Grenseguiden.no – din ultimate guide for å handle smart i Sverige

Hvert år setter tusenvis av nordmenn kursen mot grensen for å gjøre unna storhandelen. Men visste du at det er så mye annet å gjøre å Sverige foruten å...
Hvert år setter tusenvis av nordmenn kursen mot grensen for å gjøre unna storhandelen. Men visste du at det er så mye annet å gjøre å Sverige foruten å besøke en av de mange kjøpesentrene ved grensen?

Grenseguiden.no er et praktisk verktøy for nordmenn som vil handle smart i Sverige og finne de beste stedene å være når de reiser til Sverige. Nettstedet er drevet av svensker – for nordmenn, så her er du garantert å få nyttig info om lokalstedene som kanskje ikke er kjent for nordmenn flest.

Portalen oppdateres jevnlig med nye steder å utforske. Her finner du lett og oversiktlig informasjon om din neste ferie, enten du vil spille golf i Sverige eller skal ens ærend for å spare opptil flere tusen på bilservice i Sverige.

 

Shopping i Sverige for hele familien

For å oppfylle nordmenns handlevaner har det i de siste årene vært jevn tilvekst av nye kjøpesentre med praktisk plassering ved grensen i Sverige. Her finner du både kjente og vante kjedebutikker som H&M og Kicks, og store dagligvarebutikker på opptil flere tusen kvadratmeter store. Konkurransen om våre norske kroner er stor, så her har du stor valgfrihet til å velge blant flere kjøpesentre i Sverige. Sjekk ut Grenseguiden for å finne det største, beste eller nærmeste kjøpesenteret.

Det er sjeldent vi ser en nordmann som reiser fra grensehandel i Sverige uten først å ha dratt innom Systembolaget for å kjøpe med seg minst én flaske vin for godt under hundrelappen. Systembolaget er Sveriges svar på Vinmonopolet i Norge – bare større, billigere og med bedre utvalg.

Shopping i Sverige for hele familien

Shopping i Sverige for hele familien

 

Parker bilen på bilverksted og spar tusenvis på bilservice

Om du trodde du sparte mye på å handle maten i Sverige, så har du ikke funnet den riktige spareposten! Kjør bilen til et svensk verksted og bruk pengene du sparer her til å handle mat og alkohol mens du venter. Har bilen din sårt behov for pleie, så kan du lett spare mange tusen kroner. Bare et registerreimbytte kan spare deg for 7000 kr. Se flere priseksempler og hvor mye du kan spare på bilservice i Sverige på grenseguiden.no

Bilservice i Sverige er et stadig mer populært tilbud hos nordmenn – og svenskene vet å yte god service; flere bilverksteder ved grensen tilbyr både service på dagen samt gratis lånebil, slik at du kan tilbringe dagen din til å utforske Sverige.

Vær imidlertid oppmerksom på at du ikke kan utføre EU-kontroll i Sverige. Derimot kan du reparere og skifte alt som behøves for å kunne få bilen godkjent i Norge. Husk også at serviceregningen er momspliktig. Derimot er det flere bilverksteder som tilbyr momsrefusjon som en del av deres service rettet mot nordmenn. Mer om dette kan du lese på Grenseguiden.no samt finne ditt neste bilverksted i Sverige.

Parker bilen på bilverksted og spar tusenvis på bilservice

Parker bilen på bilverksted og spar tusenvis på bilservice

 

På ferie i Sverige

Stadig flere mennesker velger av miljøhensyn å feriere hjemme i Norge eller i våre naboland fremfor å fly til utlandet. Da er Sverige et naturlig valg. Det er blitt stadig mer populært for oss å reise på ferie i Sverige, ikke minst fordi det er rimeligere enn her hjemme, men også fordi landet er blitt en feriedestinasjon i seg selv. Hvem kan motstå vakker natur kombinert med hyggelige svensker og enda hyggeligere priser?

Hold deg aktiv i ferien ved å spille golf i Sverige. Golf er på vei til å bli en av de mest populære aktivitetene i Norge, og dette kan du lett kombinere når du er innom Sverige. Her er det ikke langt til en golfbane uansett hvor i Norge du reiser fra, og det er ofte golfbanene holder åpent lenger enn den vanlige sesongen vi er vant til i Norge. Usikker på hvilken golfbane du skal velge i forhold til dine spilleferdigheter? På Grenseguiden finner du garantert en golfbane blant over 70 steder som passer for dine behov. 

På ferie i Sverige

På ferie i Sverige

 

Hoteller i Sverige

Ta inn på ett av mange flotte hoteller i Sverige for å få mest mulig ut av feriedagene dine, eller få full frihet til å reise og bo hvor du vil med din egen campingvogn. Camping i Sverige er svært enkelt og høyt foretrukket blant småbarnsfamilier og pensjonister da det ikke er langt mellom en campingplass ved en strand eller en idyllisk innsjø. Grenseguiden.no har flere hundre hoteller og campingplasser å velge mellom. Les mer om overnattingsstedene og finn kontaktinformasjon for å booke din neste ferie direkte fra Grenseguiden.no!

Hoteller i Sverige

Hoteller i Sverige

RELATERTE ARTIKLER

Trugeturer – et alternativ til ski

Norge er et fantastisk land for vinteropplevelser som langrenn og alpinsport, og til og med i disse tider...

KEY LARGO, Florida Keys

Når du kjører fra Floridas fastland, kommer du inn til Florida Keys og den 125 kilometer lange subtropiske...

Årets høydepunkter i Danmark

2021 byr på flere nye attraksjoner, jubileer og opplevelser. Her en oversikt over de 10 største.

Reiserådet forlenges – dette må du vite om forsikring

Tirsdag forlenget norske myndigheter det globale reiserådet til 1. mars. Her er noen råd til deg som klør...

Etter pandemien: Tid for charter!

Men hvilke destinasjoner vil bli mest etterspurt, og hva gjør turoperatørene for at kundene skal føle seg trygge?

Slik gjør du din Las Vegas-ferie magisk

Las Vegas er en populær feriedestinasjon blant norske turister. Det er det mange gode grunner til. For det...

Kategori
FOR SANSENE