OM REIS

Magasinet REIS er et av de ledende reisemagasinene i Skandinavia. Siden 1985 har vi gått i dypet i den reisendes og destinasjonens sjel. Vi tilbyr den erfarne reisende inspirasjon og informasjon fra hele verden. Annenhver måned bidrar noen av Skandinavias og verdens beste journalister og fotografer for å sikre at vi når de høye krav som både vi i redaksjonen og våre lesere stiller til oss.

REIS dekker det meste innen reiselivet for at din reiseopplevelse skal bli så vellykket som mulig. For eksempel tar vi for oss nye og etablerte restauranter, hoteller, adresseguider og tilbyr velskrevne reportasjer fra alle jordens hjørner.

REIS er et magasin for den krevende og moderne reisende, med reising som en naturlig del av sin livsstil. Våre journalister tar med seg sine erfaringer ut i verden og kommer tilbake med nye, for at du skal bli oppdatert på opplevelser innen mat, design, kultur, vin, natur og historie.

REIS.no er en møteplass og faktabank for alle reiseinteresserte. Her kan du søke informasjon fra vårt store arkiv som omfatter alle reportasjer og artikler fra magasinet REIS for flere år tilbake i tid. Du kan både få og gi tips om reisemål og severdigheter. Du kan planlegge din reise fra andres tips, og kan dele av dine erfaringer til dine venner og andre interesserte. Du kan også laste opp bilder, og hente inspirasjon fra andres reiser.

REIS.no gir deg også som det eneste magasinet i Norden en fast oversikt over verdens ferieboligmarkeder, med reportasjer og faktastoff som er til stor nytte for deg som er på jakt etter feriebolig i utlandet.

Besøksadresse:
Media Digital AS
Olaf Helsets vei 5 A
N-0694 Oslo

 

Annonser:
David Kurtz
Salgs- og markedsjef
+47 934 81 542
david@reis.no
Redaksjon:
Tom Andersson
Sjefredaktør
+47 992 80 740
tom@reis.no

 Download our media kit:

REIS Prisliste 2014 bilder eng NY

Bjørn Moholdt
Redaktør
+47 905 03 961
bjorn@reis.no