man er i hverdagen som avgjør hvor flott ferien blir. Selvfølgelig kan man spare år etter år for å endelig...

Annonse: Denne artikkelen inneholder reklame

Når alt kommer til alt er det hvor flink man er i hverdagen som avgjør hvor flott ferien blir. Selvfølgelig kan man spare år etter år for å endelig bestille drømmeferien til slutt, men det er mange andre ting man skal ha penger til. Om man ikke er en arving så har man garantert kjennskap til økte renter, uforutsette utgifter, ekstrakostnader, avgifter med mer.

Velger man Nanofinans får man et uforpliktende tilbud fra en av de 15 helt ulike långiverne. Til felles har de at man kan få oppfylt drømmene på nett. En digital søknadsprosess tar maksimalt 10 minutter.

Klikk her for å finne ut mer.

 

Renteeksempel

På nanofinans.no kan du låne fra 10.000 til 500.000 kroner, uten krav om sikkerhet i bolig. Nedbetalingstiden er fleksibel, fra 1 til 15 år. Lånerenten er individuell og presenteres sammen med lånetilbudet. Nominell rente fra 6,39% til 21,95%. Effektiv rente fra 6,81% til 24,4%. Eff. rente 15,9%, 100.000 o/5 år, kostnad: 40.256, Totalt: 140256.

 

Gi livet en sjanse

Det er dog ikke vanskelig å se for seg nye muligheter med en ekstra sum på konto. For enkelte tar det bare ett par dager først pengene er på konto, slik at man rekker å bestille drømmeferien eller kjøpe vitrineskap for den saks skyld. Det kan jo hende du har fått snapsglass fra alle verdens hjørner allerede, nå er det din tur.

Livet er det beste vi har og det skal være godt. Men det krever at man holder fokus og gjør det man skal for å finansiere ting som husdrømmen og drømmeferien. Når man har vært på en liten reise er det godt å komme hjem til et stilfullt hjem. Kanskje er allerede inspirasjonen funnet utenlands. Dansk design er verdenskjent for sitt nordiske uttrykk, men både italiensk og spansk arkitektur kan være med på å utforme.

 

En rundreise for inspirasjon

Har man ikke peiling på hvordan man skal utforme hjemmet, så kan en rundreise i Europa hjelpe på. Det er mange som liker å blande stiler, noe som veldig spennende. Det å se på hvordan hus er designet i Sveits eller Frankrike kan gi ideer til hvordan man vil ha det hjemme. Eller hvordan skulpturer i Hellas og Italia kan pynte i hvem en krok.

Reiser er det man trenger i en travel hverdag. Men det er også kilden til inspirasjon. Men man må ha råd til det. Et forbrukslån kan være løsningen, fordi kostnaden fordeles over en angitt periode og plasseres inn i husholdningsbudsjettet. Det er ikke vanskelig og det er trygt.

Reiser gir også overskudd og nye impulser, kanskje er det tid for drømmeferien nå. Det kan være det du mangler for en bedre hverdag!

RELATERTE ARTIKLER

Endeløs gresk sommer

Athens og de Argosaroniske øyers skjulte skatter

Estepona – pris redusert fra € 2.050.000!

Til salgs: Nydelig penthouse med panoramautsikt i Esteponas mest eksklusive beachfront-bebyggelse!

Geilos best bevarte hemmelighet

I skyggen av gigantene Bardøla, Vestlia og Dr Holms Hotell ligger Geilo Mountain Lodge som en av Geilos...

Hellas: Naturlig skjønnhet og uvanlig dyreliv

Fra det pittoreske og vakre landskapet i Thrace til de dramatiske kløftene i Zakynthos – Hellas byr på...

REIS utgave 4/2020 gratis tilgjengelig nå!

Tips for fantastiske steder i Norge du kan besøke i høstferien – og inspirasjon for reiser ut av...

Pikk & pakk i Pompeii

Jeg har gledet meg til dette i en mannsalder, men må innrømme at opplevelsen tar en uventet retning:...

Kategori
FeaturedItaliaNyheterPå tur med Tom