Saksøkte hotell i jakten på mannen som gjorde henne gravid

Ni måneder etter et tre-netters, intimt treff på et hotell i Tyskland fødte kvinnen et barn. Et rettslig forsøk på å få hotellet til å oppgi navnet på den...
En tysk kvinne og hennes elsker hun kun husker fornavnet på førte til en graviditet som nå skaper rabalder for et hotell i Halle, Tyskland.

Hotellet i den tyske byen Halle mener det ikke har noen juridisk forpliktelse til å overgi personlige data til en av deres tidligere gjester. Kvinnen har oppgitt barnefarens navn som Michael, men på det tidspunktet barnet – som heter Joel – skal ha blitt unnfanget, hadde hotellet fire personer registrert med dette fornavnet.

Barnet ble født i 2010, men at en rettsinstans forkastet kvinnens anmodning om en rettsforfølgelse så sent som i oktober i fjor ble ikke kjent for offentligheten før ganske nylig.

Retten argumenterte med at en slik forfølgelse i tillegg til barnefaren også ville få konsekvenser for de øvrige mennene med fornavnet ”Michael” som var registrert på hotellet i den angjeldende tidsperioden.

Retten fremholdt også at den potensielle farens rett til selvbestemmelse i forhold til personlig informasjon var viktigere enn kvinnens rett tll barnebidrag.

Kategori
TysklandVerden

RELATED BY