OM REIS

Nettstedet Reis.no er nettstedet til Magasinet REIS, ett av de ledende reisemagasinene i Skandinavia. Siden 1985 har vi gått i dypet i den reisendes og destinasjonens sjel. Vi tilbyr den erfarne reisende inspirasjon og informasjon fra hele verden.

Kontinuerlig på vår nettside, og annenhver måned bidrar noen av Skandinavias og verdens beste journalister og fotografer for å sikre at vi når de høye krav som både vi i redaksjonen og våre lesere stiller til oss.

REIS, på nett og som magasin, dekker det meste innen reiselivet for at din reiseopplevelse skal bli så vellykket som mulig. For eksempel tar vi for oss nye og etablerte reisemål,  restauranter, hoteller, adresseguider og tilbyr velskrevne reportasjer fra alle jordens hjørner. Vi har også fokus på praktisk kunnskap som kan gjøre din reiseopplevelse bedre.

REIS er et magasin for den krevende og moderne reisende, med reising som en naturlig del av sin livsstil. Våre journalister tar med seg sine erfaringer ut i verden og kommer tilbake med nye, for at du skal bli oppdatert på opplevelser innen mat, design, kultur, vin, natur og historie.

REIS.no er en møteplass og faktabank for alle reiseinteresserte. Her kan du søke informasjon fra vårt store arkiv som omfatter alle reportasjer og artikler fra magasinet REIS for flere år tilbake i tid. Du kan både få og gi tips om reisemål og severdigheter. Du kan planlegge din reise fra andres tips, og kan dele av dine erfaringer til dine venner og andre interesserte.

REIS.no gir deg også som det eneste magasinet i Norden en fast oversikt over verdens ferieboligmarkeder, med reportasjer og faktastoff som er til stor nytte for deg som er på jakt etter feriebolig i utlandet.

KONTAKT OSS

Annonser:

David Kurtz
Salgs- og markedsjef
+47 934 81 542
[email protected]

Redaksjon Reis.no:

Terje Engø
Redaktør
+47 456 93 301
[email protected]

Emil Andre Rasmussen Engø
Journalist og fotograf
+47 942 60746
[email protected]

Redaksjon magasinet Reis:

Tom Andersson
Sjefredaktør magasinet Reis
+47 992 80 740
[email protected]

Bjørn Moholdt
Redaktør magasinet Reis
+47 905 03 961
[email protected]

Kundeservice:

Spørsmål angående abonnement
45 21 14 06
[email protected]

Utgiver:

Media Digital AS
Dronninges gate 3
0152 Oslo

21 62 78 00
[email protected]

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com